Magyarország: ÁDOK Zoli – Dance with me

Ez a dal fogja képviselni Magyarországot a 2009-es Eurovíziós Dalfesztiválon! Gratulálunk!

This is the song we’ll send to Moscow! Congratulations!

Comments

250 hozzászólás a(z) “Magyarország: ÁDOK Zoli – Dance with me” bejegyzéshez

 1. Zsolesz avatar
  Zsolesz

  Na és most kijön, hogy egy csomóan fikáztak itt a zsürire, holott a zsüri nagyon is jól elvégezte a munkáját! Inkább a magyar előadókat lehet fikázni, báris azokat akik reménytelen rossz dalokat küldtek be! MEG AZOKAT AKIK NEM FOGJÁK FEL, HOGY AZ EUROVIZIÓ, AZ LEHETŐSÉG!!!!

 2. Márai avatar
  Márai

  Kedves Mindenki!
  Csak annyit fűznék hozzá az említettekhez, amelyben azt gondolom, mindannyiunknak egyet kell vagy kellene értenünk, hogy számunkra az eredetiség a fontos. Gondolok itt népi motívumainkra, hangzásvilágunkra, MAGYAR NYELVÜNKRE!
  Nekem nagyon tetszett a NOX 2005-ös produkciójában, hogy merték magyarul előadni azt és meg is lett az eredménye, ha nem is a legjobb.
  Véelményem szerint Rúzsa Magdi hazánk egyik legjobb, ill. a legjobb hangú énekesnője és őszintén sajnálom, hogy az Aprócska blues-t nem magyarul énekelte el, talán úgy még nagyobb sikert érhetett volna el és a hangjában rejlő csodákat is mindinkább kiadhatta volna anyanyelvén.
  Csézy szerepléséhez annyit fűznék hozzá, hogy nem találtam iagzán átlagon felülinek.
  Ádok Zolira pedig kiváncsi vagyok, róla még nem alkotnék véleményt.:)

 3. Hórukk avatar
  Hórukk

  Vasárnap 20.30-tól még egyszer leadja a Zene.hu a beküldött dalokat.
  Szerintem és pár ismerősöm szerint kiemelkedik a Tompos Kátya és a Norna dala (mondjuk aki nem szereti a népi dallamokat annak a Norna kevésbé tetszik). Viszont én nem voltam rest és megnéztem a másik két számukat a youtubon, nekem jobban tetszik mint a beküldött daluk.

 4. Hórukk avatar
  Hórukk

  De igazából most az a lényeg, hogy a Magyar versenydal megkapjon minden támogatást.

 5. manex avatar
  manex

  Sziasztok!

  Valaki meg tudná nekem mondani hol szerezhetem meg Bognár Gyula számait/ van valaki aki el tudná küldeni?

 6. FENTE LEVENTE avatar
  FENTE LEVENTE

  Ehhez hasonló romlott dalhoz lesz vagy ezer hasonmás.Hason mássz magyar hátha győzöl.Miért kell szégyellni magyar nyelvünket?Erőnket miért az angolnak adjuk?Majd a kócos,zülöttes kinézettel rendelkező Karsai megmutatja az éjszaka lényegét.Hány keménylegényt fog moszkvában maga alá teperni,s kukába seperni?

 7. Gabesz avatar
  Gabesz

  Jajjj ne neked muszály volt ezt az oldalt megtalálni:S menj és éljél ne egész nap a tévét meg az internetet bámuld!!!!!

 8. Erzsi avatar
  Erzsi

  Ne, Gabesz hagyd, ez is egy vélemény és legalább szellemes. Bár én sem gondolom, hogy ennek most van aktualitása. Két nap múlva elutaznak, rajtuk a világ szeme. Egy kis támogatás elkéne nekik. A dal olyan, amilyen, ezen már nem segíthetünk. Szerintem azért annyira nem gáz, hogy vállalhatatlan legyen. Az előadásban van minden remény. Úgy hogy ne piszkáld őket Fente Levente. Most már ne.

 9. Gabesz avatar
  Gabesz

  Bocs de ez az ember nem normális akármilyen tv müsort nézel ahova lehet sms-t küldeni oda ő küld és szid a hülye verseivel mindenkit…és oké lehet hogy igaza van abban hogy magyarul kéne (de mégsem mert ez a dal egyszerüen jobb angolul)

 10. Erzsi avatar
  Erzsi

  Ja, egy komoly sajtó levelezővel van dolgunk? A lényegen nem változtat. Most már csak támogató sorokat kéne olvasniuk. (Hátha olvasnak minket …) Szerintem is maradhat angolul. Csézynek kellett volna magyarul.