Szavazás: Ki nyeri a Dal 2015-öt?

01_a_dal_2015_otodik

Szerző: Klész Imre

Most, amikor az összes dal elérhető, meghallgatható teljes hosszában, szavazásra hívjuk olvasóinkat. A szavazás során legyen szíves mindenki kiválasztani azt a három dalt, ami megnyerheti a Dal 2015-öt, egyúttal indulási jogot nyer a 2015-ös bécsi Eurovízión. Előfordulhat, hogy sokaknál vannak kedvenc dalok, de mégsem hiszi győztesnek. Igaz, a színpadi produkciókat sem láttuk még, de talán azt is el tudjuk képzelni, melyikhez lehetne egy ütős színpadképet kreálni. Kicsit bonyolultnak tűnhetnek a szabályok, de most az lenne a cél, hogy elfogultság nélkül próbáljon meg mindenki szavazni. Fontos, hogy mindenki hármat szavazzon, ne kevesebbet, mert ezek a szavazatok nem lesznek figyelembe véve az összesítésnél.

 

A dalok össze vannak gyűjtve itt!

sajnáljuk, jelenleg nincs elérhető szavazás

Comments

366 hozzászólás a(z) “Szavazás: Ki nyeri a Dal 2015-öt?” bejegyzéshez

 1. Isti avatar
  Isti

  Érdekes a szavazás állása:
  Szakács Gergő – Ősz utca (27%, 65 szavazat)
  Oláh Gergő – A tükör előtt (22%, 54 szavazat)
  Antal Timi – Woke Up This Way (20%, 50 szavazat)

  Gergő már kiesett, Oláh Gergő nem számít, tehát jelenleg de facto a Timi vezet. Azt már mindenhol leírtam, hogy ő az egyik kedvencem, szombaton szavaztam is rá. De, az első ED óta biztos vagyok benne, hogy nem fog kijutni, ha a közönség szeretné is, mert a zsűri nem fogja a legjobb 4-be válogatni.
  Azzal peddig hogy a Balázs helyett azt a 2 gyenge dalt választották, csak is az lehet a céljuk, hogy a kedvenceik közül nyerhessen valaki, kellenek hozzá olyan dalok, amikrea úgy se szavaz senki. Így hogy valami olyan dalt küldjük, hogy ne járassuk le magunkat, kénytelenek leszünk a zsűri kedvencére szavazni.

  1. motholev avatar
   motholev

   Valami hasonlót írtam egy kicsit feljebb!

   1. Isti avatar
    Isti

    Meg is találtam, gondolom mások se látják másképp…

   2. motholev avatar
    motholev

    Egyébként én nem vagyok a Passed ellen, mert az ő bécsi kijutásukra tippeltem, a második számú favoritom Balázs volt. Csak hát alig akartam hinni a szememnek és a fülemnek az első elődöntőben. Megtisztítják a terepet a Passed előtt a konkurencia kibuktatásával. Ráadásul, ha szolidan, kevesebb ponttal finoman tovább juttatják a Passedet, akkor nem lett volna olyan feltűnő. De a zsűri tudomásunkra adta, kinek kell győzni legvégén.

  2. blizzzzman avatar
   blizzzzman

   Ha Oláh nem számít,akkor Antal sem. Ugyanúgy hackelik a rajongók a szavazás állását. Amúgysem fogja a legjobb 4-be bevinni a zsűri. Arra már megvannak a jelöltek.

 2. zigbor avatar
  zigbor

  Lehet már tudni, hogy kik szerepelnek a második elődöntőben?

  Én eddig Ívről tudok, hogy ott lesz a Dalban.

  1. Klész Imre avatar

   A bal oldali twittersávon (Ezt csiripelik a madarak) van egy bejegyzés erről. Nyugodtan használjátok, mert itt a Facebook oldalunkon is megosztott linkek vannak kilistázva. Cikk majd szombaton lesz.

 3. ejudit avatar
  ejudit

  7 írással feljebb látod a listát, akik a II. elődöntőben lesznek. Üdv.

 4. zigbor avatar
  zigbor

  Köszönöm!

 5. rocknish avatar
  rocknish

  Tegnap betévedtem egy eurovíziós csetre, és beszélgettem egy kicsit az ottaniakkal. Volt egy holland srác (bár a fényképe alapján, már annyire nem a „srác” kategória), aki mondta, hogy a kedvenc válogatója az a magyar, már évek óta. Imádja a magyar daloka, nézi minen évben a műsort. Idén a két Bogi, Keresztes Ildikó, Wolf Kati dalát kedveli, de az abszolút favoritja Tóth Vera. Mondtam neki, hogy Vera dala nem rossz, de nincs megveszve a magyar rajongói bázis érte 😀 Vera dalaival amúgy egész képben volt, de sokat nem tudott a karrierjéről. Szakács Gergőt nagyon sajnálta, Pierrot nem a kedvence a zsűriből 😀 A többi zsűritagot jobban kedveli, mondtam enki, hogy ez valószínüleg azért van, mert nem érti, amit mondanak 😀

  1. Klész Imre avatar

   Szia! Ajánld neki az escbubble.com-ot a verseny alatt, mert Ervin szépen le szokta fordítani angolra, hogy a zsűri épp mit mond. Szerintem sokan nézik az ő élő közvetítését, még Chiléből is 🙂 Folyamatosan írja, hogy a világ bármelyik országból lehet szavazni. Máshol én nem szoktam látni angol nyelvű felhívást erre a lehetőségre.

  2. Balázs avatar
   Balázs

   Nem a Eurovisionplace nevezetű cseten voltál?

   1. rocknish avatar
    rocknish

    Nem, az escxtra.com csetjén voltam 🙂