16 Grúzia: Nina Sublatti – Warrior

georgia_15Tudósító: Ötvös Zoltán
Forrás: eurovision.tv

Grúzia nemzeti döntőjén öten versenyeztek az ország képviseletéért a következő Eurovíziós Dalfesztiválon. A telefonos szavazatokat és a zsűri pontjait összesítve Nina Sublatti bizonyult a legerősebbnek Warrior című dalával. Gratulálunk!

A hivatalos verzió:

A nemzeti döntő után nyilvánosságra hozott verzió

 

 

 

Comments

20 hozzászólás a(z) “16 Grúzia: Nina Sublatti – Warrior” bejegyzéshez

 1. rocknish avatar
  rocknish

  2-3 hallgatás után megtetszett, de valamiért nagy jövőt nem jósolok neki :/

 2. Gergő avatar
  Gergő

  Először nem tudtam, mi ez a 16328… 😀 ( valami visszaszámlálás lett volna 😀 ), aztán hogy megnyitottam és a grúz zászló megjelent, tudtam, hogy a Warrior lesz a téma 🙂
  Nah a dalról egy pár szót, nem egy nagy durranás, a máltai jobb ettől. Nincs olyan kiemelkedő pontja a dalnak. Élőben a csaj hangja egy kicsit erőtlen. Viszont összességében annyira nem rossz dal. Hogy döntőre esélyes lesz??? Szerintem ennél a dalnál igencsak rezegni fog a léc…

 3. Iza avatar
  Iza

  Nekem ez a dal egy nagy ?. Az teny, hogy az elmult evek gruz dalainal szazszor jobb, de amugy nincs benne semmi, ami megfogna, nekem eleg Ukrajna 2014-es. Elsore elmegy kategoria.
  Nalam eddig :

  1. Feheroroszorszag
  *egy jo nagy szakadek*
  2. Macedonia
  3. Hollandia
  4. Gruzia
  5. Albania
  6. Malta

  1. Levi21 avatar
   Levi21

   Na látod, mondtam, hogy könnyű lesz Máltát lejjebb rakni.

 4. Slavico avatar
  Slavico

  Végre valami hallgathatót küldenek, a csaj kicsit ijesztő de nekem pont ez tetszik benne, a dal meg olyan „titokzatosság” érzetet kelt, nálam 😀
  1.Hollandia
  2.Grúzia
  3.Fehéroroszország
  4.Málta
  5.Macedónia
  6.Albánia

 5. Balint005 avatar

  Legalább nem valami rettenetes dal, mint amilyet a grúzok szoktak küldeni, de azért még mindig nem az igazi, nem tud elkapni. Az énekes kicsit ellenszenves és a hangja sem nyűgöz le. Nálam eddig:
  1.Hollandia
  2.Málta
  3.Grúzia
  4.Macedónia
  5.Fehérorosz.
  6.Albánia

 6. force avatar
  force

  Háromszor hallgattam meg eddig, de sok nem maradt meg belőle. Ténylegesen jobb,mint az elmúlt évek grúz próbálkozásai, de jelenleg nem tudom túl magasra helyezni a listámon, mint a 4.helyre. Szerintem bejuthat a döntőbe, ott pedig 15-26.hely környékén végez majd.

 7. Pitbull avatar
  Pitbull

  Nem rossz, de nem is jó! Stúdió változatban elmegy, de élőben kissé összefolynak a szavak. Azonkívül túl sokszor ismétlődik a refrén, repetitív hatású. Van ettől jobb az eddig ismert hat dal között.

 8. force avatar
  force

  kis OFF: a ciprusi TOP 20, nekem nem igazán jönnek be a dalok, kettő tetszik csak: Come and fight for freedom és a Dawn, viszont, ahogy olvastam a külföldi fórumokon a Shine és a Magic a két nagy favorit Cipruson, legalábbis állandóan ezt a két dalt nyomatják mindenhol… szerintem mindkettő béna

 9. gaboca701 avatar
  gaboca701

  A ciprusi daloknak felteszik majd a stúdióverzióit a verseny előtt vagy után?

  1. force avatar
   force

   Szerintem majd igen, de lehet csak a győztes dalét.

 10. Emdogh avatar
  Emdogh

  Van eleje, meg vége. Ennyi. Esélyes, hogy „indikátor” legyen: olyan erős a mezőny, amennyire hátul van a listákon. Eddig így áll a helyzete: 1 MAL – NET – MAC – GEO – ALB – BEL 6

 11. Isti avatar
  Isti

  Nagyon gyenge…
  1. Hollandia
  2. Macedónia
  3. Albánia
  4. Málta
  5. Fehéroroszország
  6. Grúzia

 12. Zolecs avatar
  Zolecs

  Nem rossz, többszöri hallgatással majd megszeretem úgyis. Nagyjából egy szinten van a máltai harcossal.Gondolom itt is lesz reformáció mert hosszabbnak tűnik a kelleténél.

  A döntőhöz közelebb lesznek mint tavaly, az egyszer biztos. 😀

 13. English3025E avatar
  English3025E

  Nem jön be, a máltai „Warrior” szerintem jobb ennél… ez megint nem fog összejönni a grúzoknak sajnos 🙁

 14. English3025E avatar
  English3025E

  No, szeretném megváltoztatni álláspontomat a dal lekritizálása miatt. 😀

  Többszöri meghallgatás után igenis tetszik a dal. Gyors, pörgős, remélem, most bejutnak a döntőbe és a top 10-ben végeznek, hajrá Nina!!!

 15. didus48 avatar
  didus48

  Ez az eddigi legjobb grúz dal. A dal nem mindennapi de nekem nagyon tetszik és a lányhoz is illik. Szerintem bejutnak a döntőbe.

 16. Kristinna avatar
  Kristinna

  Így első meghallgatás után nem mondanám, hogy annyira átütő a dal, de azért nem is tartom rossznak. Így elsőre azt mondanám, hogy bejutnak a döntőbe.

 17. Caitlin E. Alexander avatar

  Nagyon kis semmilyen, és a kezdés, mint egy in medias res. Nem érzem benne az építkezést, és a dallamot sem találom, ami megfogna. Zeneileg az átlagos szinten mozog,nem mutat se újt, se jobbat, mint várható lenne.