Naptár

2015. január
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Szavazás: Ki nyeri a Dal 2015-öt?

01_a_dal_2015_otodik

Szerző: Klész Imre

Most, amikor az összes dal elérhető, meghallgatható teljes hosszában, szavazásra hívjuk olvasóinkat. A szavazás során legyen szíves mindenki kiválasztani azt a három dalt, ami megnyerheti a Dal 2015-öt, egyúttal indulási jogot nyer a 2015-ös bécsi Eurovízión. Előfordulhat, hogy sokaknál vannak kedvenc dalok, de mégsem hiszi győztesnek. Igaz, a színpadi produkciókat sem láttuk még, de talán azt is el tudjuk képzelni, melyikhez lehetne egy ütős színpadképet kreálni. Kicsit bonyolultnak tűnhetnek a szabályok, de most az lenne a cél, hogy elfogultság nélkül próbáljon meg mindenki szavazni. Fontos, hogy mindenki hármat szavazzon, ne kevesebbet, mert ezek a szavazatok nem lesznek figyelembe véve az összesítésnél.

 

A dalok össze vannak gyűjtve itt!

[poll id=”3″]

366 hozzászólás Szavazás: Ki nyeri a Dal 2015-öt?

  • Isti

    Érdekes a szavazás állása:
    Szakács Gergő – Ősz utca (27%, 65 szavazat)
    Oláh Gergő – A tükör előtt (22%, 54 szavazat)
    Antal Timi – Woke Up This Way (20%, 50 szavazat)

    Gergő már kiesett, Oláh Gergő nem számít, tehát jelenleg de facto a Timi vezet. Azt már mindenhol leírtam, hogy ő az egyik kedvencem, szombaton szavaztam is rá. De, az első ED óta biztos vagyok benne, hogy nem fog kijutni, ha a közönség szeretné is, mert a zsűri nem fogja a legjobb 4-be válogatni.
    Azzal peddig hogy a Balázs helyett azt a 2 gyenge dalt választották, csak is az lehet a céljuk, hogy a kedvenceik közül nyerhessen valaki, kellenek hozzá olyan dalok, amikrea úgy se szavaz senki. Így hogy valami olyan dalt küldjük, hogy ne járassuk le magunkat, kénytelenek leszünk a zsűri kedvencére szavazni.

    • motholev

      Valami hasonlót írtam egy kicsit feljebb!

      • Isti

        Meg is találtam, gondolom mások se látják másképp…

      • motholev

        Egyébként én nem vagyok a Passed ellen, mert az ő bécsi kijutásukra tippeltem, a második számú favoritom Balázs volt. Csak hát alig akartam hinni a szememnek és a fülemnek az első elődöntőben. Megtisztítják a terepet a Passed előtt a konkurencia kibuktatásával. Ráadásul, ha szolidan, kevesebb ponttal finoman tovább juttatják a Passedet, akkor nem lett volna olyan feltűnő. De a zsűri tudomásunkra adta, kinek kell győzni legvégén.

    • blizzzzman

      Ha Oláh nem számít,akkor Antal sem. Ugyanúgy hackelik a rajongók a szavazás állását. Amúgysem fogja a legjobb 4-be bevinni a zsűri. Arra már megvannak a jelöltek.

  • zigbor

    Lehet már tudni, hogy kik szerepelnek a második elődöntőben?

    Én eddig Ívről tudok, hogy ott lesz a Dalban.

    • A bal oldali twittersávon (Ezt csiripelik a madarak) van egy bejegyzés erről. Nyugodtan használjátok, mert itt a Facebook oldalunkon is megosztott linkek vannak kilistázva. Cikk majd szombaton lesz.

  • ejudit

    7 írással feljebb látod a listát, akik a II. elődöntőben lesznek. Üdv.

  • rocknish

    Tegnap betévedtem egy eurovíziós csetre, és beszélgettem egy kicsit az ottaniakkal. Volt egy holland srác (bár a fényképe alapján, már annyire nem a „srác” kategória), aki mondta, hogy a kedvenc válogatója az a magyar, már évek óta. Imádja a magyar daloka, nézi minen évben a műsort. Idén a két Bogi, Keresztes Ildikó, Wolf Kati dalát kedveli, de az abszolút favoritja Tóth Vera. Mondtam neki, hogy Vera dala nem rossz, de nincs megveszve a magyar rajongói bázis érte 😀 Vera dalaival amúgy egész képben volt, de sokat nem tudott a karrierjéről. Szakács Gergőt nagyon sajnálta, Pierrot nem a kedvence a zsűriből 😀 A többi zsűritagot jobban kedveli, mondtam enki, hogy ez valószínüleg azért van, mert nem érti, amit mondanak 😀

    • Szia! Ajánld neki az escbubble.com-ot a verseny alatt, mert Ervin szépen le szokta fordítani angolra, hogy a zsűri épp mit mond. Szerintem sokan nézik az ő élő közvetítését, még Chiléből is 🙂 Folyamatosan írja, hogy a világ bármelyik országból lehet szavazni. Máshol én nem szoktam látni angol nyelvű felhívást erre a lehetőségre.

    • Balázs

      Nem a Eurovisionplace nevezetű cseten voltál?