Finnország: Waldo’s People – Lose control

waldosTudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com
A győztes dal: Waldo’s People – Lose Control

Ma este Finnország is eldöntötte, melyik dalt fogják küldeni a moszkvai 54. Eurovíziós Dalfesztiválra. összesen 275000 szavazat érkezett, ebből 45,1%-ot kapott a Wlado’s People, a második helyezett Signmark feat. Osmo Ikonen 42,2%-ot kapott, a vigaszágról döntőbe jutó Passionworks feat Tony Turunen 13,7%-át kapta az összes szavazatoknak.

28 Comments

Jó kis pörgős szám, a kérdés belefér-e majd a nézők elképzelésébe, tavaly is volt egy-két ilyen jellegű szám, nekik nem jött össze. Lehet, hogy megunták a finnek a metált?
Erről jut eszembe, ha jól láttam az idén jön Magyarországra a Lordi márc11.

Rengeteg perspektíva van a dalban, nagyon jó választás (bár nekem a Passionworks tetszett a legjobban).

Most hogy meghallgattam az összes tegnap “született” dalt, a finneké a legjobb, aztán az Egyesült Királyság jön nálam, Románia a harmadik helyen és sajnos az egyik kedvenc országom Dánia szerintem nagyon rosszul választott.
Gratulálok a finneknek! 🙂 Döntő esélyes 😉

Szerintem, most hogy minden héten gazdagodunk dalokkal, az MTV-nek kéne egy magazin műsort indítani: Eurovízió hétről-hétre, ahol Novodomszky Évi, vagy Gundel Takács Gábor műsorvezetesében bemutatják a dalokat. Így is reklámoznák az euróvíziót! 😀

hben92 úgy lehet hogy nagycsomóan már nem lesznek kíváncsiak az elődöntőkre meg a döntőkre mert már egyszer látták. Tudod milyen a magyar nép többsége :S Öregedő országunk van az a baj 🙁

Hát mondhatom h a finn rock és metal legnagyobb rajongója vagyok, a legjobb Európában…
ezért nem is értem h miért nem ilyennel indulnak!!! De be kell vallanom, ez a szám megfogott 😀 Döntőesélyes

Tipikusan az a dal ami nem fog bejönni a közönségnek, n+1 ugyenilyen dal után a kutya nem fog emlékezni rá.

Zenére táncoló lábaim a vad ritmusokat rugdossák.
Kanyargós utakon kacskaringós járásom egyenesbe hozza ferde életem?
Magyar orR VÉG pirosodik a hazugsáGOKTÓL?NorvéGOKTÓL tanulhatnánk elvégre győztes lett a nORVÉG dal.
Nagy zenei szkander volt.Alexander könnyedén nyomta le Európát.Vágott is hozzá vidám jó pofát.Alexander Rybak egy igazi bak a lányok örömére,de kössön kendőt szemére akinek nem tetszik. Gundel Takács Gábornak nem lehetett honvágya Harsányi Levente iránt,az kizárt.Mert szerintem legalábbis én hiszem,hogy nem csal szemem,és messziről hirtelen kapásból s nem másból Alexanderben a hegedűs emberben kinézetre külsőleg,belsőleg nagy adag Harsányi Levente humoros gyerekessége lakozott,Csisztu Zsuzsa nevetéssel.Most kinek okozott szenzációt Fente Levente?Hozzuk össze a kettőt és zárjuk úgy az esztendőt.Remélem mindenki értette gondolataim.
Melléfogott,eltaposott gondolatom:Benne nyomot hagy majd csontozatom?
Összehordtam hetet-havat,éveket,de nyár jön majd és áztatják a földeket.További szépeket.((Pletyka-nana.hu,Puk.hu,Velvet.hu))

Comments are closed.