Naptár

2009. január
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió hét az MTV műsorán 2009-ben

mtvpromo1Tudósító: Klész Imre
Forrás: MTV

Idén a Magyar Televízió mindkét elődöntőt műsorára tűzi. A 2008-as belgrádi versenynek csak a második elődöntőjét (a magyar résztvevő miatt) és a döntőjét sugározták, idén viszont nem kell semmilyen alternatív megoldást (internet, más külföldi tévéadó) keresnie annak, aki követni szeretné a moszkvai eseményeket május 12-én kedden, 14-én csütörtökön és 16-án szombaton is.

9 hozzászólás Eurovízió hét az MTV műsorán 2009-ben

 • Kristoffer

  Nagyon bejön az MTV-nek Ani Lorak klippjében lévő diszkógömb-szétrobbanás…tavalyi reklámban is benne volt 😀 (mondjuk tényleg jó:D)

 • Serinon

  Ez az! MTV kezd belejönni a reklámozásba 🙂

 • hben92

  Nah jól van… tényleg kezd belejönni a reklámozásba… és még csak január van.. 4 hónap alatt úgy felturbózzák magukat hogy az egész ország Eurovízió lázban ég majd. 🙂 Csak egy jó előadó és dal kell, de úgy gondolom ezért nem kell aggódnunk, mert bármilyen eredményt is értünk el eddig, soha nem vallottunk szégyent, és tulajdonképpen ez a lényeg.
  Csak már azt érjük meg hogy azt reklámozzák: Eurovízió Magyarországon a Papp László Sportarénában…:D

 • Zoey

  Az bizony jó lenne… Amúgy az MTV nem csak a nézőknek reklámoz: abban bízik, hogy ezzel a promóval esetleg előadókat vagy managereiket meg tudja célozni, ha esetleg néznek m1/m2-t.
  Kíváncsi lennék, eddig hányan küldtek dalt. Amúgy nem tudom, hogyan lehetne Mo.-on ismét növelni az ESC presztízsét, mert az elmúlt években nagyon leromlott… sajnos.

 • bazsa

  Örülök neki, hogy mindkét elődöntőt közvetíti az MTV, tavaly neten néztem… Igen, nemtom mi ennek az oka hogy Mo.-n nem sok mindenkit érdekel az ESC, szerintem a médiának kéne jobban felkapnia.

 • Patrik

  jaja. Tök jó lenen ha nagyobb városokban kilenne plakátolva hogy mikro lesz és a magyar képviselő majd és egy felírattal rajta: Szurkoljunk együtt hazánkért! 🙂

  én nagyon örülnék ha minden 3. vagy 5. úton találkoznék ilyenekkel. 🙂

 • Én még annyival egészíteném ki a fenti javaslatokat, hogy az MTV a verseny után jelentse be, hogy indulni fognak a következő évi Eurovízión is, így az előadók nyugodtan készülődhetnének az október 1. utáni albumkiadásra, vagy lenne idejük félretenni egy dalt, amit az Eurovízióra szánnának. A kiszámíthatóság is sokat lendítene az egész ügyön.

 • Zsolti

  Mehetne a United is.

 • Serinon

  Remélem sok előadónak küldtünk levelet és megmozgatta néhányuknak a fantáziájukat a dolog…