Naptár

2015. május
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió 2015: Negyedik nap a második elődöntősökkel

Lenygelország. (c) Thomas Hansens

Lenygelország. (c) Thomas Hansens

Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv, escbubble.com

Ma délben ismét elkezdődött a próbák sorozata, és a csúszás miatt csak ezekben a pillanatokban ért véget a második elődöntősök második felének első szabad próbája. A második elődöntő országai közül ma elsőként Izrael próbált, Lengyelország zárja a sort. A fogadóirodáknál továbbra is Svédország vezeti a listát. Magyarország most a 20. helyen van.

Ismét az escbubble.com poharából szúrunk ki néhány buborékot.

Izrael képviselője valójában küzd a dallal. Talán túl lendületes az énekes tánca. A végén csinálnak magukról egy fotót, ami semmit sem ér. A sajtóközpontban nagy tapsot kapott.

Lettország képviselője nagyon jól szerepelt a próbán, csak azt a ruhát kellene módosítani. Érzelmes produkció, fantasztikus fényeffektekkel, nagy esélye van tovább jutni.

Azerbajdzsán próbáján voltak problémák a fülmonitorral, a vége felé az előadó falzettesen énekelt, ami nem működött túl jól. Nem keltett túl jó benyomást, ennek ellenére továbbjutó lehet.

Izland képviselője egyedül kezd, majd felsejlenek a sötétben a háttérvokálosok is. Van néhány kisebb fényeffekt, de még csiszolni kell a produkciót.

A svédek énekese tartalékolja energiáit. Hasonló a produkció mint a Melodifestivalenen, de a pálcikaember kicsit változott, alakra, színre. Néhány kameraszög nem szerencsés, és a fura vörös árnyaknak sem kellene hogy legyen az énekes arcán. Majd legközelebb jobb lesz.

A svájci versenyző egy kis pódiumon énekel. A hangja nagyon erőteljes, életet lehel a dalába. Füst és szélgép fokozza a hangulatot.

A ciprusiak másodjára füstgépes kezdéssel próbálkoznak. Az énekes próbálja követni a dal romantikus vonalát, de nem biztos, hogy ezzel meg is érinti az európai szíveket. Nagyon lassúnak hat a dal Svájc után. Nagy küzdelem várható a döntőért.

A szlovénok produkciójánál a kamera az énekesnőre koncentrál, néha felvillan a zongorista és a léghegedűs is. Az énekhang jó, de a színpadra állítás nem eléggé hatásos. Valamit csinálniuk kell a háttérrel, dolgozniuk kell a döntőért.

Lengyelország énekesnője kiválóan teszi a dolgát. Bár a magas hangoknál a háttérokálosokra támaszkodik. Elég határeset ez a produkció a tovább jutáshoz, a második próbán meglátjuk, mit sikerül javítani.

40 hozzászólás Eurovízió 2015: Negyedik nap a második elődöntősökkel

 • Gergő

  Elnur előadása egyáltalán nem tetszik… pedig nagyon jó dal lenne ha a stúdióváltozatban énekelné… Még lehet, hogy kiesik …

 • schanc

  Izland nagyon gyenge, Svájcnál katasztrofális a vokál, Azerbajdzsán fele olyan hatásos sincs, mint a stúdióverzióban. A letteknél Aminata fantasztikus, a vokálban van előrelépési lehetőség. Izrael, Ciprus és Lengyelország a maga mércéjéhez mérve korrekt, Szlovéniáról nem sokat tudtunk meg (bár a vizuál ebben a részben nem túl ötletes). Svédeknél a show nagyon fel fogja húzni a dalt.

 • Dani

  Akkor ide is átírom, amit a másik cikknél írtam. Mégiscsak ide való.

  Izrael: a hangok nem voltak a helyükön, de jó a színpadkép, bár szerintem a táncosok koreográfiája eléggé búzás lett. Jobb lett volna, ha Nadav a hivatalos fellépőruhájában próbál (arany színű zakó). Döntő esélyes.

  Lettország: nagyon jó színpadkép, Aminata brutál vékony! De a ruhájával semmi baj. Hangok a helyükön voltak. Latvia, welcome back to the Grand Final!

  Azerbajdzsán: a háttér nem tetszik, a hangok sem voltak annyira jók, mint a stúdióverzióban. De a döntő alap, mivel Azerbajdzsánról van szó.

  Izland: csalódás. Imádom a dalt, de a hangok nagyon nem voltak a helyükön. A koreográfia és a ruha sem volt valami jó. Egyedül a háttérre tudtam most jót mondani sajnos. Ha ez így lesz jövő csütörtökön is, akkor 2007 után Izland újból kiesik.

  Svédország: hogy mennyire gyűlölöm ezt a dalt! Mans nyálgép, utálom az ilyen előadókat. Nagyon örülnék a kiesésnek, de tudjuk, hogy erre az esély mínusz végtelen. Ja, és kreativitás lvl. mínusz végtelen szintén.

  Svájc: már a válogatójukban is gyűlöltem ezt a dalt, véleményem ezek után még inkább negatív irányba változott. Azokat a háttérénekeseket páros lábbal rúgnám le a színpadról! Még jobban rontják az amúgy is borzalmas dalt. Bombabiztos kiesés!

  Ciprus: John lehet a 2. elődöntő nagy meglepetése Leonor és Monika mellett. Észrevehető a hasonlóság Lisa Andreas egykori versenydala és ez között, nem véletlenül. Mindkettő Mike Connaris nevéhez fűződik, mindkettő angolul van és mindkettő előadója az Egyesült Királyságban élő ciprusi. És tudjuk, anno Lisa milyen eredményt ért el, szóval én nem tartom kizártnak Ciprus döntőzését. A színpadképről: a háttér túl egyszerű, én azért tettem volna oda egy holdfényt valamilyen vízfelület fölött. (Bár erről mindenkinek beugrana 2004 tényleg.) Hangok a helyükön voltak.

  Szlovénia: a dalt imádom már a kezdetek óta, az előadás tökéletes. A hangok azért lehetnének egy nagyon picivel jobbak, és a pantomimhegedűsre sem kellett volna egy Hannah Mancinit idéző, Barbara Dex-kategóriás ruhát adni. Bombabiztos döntő.

  Lengyelország: nagyon sajnálom, hogy láthatóvá tették a kerekesszéket. Itt sincs sok kreativitás. Legalább adtak volna egy olyan ruhát Monikára, ami teljesen eltakarta volna a kerekesszéket, vagy ültették volna rá valami ülő alkalmatosságra. De hát ez van. Ő lehet a 2. ED harmadik meglepetése.

  Viszont azon nem lepődnék meg, ha a közeljövőben indítanának egy Eurovision Tree Contestet, vagyis Eurovíziós Fafesztivált, mert a 2. ED is bővelkedett fákban. 😀 Úgyis minden évben megválasztják Európa fáját, ezt átvihetnék Eurovíziós szintre. Csak annyi különbséggel, hogy nem lenne adás belőle, hanem egy zsűri elutazna az összes résztvevő országba és megvizsgálná a benevezett fát. Már el is képzeltem: “az első Eurovíziós Fafesztivál győztese a Magyarországot képviselő tatai nagy platán.” 😀

  • schanc

   Azért az, hogy Mans nyálgép, szerintem nem állja meg a helyét. Ha Eric Saadét írod, egy percig nem vitatkozom veled.

   • zigbor

    A svédre húzott „nyálgép” jelzővel én sem értek egyet. Egy helyes fiatalember, aki jól mozog és közben profin énekel. Ettől másnak tűnhet ellenszenvesnek, de hogy nyálgép… 🙂

 • StanB

  Eddig a Top 10-emből senki sem okozott csalódást, de ma ez megtört Izrael miatt 🙁

  Izrael: Egyáltalán nem tetszik a háttér. Hangilag nagyon gyenge, a koreográfia nagyon szájbarágós, hogy „Hé figyelj buli van” de Nadavról egyáltalán nem ez jön le. Nem tetszik a cipő sem és kegyetlenül zavar, hogy nem tudja kihúzni magát, az Eurovízión van, az istenit….

  Lettország: Majdnem tökéletes, tetszik a háttér, jó a ruha, a hangiakkal semmi problémám sincs, de az a vokál….. az egyetlen gyenge pontja a produkciónak.

  Azerbajdzsán: A tánc és a háttér két teljesen különböző életet él. Mindekettő jó, de együtt nagyon nem és ismét szájbarágás: „Elnur vagyok és nagyon érzem a dalomat”. (Ő sem húzza ki magát….)

  Izland: Oké, hogy északi ország meg minden, de már nem is akarom összeszámolni, hogy hányan közülük játszották már el a sarki fényt rakjuk be háttérnek kompozíciót… Annyira hiányzik az a két táncoshölgy…. Olyan „csupasz” a produkció, kezdem megszeretni azt amit Maria csinál, de egyedül nem tudja betölteni a színpadot, pedig jó lehetett volna :/

  Svédország: Nagyon profi, de Mans idegrángásai kissé idegesítőek, de azért látható, hogy a Eurovision in Concert-hez képest nem is kicsit fogta visszább magát. Top 5….

  Svájc: Nem lenne ez rossz, de !!! Minek az az erdő a háttérbe könyörgök… Semmi köze az egész történethez. A vokalisták hangja túl mély és erős… Összességében nem jött át..

  Ciprus: Túl egyszerű, egyáltalán nem vált ki belőlem semmit…

  Szlovénia: Nagyon tetszik. Talán ez az első olyan produkció amit tényleg el tudnék képzelni győztesnek (Csehország is ide tartozik, de Szlovénia győzelmére reálisabbak az esélyek).

  Lengyelország: Ott a kerekesszék, de egyáltalán nem zavar. Az énekesnő tényleg arra tudja fókuszálni az embereket, hogy azért van itt, hogy énekeljen, nem azért mert…. De tényleg küzd a magas hangokkal és szörnyű a háttér :/

  • schanc

   Igen, Izlandnál a táncosok nagyon hiányoznak.
   Az a helyzet, hogy 2012-13-ban nagyon szerettem, amiket küldtek, de idén lehet, hogy elődöntőben ragadnak. Fényévekre van az Unbroken akár a Never forget, akár a Ég a líf kvalitásaitól mind dalban, mind előadásban.

 • Sebi

  Hy!

  Izrael: hmm hmm szo szo ok
  Lettország: modern dal, jó az összkép, nem rossz
  Azerbajdzsán: nem tetszik, a dal nem rossz de így nem jön be
  Izland: közepes dal, fetrengő tütüs északi
  Svédország: nyálgép bőrnaciban, a szám jó de hatásvadász nagyon
  Svájc: tetszik a háttér, az ének gyenge
  Cyprus: jó határozottan jó, hajrá
  Szlovénia: ugyan az mint a nemzeti versenyükön, kreativitás 0, de a dal tuti 🙂
  Lengyelország: nem nem és nem, hiába kerekek és lábak nem és kész

 • Iza

  Lettország : fantasztikus a dal, Aminata és a ruhája is gyönyörű, de a háttérénekesek borzalmasak.

  Lengyelország : szánalomszavazat-gyüjtés on. A dal önmagában egyáltalán nem érdenelné meg a döntőt, de félő, hogy megsajnálják és bejut.

  Azerbajdzsán : a színpad és a koreo nagyon tetszik, de Elnur csalódás, pedig remek énekes. Remélem ezen dolgoznak jövőhétig.

  Izland : van egy hete megtanulni énekelni, hajrá. 🙂

  Ciprus : tetszetős az az öltöny. 🙂 Nagyon tetszik a háttér a hangok a helyükön voltak, a dalt imádom, ott akarom látni a döntőben.

  Svájc : nekem tetszik, van benne valami misztikusság, ettől függetlenül kiesőnek érzem.

  Izrael : a dalt imádom, de ez így élőben nagyon nem oké. Nem tudom, hogy a dal tehet-e róla, de nem értem, Nadav a Rising Starban fantasztikusan énekelt, el voltam ájulva a hangjától, de olyan énekléssel a Golden Boy-t soha nem hallottam…nem értem. Remélem javítanak valamit rajta, azért sajnálnám ha kiesnének.

  Szlovénia : egyre jobban tetszik a dal, és a háttér is jó, de az a hegedű-imitátor gááááz…

  Svédország : nem ragoznám túl, mert elfogult vagyok. Nagyon örülök hogy nem (illetve csak minimálisan, az emberkén) nyúltak bele a Melfestes produkcióba. Az úgy tökéletes ahogy van. Ott akarom látni a dobogón.

 • schanc

  Egyébként a mai próba után Lettország már a 12. a fogadóirodáknál. Nekik nagyon drukkolok, hogy meglegyen a döntő. (Boggie jelenleg a 24.)

 • Mona Lisa 29

  Nem tudom mi bajotok Izraellel. Szerintem nem volt rossz az a proba. Egyedul talan a hatter ami csalodas, tobb kreativitast vartam volna toluk.

  Aminata probajarol szinte mindenhol csak jot olvastam – kar, mert nagyon szeretnem, ha kiesne, egyszeruen a rosszullet kerulget attol a daltol.

  Azerbajdzsan csalodas, mind hangilag, mind szinpadkepileg.

  A svajci hatter nekem nagyon tetszik, Melanie is szepen enekel, de a vokalistak lehuzzak a produkciot.

  Ciprus kellemes meglepetes. Ha Europa romantikus hangulataban lesz csutortokon, talan meg be is csuszhat a dontobe. 🙂

  Izland, Svedorszag, Szlovenia, Lengyelorszag probaja nem hatott meg kulonosebben.

 • Tanti

  Ide írom a tegnapi napot is röviden,mert elmulasztottam eddig.
  Litvánia:Nem rossz,de még mindig szétesik a produkció.
  Írország:Ének okés,a dal is tetszik,de szerintem határeset lesz a döntő.
  San Marino: Michele jó,Anita halk és erőtlen a részlet alapján,szeretem a dalt de ez most nem lesz meg.
  Montenegró:A dalt nem szeretem,a háttér nem oda való,de jó próba volt.
  Málta: Nina warrior jobban tetszett,Málta idén nem döntőzik.
  Norvégia:Erőtlen,de tuti döntő.
  Portugália:Mintha egy másik dal lenne,de semmi esély a döntőre szerintem.
  Csehország: My Number one. nálam már 4-5 hete első.Háttér 10 pont, Václav 10+1 pont Marta 10 pont.Döntő és ott Top 10 minimum.

  Mai nap
  Izrael:Tűrhető,de nem biztos még az a döntő szerintem.
  Lettország:Egyenlőre jó lesz ez.De a lettek már erősebb dallal is estek ki.Ha most sem döntőznek,szerintem elbúcsúzhatunk tőlük jövőre.
  Azerbajdzsán: Háttér 5/10 Elnur 7/10.Kaotikus az összkép,de fix a döntő.
  Izland:Nagyot fognak zakózni,tucat dal,Maria hangja fülsértő élőben,idén igazoltan fognak hiányozni a döntőből.
  Svédország:Itt lehet még nagy pofára esés,de a döntő már alapból meg van sajnos.De remélem a Top 10 közelébe se jutnak.Rettentően irritál az egész produkció.Nem véletlen hogy 39. a listámon.
  Svájc:Ez biztos hogy nem lesz döntős produkció,szétesett hangilag,semmi értékelhetőt nem találtam a videóban.
  Ciprus:Kezdem megkedvelni ezt a dalt,hozta az elvárhatót tán még többet is,meglesz az a döntő.
  Szlovénia:Ez produkció kerek egész,de nekem a kedvencem a léghegedűs innen,szeretem a dalt, és vasárnap amikor Szlovénia zárja a Napi Eurovízió rovatot leírom mi a bajom a produkcióval.A döntő egyértelmű.
  Lengyelország:Szép próba volt, a rajtszám miatt meglesz a döntő szerintem.A dalt egyébként is szeretem.

  Bocs ha bárkit megbántottam a véleményemmel.
  A döntősök szerintem:Norvégia,CSEHORSZÁG,Lengyelország,Svédország(sajnos),Szlovénia,Ciprus,Azerbajdzsán,Lettország,Izrael,Montenegró.

 • Isti

  1. Izrael: dal(stúdió-élő teljesítmény) 7-9/10 pont, színpadkép 5 pont
  2. Lettország: dal 6-9/10 pont, színpadkép 10 pont
  3. Azerbajdzsán: dal 10-5/10 pont, színpadkép 7 pont
  4. Izland: dal 10-8 pont, színpadkép 7 pont
  5. Svédország: dal 8-10 pont, színpadkép 8 pont
  6. Svájc: dal 6-4 pont, színpadkép 10 pont
  7. Ciprus: dal 5-10 pont, színpadkép 4 pont
  8. Szlovénia: dal 6-10 pont, színpadkép 6 pont
  9. Lengyelország: dal 10-8 pont, színpadkép 9 pont

  Döntetlen esetén a jobb dal (stúdió verzíóban) kerül előre

  1. Lengyelország 27 pont
  2. Svédország 26 pont
  3. Izland 25 pont
  4. Lettország 25 pont
  5. Azerbajdzsán 22 pont
  6. Izrael 20 pont
  7. Svájc 20 pont
  8. Ciprus 19 pont
  Csak a dalok stúdióverzióban: 1. Azerb, 2. Izland, 3. Lengyelo, 4. Svédország, 5. Izrael, 6. Letto, 7. Svájc, 8. Ciprus

 • A háttérprodukció mindenkinél nézhetetlen, kaotikus.
  Izrael dala tetszik, hangilag nem sok kifogásom van, a cipő tényleg monoklit hagy az emberen, de öltönyben jobb lenne Nadiv.
  Aminata dalában csak a refrén a jó, de szép a ruhája, és rendkívül jól énekel. A háttérének nem a legjobb.
  Az azeri dalt nem szeretem, de a háttér tetszik. Vannak benne hamis hangok néha.
  Az izlandi dal is csak stúdiófelvételen szeretős, Maria úgy tűnik a mély hangokkal hadilábon áll. Hiányzik mellőle a két táncos. Feldobná a sznípadképet.
  A svéd dalt ki nem állhatom, csak a ledfal miatt jutott idáig.
  A svájci dalt imádom, de ez a háttérvokál ölni tud, és inkább zuhan, mint repül a dal.
  Ciprus: unalmas, de legalább jól tudja elénekelni.
  Maraaya kezdetben kedvencféle volt, de már nem látok benne annyi ötletet.
  A legyel dallal azért nem vagyok kibékülve, mert az emberek szánalmára épít, egy közepes dallal.

 • Asvi

  Mi ez a FA motívum??? Nem lepodnék meg, ha az automatikus dontosok kozott is lenne egy „Tree” kreáció 😀

 • Asvi

  Na meg a lengyelek „cukorvattás” fája azzal a fuggonnyel, na ez kész 😀 😀

 • peetee

  Izrael nekem mindig is egy roma-nótára hajazott, utáltam, az élő sem fog segíteni ezen.

  Lettország: Bírom a hangot, a dal se rossz, a háttér fura, de nem rossz. Hidegen hagy az egész.

  Azerbajdzsán: Szerintem az egyik legfantasztikusabb (ha nem a legfantasztikusabb) dal a mezőnyben. A szövege értékes, és az a háttér. Hát, remélem, kibírom majd sírás nélkül 🙂 Tőlem aztán énekelhet így is…

  Izland: nem lesz ez rossz. Eddig sem utáltam sem a lányt, sem a hangját, meg a dalt sem, de ennyiből is berezzent a libabőr. Jól kihasználják, amijük van.

  Svédország: szeretem a dal, a pasit meg alapból, de ez így most elég lapos.

  Svájc: remélem a legrosszabb részt vágták ki a produkcióból, mert a dalt szeretem, de ez is hallásra elég pocsék. A látvány viszont nem rossz.

  Ciprus: Mindent vártam volna, csak azt nem, hogy így kicsípi magát 🙂 A füst-izé sem nagyon passzol egy ilyen dalhoz, szerintem, de holt mindegy.

  Szlovénia: A dalt imádom, úgy egészében, de a színpadkép így most nekem elég lapos. Miért nincs valami korrekt háttér? Elhiszem én, hogy a minimalizmusra hajtanak, de nem lehetne a minimalizmusra hajtani másképp?

  Lengyelország: A színpadkép híven tükrözi a dal jellegét, tiszta giccs.

  • peetee

   Nem bánnám, ha ezek közül elkaszálnák
   – Izraelt,
   – Lettországot,
   – Lengyelországot (kizárt, hogy kiejtsék),
   – Ciprust.
   Álmodozom tovább 🙂

 • Mona42209

  Mai napi véleményem:

  Izrael – nagyon gyenge élőben, csalódás volt. A dal pedig annyira tetszik, sokkal jobb előadást pls. Azért a döntő szerintem meglesz

  Lettország – tetszik a dal, szerintem jó a színpadi megoldás, jó a vokál, remélem meglesz a döntő

  Azerbajdzsán – valahogy a táncosok nem illenek a dalba, kicsit szétesett az egész. Elnur hangja is hagy kívánni valót maga után, a háttér sem tetszik. Remélem a döntőre kicsit energikusabb lesz, mert a számot imádom, tényleg az egyik
  legjobb

  Izland – minden gyenge az előadás, a színpadra vitel, Maria hangja, hiába szeretem Izlandot, ez most bukó!

  Svédország – MF-ben nagyon tetszett, itt most nekem negatív hatást váltott ki, olyan „nem érdekel úgyis benne vagyok a döntőben”, tartalékon volt az egész. Ettől függetlenül az egyik esélyes a győzelemre!

  Lengyelország – nem tetszik a kerekesszék látványa, így tényleg csak sajnálatból kap majd szavazatot, mert a dal gyengus és élőben sem szólt jól! Határeset a döntő.

  A próbák alapján továbbjutó: Lettország, Azerb., Ciprus, Szlovénia

  Egyébként még: Izrael, Svédország, talán Lengyelország

  Svájc – imádom ezt a számot, de a vokál iszonyat, tényleg van valami misztikus hangulata az egésznek, de ebben a formában nagyon kétséges a továbbjutás. Ettől függetlenül én szurkolok neki!

  Ciprus – a nap kellemes csalódása, tetszett az egész egyszerűségében, olyan jó volt hallgatni, a döntő viszont abszolút nem biztos.

  Szlovénia – jó dal, rossz színpadi megoldás, a léghegedűs nagyon gáz! A döntő meglesz neki

 • force

  A 30 másodpercek alapján a továbbjutók szerintem

  Svédország
  Azerbajdzsán
  Norvégia
  Lettország
  Szlovénia
  Izrael
  Izland
  Litvánia
  Málta
  Csehország

  A legborzalmasabb próbája Svájcnak volt, borzalmas a vokál, szerintem utolsó helyen végeznek majd.

  • force

   Ja és még annyit, hogy a svédeké nem tetszik valahogy, de ettől függetlenül biztosan továbbmegy, Izrael gyenge volt, de továbbmegy majd, Szlovénia… ehh… a léghegedű és a fejhallgató nem kéne, de tuti döntőzik. Ciprus meg gusztustalan szerintem, olyan, mintha ByeAlexet elegáns ruhába öltöztették volna és a Kedvesemet hasonló stílusban adta volna elő, remélem kiesik a francba a dal.

 • ertzu

  Elkezdték az első elődöntősök a második próbájukat, néhányuknak már fel is került a hivatalos csatornára a teljes produkciója.Eddig fogjuk rá, hogy elégedett vagyok.
  Moldova – Ez annyira gay, hogy az hihetetlen xD Remélem nem lesz döntős.

  Örményország – Szerintem nagyon jó , bár a női énekesek elég szépen elnyomják a két srácot, sokszor nem is hallom a hangjukat.A színpadkép nagyon szép, csak az a baj, hogy a vége baromira hasonlít Boggiéra…

  Hollandia – Elképesztően unalmas.Kedvelem a dalt, de egyre lejebb csúszik a listámon, most, hogy „élőben” is láttam/hallottam.

  Belgium – Fantörpikus.Az a pörgés amit Loic lenyom baromira tetszik.Sokkal jobb mint ahogy azt a félperces verzióból gondoltam volna.

  Finnország – Ha továbbjutnak, akkor jövőre jelentkezem a Dal-ba, hátha…

  Görögország – Szép, de nagyon tucat ballada.Szerintem biztos döntős lesz.

 • Dani

  Este valószínűleg lesz az oldalon egy cikk a mai próbákról videókkal. Csak mert este szeretném megcsinálni azt az értékelést, amit tavaly is csináltunk. Csak idén nem 1-től 5-ig kellene értékelni, hanem 1-től 10-ig. Majd részleteket írok a cikknél.

 • force

  Megnéztem még egyszer Boggie próbáját, bekönnyeztem és ott a gombóc a torkomban. Remélem sokan fognak még így érezni kedd este ez előadása után.

  • schanc

   Nem tudom, mikor volt utoljára olyan produkciónk, ahol ennyire tökéletesnek tűnt minden. Még KSA sem volt talán ilyen profi és érett, mint amit most Boggie és a csapata csinál. Letisztult, de erőteljes, megható, és semmi gond nincs az énekkel. És erre izgulhatunk, hogy döntősök leszünk-e, mert kb. semmilyen előrejelzés nem biztató nekünk. Holott az első elődöntőben nem hogy a legjobb 10-ben, de talán a legjobb 3-ban vagyunk így mindenestül.

   • force

    Igen, döbbenet. Jelenleg 26.helyen állunk a fogadóirodáknál, nem tudom mikor szoktak a fogadóirodák módosítani a sorrenden, de gondolom este, amikor lement az összes próba. Csak zárójelesen jegyzem meg, hogy Lettország a 13.helyre mászott, meglepő.

   • schanc

    A lettek kezdetek óta a 15-20. hely körül mozogtak, és Aminata próbája elég jól sikerült tegnap. (Én egyébként magunkon kívül nekik drukkolok a legjobban. De elsősorban magunknak 🙂 )

 • Dani

  Ez az orosz próba szerintem eléggé gyengére sikerült. De Oroszországot ismerve bombabiztos döntős.