Magyarország: A Blikk tudni véli a következő jelöltet – nem hivatalos információ!

hungaryTudósító: Klész Imre
Forrás: blikk.hu

A Magna Cum Laude zenekar az egyik legnagyobb esélyes arra, hogy képviselje hazánkat Moszkvában, az Eurovíziós Dalfesztiválon – tudta meg a Blikk. Információink szerint ugyanis a gyulai zenekar benne van abban az utolsó hármas rostában, amit a zsűri felállított. Az elmúlt két hétben ők már a harmadik jelöltek, hiszen eredetileg Mark, majd Tompos Kátya volt a kiválasztott, ám mindketten visszaléptek.

– Hallottunk már erről, de hivatalosan még senki nem erősítette meg, hogy valóban mi képviselhetjük hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon – mesélte a Blikknek a zenekar énekese, Mező Misi. – Már a kiadónk is említette, hogy mivel 2009 a pálinka éve, a mi dalunk pedig pontosan erről szól, esélyünk van a győzelemre. Nagyon örülnénk neki, az előző két jelölt dalával ellentétben a Pálinka song az igazi magyar virtust tükrözi.

146 Comments

Mindannyian úgy írtok ide, mintha már biztos lenne hogy a Magna indul, pedig még semmi hivatalos információnk nincs arról, hogy ki képviseli országunkat idén Moszkvában. Ti meg bedőltök egy blikkes pletykának. A Blikk megtudta hogy pályáztak és azt mondták: Pályázott a Magna, írjuk azt hogy ők lesznek a következő jelöltek…ennyi, semmi más
Szánalmas amit ez az újság művel…. (Nem csak Eurovízió téren)

Nem rossz dal bohém , bolondos lehet hogy vevő lesz idén is egy ilyen dalra Európa, ha a zenét még egy kicsit megtuningolják magyar zenei motivumokkal akár egy kis mulatós feeling-gel, lehet még jobb lenne! persze a repertoárból nem ez a legigényesebb dal, de nem mindig az a lényeg, ez lehet nem rossz választás! Nekem eddig a görögök a tutik! Remélem hamarosan dönt az MTV!!!

Véleményem szerint nem fesztiválra való a MCL-dal, de amúgy nem rossz, hangulatos szám.

Nálam a TOP 3:
1. Töröko.
2. Dánia
3. Montenegró

A héten már tuti nem lesz semmi. Valószínűleg valamelyik zsűritag elment síelni és várják, hogy visszajöjjön.

Az eddigi “győztes” dalokat tekintve azt gondolom ezek után bárki képviseljen is minket ilyen silány mezőnyben a legrosszabb előadóink is jobbak az eddig hallottaknál.A grúz dalt kivéve.Már nem aggódom,bár azt hiszem pont most kellene bekeményítenünk,egy ilyen gyenge mezőnyben egy szenzációs dallal igen felhívhatná a figyelmet magára Magyarország.!!!Szerintem nem kellene követnünk a többi országot, igenis egy kitűnő igényes és nem trend követő dallal tudnánk kitűnni.Szerintem ne álljunk be a sorba…szerintem…

SZerintem a 2008as mezönynél sokkal erőssebb az idei sőt még talán a 2007esnél is erősebb lesz majd meglátjuk

Az idén is telefonon szavazhatnak a nézők – a saját országuk kivételével bármelyik versenydalra. Az elődöntőkből a nézők juttatnak tovább kilenc előadót, egy dal pedig a 43 ország szakmai háttérzsűrijeinek pontszámai alapján kerül a döntőbe. Változás azonban, hogy a döntő versenyzőinek végleges pontszámait 50 százalékban a televoting, vagyis a nézői szavazatok, 50 százalékban pedig a nemzeti háttérzsűri pontjai határozzák majd meg.

Ezt nem is tudtm:D

Remélem, a héten bejelentik a versenyzőt… már nem bírják az idegeim 😀 😀 :D…Amúgy szerintem is könnyű lenne ezeket a dalokat felül múlni, jaj, csak egy baromi jót válasszon a zsűri…3 a magyar igazság… hát akkor ez így is legyen :D:D

Módosult a listám!!!
1. hely: NORVÉGIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nálam az északiak tarolnak eddig, kiváncsi vagyok a svéd dalra!

De a magyar dalra méginkább! Még mindig úgy sajnálom hogy Kátya visszalépett! :(((( MTV!!! Tudom hogy mosmár biztosra akartok menni, de már ideje lenne bejelenteni a dolgot!

Vagy legalább közölhetnék, hogy hogy áll az ügy. Tényleg már csak 3 van versenyben, vagy 33. Vagy van már jelölt, de most “káderezik”, hogy ne lehessen újabb bukta. Vagy éppen új zsűrit keresnek…

TÁJÉKOZTATÁST VÁRUNK!

Hajrá Magna!!! Nagyszerű választás, legalábbis, ha ők mennek! Ha nem, akkor annak drukkolunk, aki megy! A Magna biztos nem okozna csalódást, üde színfoltja lenne az estének!! Szurkolok Nekik!!!
4ever Magna!

Riadó! Nézzétek 2 óra után a hirado.hu-t!

Ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalversenyen? Exkluzív sajtótájékoztató a hirado.hu-n!

2009. február 23. 12:25

Értesüljön első kézből a dalverseny magyar befutójáról; a zsűri sajtótájékoztatóját a HíradóWeb után élőben közvetítjük
Oldal nyomtatása Szövegméret növelése Szövegméret csökkentése Oldal továbbküldése

14 óra után néhány perccel kiderül, hogy ki képviseli Magyarországot 2009-ben az Eurovíziós Dalversenyen Moszkvában.

Az MTV szórakoztató műsorainak főszerkesztője Várkonyi Attila és az Eurovíziós Dalverseny zsűrije a délutáni sajtótájékoztatón jelenti be, hogy a 103 pályázat közül melyik dal képviseli hazánkat.

A sajtótájékoztatót a HíradóWeb után élőben közvetíti a hirado.hu.

Szerintem nincs Magyarországon jobb banda a Magnanal és nem kell Győzikéhez hasonlítani!
Kátya dala amúgy borzalmas és Zolié sem sokkal jobb!
Hajrá Magna!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.