Magyarország: A Blikk tudni véli a következő jelöltet – nem hivatalos információ!

hungaryTudósító: Klész Imre
Forrás: blikk.hu

A Magna Cum Laude zenekar az egyik legnagyobb esélyes arra, hogy képviselje hazánkat Moszkvában, az Eurovíziós Dalfesztiválon – tudta meg a Blikk. Információink szerint ugyanis a gyulai zenekar benne van abban az utolsó hármas rostában, amit a zsűri felállított. Az elmúlt két hétben ők már a harmadik jelöltek, hiszen eredetileg Mark, majd Tompos Kátya volt a kiválasztott, ám mindketten visszaléptek.

– Hallottunk már erről, de hivatalosan még senki nem erősítette meg, hogy valóban mi képviselhetjük hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon – mesélte a Blikknek a zenekar énekese, Mező Misi. – Már a kiadónk is említette, hogy mivel 2009 a pálinka éve, a mi dalunk pedig pontosan erről szól, esélyünk van a győzelemre. Nagyon örülnénk neki, az előző két jelölt dalával ellentétben a Pálinka song az igazi magyar virtust tükrözi.

146 Comments

Hát hazajön az ember Spanyolországból és ilyen hírekkel ijesztgetik. Hát ez lenne valami, ennél még Győzike is jobb lenne, de nem hiszem, hogy ők képviselnének, ennyi esze csak van az MTV-nek, és a zsűrinek, hogy ne ők menjenek. Azt hittem, mire haza érek meg lesz a dal. Mikor lesz meg az induló, nem tud valaki valamit, inkább arról cikkezzenek, ne valami hülye Blikk-bulvár hülyeségről 😀

Látok benne fantáziát! Miért ne jönne be az a zsűrinek????? Amikor Márkot azzal a sehol semmi dallal kiválasztották,már akkor leszerepeltek nálam.

Annyira gáz,a zsűri tuti le lett fizetve.Ez jellemző magyarországra,bárkit meg lehet kenni,naná,hogy a szar megy,és nem a tehetség a lényeg.Majd jól lejáratjuk magunkat újfent,ahhoz értünk…

Hát, ha ők is mennek, akkor egy pofon az MTV-nek hogy bejelentés előtt kitudódott, hogy ki megy…. úgyhogy már csak ezért se hiszem hogy ők mennek.
a lényeg: MIKOR TUDJUK MEG KI A 3. (remélhetőleg egy mindent elsöprő, kiváló dallal rendelkező, jó hangú énekek) KI KÉPVISELI HAZÁNKAT?

Reméljük,hogy tényleg nem igaz a hír. Attól mert a dal nem tucat és különbözik a műfaja a többi dalétól az nem jelent biztos sikert.

HAJRÁ MAGNA! MAGNA4EVER!

Ez az én véleményem, nem érdemes kötözködni, ismerem a fiúkat és igenis megállnák a helyüket a versenyen! Lehet hogy Ti, akik itt fikázzátok őket, esetleg egy – vagy tán még annyi sem – dalt ismertek tőlük? Meg kellene hallgatni a többit is leginkább az összeset és megnézni őket koncerten! Csöpög belőletek a rosszindulat (“jó” magyar szokás szerint)…Tisztelet a kivételnek!

Akit érdekel, itt meghallgathatja a MCL Pálinka Song-ját:

http://www.youtube.com/watch?v=Jrbwm7V46qM

huha..én is remélem hogy nem ez az igazi végleges döntés, csak a blikk megtudta. Illen számot bárki összeüt egy garázsban..nagy égés lenne :S

Agnikk:én egy számot se ismerek tőlük,de nem is érdekel,h milyenek,ha ez nem jó…márpedig sztem nem jó.

Az,hogy Te ismered a bandát (agnikk),nem jelenti azt,hogy jó zenét csinálnak.Én végighallgattam a lemezüket mert én sem szeretem,ha valaki úgy nyilatkozik,hogy nem is tudja,miről alkot véleményt.Lehet,hogy tehetséges,jó zenészek,de a zene amit csinálnak rettentő gagyi,pont azért,hogy eladható legyen.sajnos.És ez a szám konkrétan világégés. Ennyi erővel valóban már Győzike is képviselhetné hazánkat.

Egy jól kitalált humoros színpadképpel működhet. És azért a dal se teljesen nulla.
Gondoljatok a kalózokra (talán tavaly ?), milyen rémes volt az a dal, de a kalózkodás eladta.
Persze Kátya dala ehhez képest ég és föld.

MTV-nek e-mail? Felhivni a figyelmüket hogy ez már kitudodott és ha igaz akkor nagyon mellé nyultak Kátya után?
Addig nem írok míg nem kapok véleményt, mert nem tudom eldönteni jo lépés-e a ha irunk egypáran..??!

Ez katasztrófa.Reménykedjünk hogy csak blöff a blikk cikk.Nem hinném hogy az mtv(vagyis a zsűri ha még egyáltalán létezik ilyen)egy ilyen zenekarral szeretné leégetni magyarországot egész európa előtt.Az MTV eurovíziós osztálya úgy látszik nem foglalkozik a dologgal és nem veszi komolyan egy ilyen versenyen való részvételt.

Ez igencsak rímel a tavalyi máltai dalra, a Vodkára… nekik sem jött be, pedig az még jobb is volt, mint ez. Kedves Gundel Úr, nem áll az alku!!! Keressünk jobbat!

csak hogy megtudják hogy ez már kitudódott, és ez nekik égés..és akkor lehet h azt mondják h jolvan akkor legyen a másik a 3-bol mert akkor a Blikk lesz a nagyszám hogy megtudta, és nem ők..én erre gondoltam.

A cikkből úgy veszem ki, hogy még nem kereste meg az együttest az mtv. Ebből arra következtetek, hogy ők egyenlőre benne vannak a kalapban arra az esetre, ha az igazi jelöltnek valamiért vissza kellene lépnie.

Sajnos szerintem se érdekel senkit,hogy nekünk,”pornépnek” mi tetszik és mi nem. Szerintetek miért nem volt nyilvános szavazás,miért nem lehet tudni,kik indultak? Túl naívak vagyunk! Ez az egész egy nagy kamu,honnan tudjuk pl.,hogy a Magna Nem utólag adta-e be a jelentkezését,egy kis borítékkal mellékelve…vagy bárki más…ebben az országban mindenki lefizethető.A pénz többet ér bármi más elismerésnél.Őket kurvára nem érdekli,hogy ki megy Moszkvába…bocs,kicsit pesszimista vagyok,csak tudok 1-2 háttérinfót…

Comments are closed.