Eurovízió 2015: Boggie tapasztalatai az első próbáról

APN_3150Forrás: MTI/MTVA Műsoros Kommunikáció

Elkezdődtek Csemer Boglárka Boggie próbái Bécsben. Az énekesnő nagyon elégedett a színpadképpel, a produkció alatt a háttérben futó vetítéssel és a profi szervezéssel is.

Boggie hétfőn érkezett az osztrák fővárosba, azóta a fesztivál próbáin és sajtóeseményein vesz részt. „Az előadás puritán, a mondanivaló pedig erős, ezt kellett látványos elemekben is megjeleníteni” – mondta Boggie, és hozzátette: „a Wars for Nothing című dal közben fut az egyik legösszetettebb színpadi vetítés, hiszen míg sok eladónál csak pulzál a kockás háttér, a magyarországi dal alatt igazi dramaturgia jelenik meg a színpadon.”

A most bemutatott színpadkép Boggie szerint alapjaiban nem, csupán néhány technikai részletet tekintve változhat még. „Ezek az apró finomítások segítenek majd abban, hogy a dal jobban kibontakozzon a néző előtt, mindenki be tudja fogadni az arcokat, tekinteteket” – hangoztatta az énekesnő. „A próbák nagyon profin zajlanak, szoros időterv szerint dolgozunk, koncentrálni kell, de nagyon szépen haladunk „– mondta Boggie, aki szerint a színpad teljesen jól befogadható, élőben nem is tűnik olyan hatalmasnak, mint amilyennek a leírás alapján elképzelte.