Naptár

2015. május
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Napi Eurovízió 2015: Málta

malta_15Tudósító: Peterman Róbert
Forrás: eurovision.tv

Amber még csak 23 éves, de már veteránnak számít az Eurovízión. Öt alkalommal nevezett a máltai válogatóra, amit idén végül megnyert. Uzarihoz hasonlóan már vokálozott más előadó mögött, egész pontosan 2012-ben Kurt Calleját támogatta.

Amber szenvedélye fiatalon a judo volt, zöld övig sikerült eljutnia, de 15 évesen abba kellett hagynia a sportot egy sérülés miatt. Azóta minden versenyszellemét a zenében éli ki.

Első számú szenvedélye a zene, és az álma, hogy egyszer szerződést köt egy kiadóval, és más országokban is fellép.

Nagyon izgatott a versenydala miatt, amit külön neki írtak, és amiben megmutathatja hangja terjedelmét. Személyes hősei Etta James, Beyonce, Ray Charles.

Amber szeret önkénteskedni. 2013-ban három hétig Tanzániában jótékonykodott, és tervezi, hogy idén nyáron visszamegy. Olaszországban is járt, ahol fiatal gyerekeken segített.

Amber Facebook függő. Reméli, hogy online megismerheti a többi versenyzőt, mielőtt személyesen is találkozik velük. Másik nagy szenvedélye a csokoládé, ezért kifejezetten kíváncsi az osztrák csokikra.

Dala a nehézségek leküzdéséről szól a belső erő megtalálásával. A csendes szenvedés és az árnyékok közt élés után itt az idő, hogy bátrak legyünk. A csendből kitörve valami időtlent kell alkotni, nem szabad a múlton rágódni, más választás nincs, harcossá kell válni.

15 hozzászólás Napi Eurovízió 2015: Málta

 • gaboca701

  Ez a dal „liftezett” legtöbbet a listámon.
  A svájci válogató idején utáltam, mivel ott Jessicának és Christabellének szurkoltam./Mindkettő milyen üde színfolt lehetne ebben a mezőnyben! /.
  Már éppen megkedveltem,mikor jött az új verzió.
  Azt eleinte szintén utáltam, de lassan azt is megszerettem.
  Mára viszont ezt a dalt untam meg leginkább.
  Azért a döntő nálam stabilan megvan 21/40.

 • gaboca701

  Bocsika, természetesen máltai válogatót akartam írni 🙂

 • Patrik_

  Az elején szerettem elől állt a listamon, de jott az új verzió es kifejezetten megutáltam. Lassacskán nálam is pár helyet fel tudott kuszni de összesegeben nem egy nagy durranas.

 • Léránt Lajos

  Ez egy olyan dal ami szintén egyszer tetszik egyszer meg nem. Különösebb oka nincs. Hangulattól függ. Döntőre esélyes.

 • Pitbull

  „Thörj ki ja csenbűűl, a setítbűl….” by Zolitt. 😀

  A gyengébbik Harcos nálam a 27 helyre jó, 3 nyamvadt pontocskával a tízes skálán. Nem ejtenék könnyeket, ha kiesne, pedig híresen sokat szoktam sírni-pityogni…

 • János

  Szimpatikus a lány, de ez a dal nem illik az ő hangszínéhez.

 • Gergő

  A régi verzióval simán döntőzött volna, de hát az új verzió valami förtelem… Nálam 15/17, 34/40

 • force

  Az eredeti verzió nekem jobban tetszett, de még ezzel a verzióval is összejöhet Máltának a döntő.

  Nálam: 6/17, 14/27
  Tippem: 9/17, 25/27

 • Iza

  Nagyon sokáig csak a finneket előzte meg a listámon, pár helyet azért felkúszott, de még mindig azok a dalok közé tartozik, amiket „kínszenvedés volt sorrendbe rakni, mert annyira utálom őket”
  Amber ellenszenves, nagyon, a hangja számomra a fülsértő, az új verzió pedig rosszabb mint a régi.
  32/40, 14/17

 • Levi21

  Most jöjjön a számomra (előre bocsi a kifejezésért) legundorítóbb dal az idei versenyen. Amber az egyik legellenszenvesebb előadó, akit életemben láttam, a hangja egyenlő a 0-val (az éhes kisbaba sírását jobb hallgatni, mint az ő hangját), a dal pedig még az eredetinél is roszabb. Ha tovább mer jutni az elődöntőjéből, és nem 17. lesz az elődöntőjében 0 ponttal, nagyon csalódott leszek.
  Elődöntő: 17/17
  Összességében: 40/40, vagy inkább 100/40

 • Magam

  Ebben a mezőnyben két dal van amivel ki lehet kergetni a világból. A lett és a máltai. Amber eléggé kiabál és olyan magasan énekel, amit már nem bírnak a füleim. A régi verzió jobb volt, ott a refrén „kirobbant”, most meg csak úgy elkezdődik és semmi erő nincs benne.
  39/40

 • Tanti

  Málta:Nem tudok azonosulni a dallal,nehezen tudom befogadni.Eleinte 22.hely környékén volt nálam,most már csak 35. helyen van.Nem hiszem hogy döntőzik.

 • Mona Lisa 29

  Hasonloan a macedon dalhoz, ennek a dalnak sem tett jot az athangszereles. Az eredeti verzio sem volt valami nagy kedvencem, de meg mindig jobb volt, mint ez. Szerintem Malta marad az elodontojeben. 3 pont

 • balazs1992

  Nekem ez a dal tetszik.
  Nálam: 9/40 5/17
  Tippem: 4/17 9/27