MTV: Sajtótájékoztató! LIVE PRESS CONFERENCE TODAY AT 14:00

exkTudósító/Corresponder: Klész Imre
Forrás/source: MTV
LIVE! 14:00 CET hirado.hu

http://streamer.carnation.hu/tvproba

Ma 14 óra után pár perccel sajtótájékoztatón jelenti be az MTV újabb jelöltjét a 2009-es Eurovízióra, melyet élőben közvetít a hirado.hu! A HiradóWeb után kezdődik a közvetítés.

Today at 14:00 MTV will organize a press conference to annouce the Hungarian entrant of Eurovision Song Contest. You can watch the press conference LIVE at MTV’s news portal hirado.hu. The press conference will start after the WebNews at 14:00!

47 Comments

nicole, Magna Cum Laude volt az egyik(Blikk valsz igazat mondott), és mivel nagyon hangoztatták, hogy három teljesen különböző volt, a harmadik valsz egy nőénekesnő lehetett (esetleg pop-rock számmal -> Tóth Gabi talán?)
Egyébként egy újságíró igazán megkérdezhette volna….ez lenne a dolga….

Nem tárgyalunk elégedetlenkedőkkel, hallottad akkor azt is, hogy a legfontosabb,hogy fogjunk össze és támogassuk a dalt? Na itt kezdődik magyarország baja, hogy vannak ilyenek!!!! Hajrá Zoli!!!

Ennek akár hogy is szeretnék, nem tudok szurkolni.

Tipikusan olyan szám amit egyszer meghallgatsz és már el is felejtetted.

Hajrá Zoli! Veled vagyunk!.. ez a szám Márknál és a MCL-nél is ezerszer jobb, és legalább nem lassu ballada, abból van elég idénre…nagyon nagy itt az esély a döntőre! Ne szapuljunk DRUKKOLJUNK! 🙂 Üdv.

Így van Bazsa:)örüljünk hogy indulunk az eurovízión,szerintem Ádok Zoli jó választás volt én csak örülni tudok.

na végre éppen itt volt már az idő hogy egy normális gyorsabb dalt küldjünk már elég volt a lassúból ez a legjobb választás
HAJRÁ ZOLI

Fúú…hát…ömm…jó…nekem egyáltalán nem tetszik a dal, ‘genre’-nek be lehet maj írni, hogy ‘cheap disco song’…igazat megvallva, egyáltalán nem tetszik, és igen, jövök a magyar hagyománnyal: INKÁBB KÁTYA!

Mi az hogy inkább Kátya?Az a csónak gyerekek már elúszott de gyorsan,tudjuk visszalépett,ő nem akarta,nem éretem mit kell utána siránkozni.Örüljünk annak ami most van és álljunk Zoli mögé és szurkoljunk neki.

Hát nekem meg már inkább mindegy.Maradjunk annyiban hogy örülök hogy legalább képvisel vki minket és szoríthatok vkinek.És ha már itt tartunk Márkal egy kategória.Ja és még egy észrevétel. Feltűnt hogy a bemutatott dalok mind eredeti hosszúságban lettek bemutatva.Az én tudomásom szerint a többi előadó össze-vissza vágdosta, rövidítette a számait hogy megfeleljen a kiírt 3 perces szabályoknak……….!
Na mindegy én csak szemfüles vok.Hajrá Z!

Comments are closed.