Naptár

2015. január
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

16 Grúzia: Nina Sublatti – Warrior

georgia_15Tudósító: Ötvös Zoltán
Forrás: eurovision.tv

Grúzia nemzeti döntőjén öten versenyeztek az ország képviseletéért a következő Eurovíziós Dalfesztiválon. A telefonos szavazatokat és a zsűri pontjait összesítve Nina Sublatti bizonyult a legerősebbnek Warrior című dalával. Gratulálunk!

A hivatalos verzió:

A nemzeti döntő után nyilvánosságra hozott verzió

 

 

 

20 hozzászólás 16 Grúzia: Nina Sublatti – Warrior

 • rocknish

  2-3 hallgatás után megtetszett, de valamiért nagy jövőt nem jósolok neki :/

 • Gergő

  Először nem tudtam, mi ez a 16328… 😀 ( valami visszaszámlálás lett volna 😀 ), aztán hogy megnyitottam és a grúz zászló megjelent, tudtam, hogy a Warrior lesz a téma 🙂
  Nah a dalról egy pár szót, nem egy nagy durranás, a máltai jobb ettől. Nincs olyan kiemelkedő pontja a dalnak. Élőben a csaj hangja egy kicsit erőtlen. Viszont összességében annyira nem rossz dal. Hogy döntőre esélyes lesz??? Szerintem ennél a dalnál igencsak rezegni fog a léc…

 • Iza

  Nekem ez a dal egy nagy ?. Az teny, hogy az elmult evek gruz dalainal szazszor jobb, de amugy nincs benne semmi, ami megfogna, nekem eleg Ukrajna 2014-es. Elsore elmegy kategoria.
  Nalam eddig :

  1. Feheroroszorszag
  *egy jo nagy szakadek*
  2. Macedonia
  3. Hollandia
  4. Gruzia
  5. Albania
  6. Malta

 • Slavico

  Végre valami hallgathatót küldenek, a csaj kicsit ijesztő de nekem pont ez tetszik benne, a dal meg olyan „titokzatosság” érzetet kelt, nálam 😀
  1.Hollandia
  2.Grúzia
  3.Fehéroroszország
  4.Málta
  5.Macedónia
  6.Albánia

 • Legalább nem valami rettenetes dal, mint amilyet a grúzok szoktak küldeni, de azért még mindig nem az igazi, nem tud elkapni. Az énekes kicsit ellenszenves és a hangja sem nyűgöz le. Nálam eddig:
  1.Hollandia
  2.Málta
  3.Grúzia
  4.Macedónia
  5.Fehérorosz.
  6.Albánia

 • force

  Háromszor hallgattam meg eddig, de sok nem maradt meg belőle. Ténylegesen jobb,mint az elmúlt évek grúz próbálkozásai, de jelenleg nem tudom túl magasra helyezni a listámon, mint a 4.helyre. Szerintem bejuthat a döntőbe, ott pedig 15-26.hely környékén végez majd.

 • Pitbull

  Nem rossz, de nem is jó! Stúdió változatban elmegy, de élőben kissé összefolynak a szavak. Azonkívül túl sokszor ismétlődik a refrén, repetitív hatású. Van ettől jobb az eddig ismert hat dal között.

 • force

  kis OFF: a ciprusi TOP 20, nekem nem igazán jönnek be a dalok, kettő tetszik csak: Come and fight for freedom és a Dawn, viszont, ahogy olvastam a külföldi fórumokon a Shine és a Magic a két nagy favorit Cipruson, legalábbis állandóan ezt a két dalt nyomatják mindenhol… szerintem mindkettő béna

 • gaboca701

  A ciprusi daloknak felteszik majd a stúdióverzióit a verseny előtt vagy után?

 • Emdogh

  Van eleje, meg vége. Ennyi. Esélyes, hogy „indikátor” legyen: olyan erős a mezőny, amennyire hátul van a listákon. Eddig így áll a helyzete: 1 MAL – NET – MAC – GEO – ALB – BEL 6

 • Isti

  Nagyon gyenge…
  1. Hollandia
  2. Macedónia
  3. Albánia
  4. Málta
  5. Fehéroroszország
  6. Grúzia

 • Zolecs

  Nem rossz, többszöri hallgatással majd megszeretem úgyis. Nagyjából egy szinten van a máltai harcossal.Gondolom itt is lesz reformáció mert hosszabbnak tűnik a kelleténél.

  A döntőhöz közelebb lesznek mint tavaly, az egyszer biztos. 😀

 • English3025E

  Nem jön be, a máltai „Warrior” szerintem jobb ennél… ez megint nem fog összejönni a grúzoknak sajnos 🙁

 • English3025E

  No, szeretném megváltoztatni álláspontomat a dal lekritizálása miatt. 😀

  Többszöri meghallgatás után igenis tetszik a dal. Gyors, pörgős, remélem, most bejutnak a döntőbe és a top 10-ben végeznek, hajrá Nina!!!

 • didus48

  Ez az eddigi legjobb grúz dal. A dal nem mindennapi de nekem nagyon tetszik és a lányhoz is illik. Szerintem bejutnak a döntőbe.

 • Kristinna

  Így első meghallgatás után nem mondanám, hogy annyira átütő a dal, de azért nem is tartom rossznak. Így elsőre azt mondanám, hogy bejutnak a döntőbe.

 • Nagyon kis semmilyen, és a kezdés, mint egy in medias res. Nem érzem benne az építkezést, és a dallamot sem találom, ami megfogna. Zeneileg az átlagos szinten mozog,nem mutat se újt, se jobbat, mint várható lenne.