Magyarország: ÁDOK Zoli – Dance with me

Ez a dal fogja képviselni Magyarországot a 2009-es Eurovíziós Dalfesztiválon! Gratulálunk!

This is the song we’ll send to Moscow! Congratulations!

250 Comments

Mi se szégyenkezünk Patrik, ezek a dalok annyit elértek szerintem mindannyiunknál, hogy teljes mertékben támogassuk Zolit. És az MTV zsűrijét se szidjuk, mert szerintem jól dolgoztak… Ezeket nem csodálom hogy lekapcsolták, ha szarul indultak

Ez a legutóbbi 21 Gramm dal volt tőlük a legjobb. Valahogy mindig megvan náluk alapként ez a rádióbarát hangzásvilág, de sosincs benne plusz.

95% Tralala… 99%!!!

Kristoffer: Gáz képek, de hát…Támogatnunk kell, szerintem, akármilyen is, de Moszkvában jó lesz, HAJRÁ!

Kristoffer!!! Tényleg durva képek,Zolika elvan szállva hogy ő feltudja emelni a lábát XD…..fogadni mernék,hogy az a másik pasi az élettársa…de ha az is engem nem zavar…..erről jut eszembe…2004-es bosznia és hercegovinai-hoz hasonló színpadi képet tudok elképzelni,csak szerint Zoli-é sokkal jobb lesz,fókuszban nyilatkozta,hogy 3 táncoslány lesz mögötte plusz két vokalista

21. Kocsis Tibor: Karjába zár
22. Lippai György: Az a pillanat
23. Ablak: Lehet így, lehet úgy
24. Amazon: Érjen a világ vége
25. Gloria: Hosszú az út
26. Nagymarosy Gábor: A szív… a legszebb
27. P-Formation: Az élet színpadán
28. Vizy Márton: Europe, our heart is one

Jövő heti kínálatból 😛 “””Jól”””” hangzanak :D:D (bár Vizy Márton énekelt egy gyönyörű duettet Péter Szabó Szilviával egyszer)

Norna volt Kátya csodálatos dala mellett az egyetlen jó szám…

Norna egész pozitív, de a versenyre mindenképp kellett volna ebben is valami plusz. A furulyás részek ott nem működtek volna (nem is a hangszer, valahogy az a dallam…).

Látom a 21 gramm nem lopta be magát a szívetekbe. Nekem az első számuk nagyon tetszett (Őszintén), a többi annyra nem, de jobbak voltak mint a tavalyi próbálkozásuk.
Norna volt az egyik legjobb, ez nem vitás.
Én is sajnálom, hogy nem lett nemzeti döntőnk. Egyébként két számot nem adtak le: a Szabó Eszter – Kontor Tomi duettet és a Balogh Imre számát. Helyette volt a Lovegun és a Szabó Eszti szám.

Remélem az a szöszke nem kap szerepet a színpadon, nagyon tehetségtelen. Egy sokkal dinamikusabb koreográfia kell, nem pedig azok a bájgúnáros mozdulatsorok a klipből.

Szerintem az a szöszi,aki nekem is unszimpi valamiért,tuti ott lesz,mert már a csillag születikben is együtt táncoltak…

Gratulálok a zsűrinek, kiváló munkát végeztek: ennél szürkébb, jelelgtelenebb és unalmasabb dalt nehéz lett volna találni. Csókolom, nem-e lehetne-e megérteni végre, hogy mi, magyarok nem vagyunk versenyképesek egy “angolszász mintájú” dallal a profi angolszász dalokat kisujjukbók kirázók mellett. Olyan ez kb., mintha az angol versenyző főzne nekünk töltött káposztát és odatenné a mi főztünk mellé. Bőgni fogunk, megint. Muszáj ezt évről évre?

Rivgos, szürkébb, jellegtelenebb, stb. dalokat azt hiszem lehetett hallani az előbb ezen a netrádión. Zoli a legjobb választás az idei indulók közül (akár ismerjük a többi dalt, akár nem), rá van szabva az Eurovízió. Tud énekelni, táncolni, show-t csinálni. Más szinte nem is kell, csak egy jó ötlet, szép táncoslányok és jönni fog a szép eredmény. És persze figyelni kell a többi dalra is, hiszen csak azokra szavazhatunk. Ugye nyomni fogja az smst mindenki a kedvenc külföldi dalára?

Majd ha lesz olyanom, hogy kedvenc dal, akkor biztosan. Csak Málta meg Svájc tetszik igazán nekem, de ők kipottyannak a másik elődöntőből.

Rivgos!

Én gratulálok a zsűrinek, hogy végig tudta hallgatni a 105 dalt. Ha az arány végig ez, amit az előbbi 20-as listában hallottunk, akkor az a csoda, hogy még nem kezelik őket a Hárs-hegyen!

Kíváncsi vagyok a jövő heti adagra.

Szulák Andrea nyilatkozata szerint húsz dal ütötte meg a mércét és tíz volt olyan amelyik közül bármelyik mehetett volna.
Szerintem kettőt halotunk az első húsz leadott között, kíváncsian várom a többit.

Remélem Zoli inkább a modern vonalat fogja erősíteni a 3 perces verzióban és az előadás se discos lesz…ezek nem nagyon jöttek be az elmult években

Comments are closed.