Naptár

2009. február
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Magyarország: ÁDOK Zoli – Dance with me

Ez a dal fogja képviselni Magyarországot a 2009-es Eurovíziós Dalfesztiválon! Gratulálunk!

This is the song we’ll send to Moscow! Congratulations!

250 hozzászólás Magyarország: ÁDOK Zoli – Dance with me

 • Zsolesz

  Na és most kijön, hogy egy csomóan fikáztak itt a zsürire, holott a zsüri nagyon is jól elvégezte a munkáját! Inkább a magyar előadókat lehet fikázni, báris azokat akik reménytelen rossz dalokat küldtek be! MEG AZOKAT AKIK NEM FOGJÁK FEL, HOGY AZ EUROVIZIÓ, AZ LEHETŐSÉG!!!!

 • Márai

  Kedves Mindenki!
  Csak annyit fűznék hozzá az említettekhez, amelyben azt gondolom, mindannyiunknak egyet kell vagy kellene értenünk, hogy számunkra az eredetiség a fontos. Gondolok itt népi motívumainkra, hangzásvilágunkra, MAGYAR NYELVÜNKRE!
  Nekem nagyon tetszett a NOX 2005-ös produkciójában, hogy merték magyarul előadni azt és meg is lett az eredménye, ha nem is a legjobb.
  Véelményem szerint Rúzsa Magdi hazánk egyik legjobb, ill. a legjobb hangú énekesnője és őszintén sajnálom, hogy az Aprócska blues-t nem magyarul énekelte el, talán úgy még nagyobb sikert érhetett volna el és a hangjában rejlő csodákat is mindinkább kiadhatta volna anyanyelvén.
  Csézy szerepléséhez annyit fűznék hozzá, hogy nem találtam iagzán átlagon felülinek.
  Ádok Zolira pedig kiváncsi vagyok, róla még nem alkotnék véleményt.:)

 • Hórukk

  Vasárnap 20.30-tól még egyszer leadja a Zene.hu a beküldött dalokat.
  Szerintem és pár ismerősöm szerint kiemelkedik a Tompos Kátya és a Norna dala (mondjuk aki nem szereti a népi dallamokat annak a Norna kevésbé tetszik). Viszont én nem voltam rest és megnéztem a másik két számukat a youtubon, nekem jobban tetszik mint a beküldött daluk.

 • Hórukk

  De igazából most az a lényeg, hogy a Magyar versenydal megkapjon minden támogatást.

 • manex

  Sziasztok!

  Valaki meg tudná nekem mondani hol szerezhetem meg Bognár Gyula számait/ van valaki aki el tudná küldeni?

 • FENTE LEVENTE

  Ehhez hasonló romlott dalhoz lesz vagy ezer hasonmás.Hason mássz magyar hátha győzöl.Miért kell szégyellni magyar nyelvünket?Erőnket miért az angolnak adjuk?Majd a kócos,zülöttes kinézettel rendelkező Karsai megmutatja az éjszaka lényegét.Hány keménylegényt fog moszkvában maga alá teperni,s kukába seperni?

 • Gabesz

  Jajjj ne neked muszály volt ezt az oldalt megtalálni:S menj és éljél ne egész nap a tévét meg az internetet bámuld!!!!!

 • Erzsi

  Ne, Gabesz hagyd, ez is egy vélemény és legalább szellemes. Bár én sem gondolom, hogy ennek most van aktualitása. Két nap múlva elutaznak, rajtuk a világ szeme. Egy kis támogatás elkéne nekik. A dal olyan, amilyen, ezen már nem segíthetünk. Szerintem azért annyira nem gáz, hogy vállalhatatlan legyen. Az előadásban van minden remény. Úgy hogy ne piszkáld őket Fente Levente. Most már ne.

 • Gabesz

  Bocs de ez az ember nem normális akármilyen tv müsort nézel ahova lehet sms-t küldeni oda ő küld és szid a hülye verseivel mindenkit…és oké lehet hogy igaza van abban hogy magyarul kéne (de mégsem mert ez a dal egyszerüen jobb angolul)

 • Erzsi

  Ja, egy komoly sajtó levelezővel van dolgunk? A lényegen nem változtat. Most már csak támogató sorokat kéne olvasniuk. (Hátha olvasnak minket …) Szerintem is maradhat angolul. Csézynek kellett volna magyarul.