Eurovízió 2009: új “al-logó”, jegyek 20 eurótól

esc2009nagyTudósító: Klész Imre
Forrás: EBU

Az idei Eurovíziót rendező Egyes Csatorna Oroszország bemutatta az EBU Referencia Csoportjának a 2009-es verseny grafikai témáját. Most nem lesz szlogen vagy bármilyen jelmondat, mint az ezt megelőző években. Hamarosan elkészülnek a 35 másodperces “képeslapok” is, amik a versenyzők fellépése közti időt töltik ki.

Február második felében elkezdik árusítani a jegyeket a ruhapróbákra és a három élő showra. A rendező televíziócsatorna bejelentette azt is, hogy nem fogják csomagban árusítani a jegyeket.

10 különböző kategória lesz meghatározva, az árak az elődöntők ruhapróbájára szóló körülbelül 20 eurótól kezdve a döntő legdrágábbnak számító, 650 eurós VIP jegyéig fog tartani a tervek szerint. A normál, döntőre szóló jegyek természetesen jóval olcsóbbak lesznek. Interneten is lehet majd jegyeket vásárolni, és természetesen a nemzeti OGAE tagoknak lehetőségük lesz vásárolni jegyeket az első sorba.

16 Comments

Nekem a tavalyi jobban tetszett 😛

Ja és ha vkinek megvan a 2005ös ESC elődöntők meg a döntő akkor az légyszi szóljon

Nekem NAGGYON tetszik.Szerintem sokkal jobb mint a tavalyi.Ránézek és az egész ESC hangulata megidéződik bennem.Ráadásul, olyan jelentősségteljes,tekintélyt parancsoló,ami azt mutatja,h ez egy ESC,nem valami kis versenyecske!!!!!
Érdekes nekem is a Magyar Népmesés madár jutott az eszembe.

én fellendülésből csináltam egy logos feliratot 2010-re persze Budapestre…kár hogy nem lehet képet feltölteni 🙁

Comments are closed.