Naptár

2014. május
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Pletykaszüret a második próbák napján – András jó kritikát kapott megint

SH_2014D6_PC_EBU-11Tudósító: Klész Imre
Forrás: 12points.tv – oikotimes.com

– Tavaly egy incidenssel álltunk szemben. Talán sokan önök közül látták azt a vilniusi videót, melyen számunkra ismeretlen emberek szavazatokat próbáltak vásárolni egy bizonyos fellépő érdekében. Láttam a videót és nagyon kiakadtam – ha használhatom ezt a kifejezést. ínagyon mérges voltam miatta. De inkább dühös voltam mint aggodalmas, mert az ilyen esetekre fel van készülve a televotingot összeszámoló rendszerünk – mondta Jan Ola Sand, a verseny igazgatója.

Az események következtében a versenyt szervező EBU változtatásokat eszközölt annak érdekében hogy ez az eset ne ismétlődjön meg.

– Hatalmas munka folyik egész héten át az Eurovíziós dalfesztivál idején. Kölnben több mint 70 ember figyeli minden egyes televoting partnerünket Európában és azok szavazatait. Nagyon kifinomult digitális rendszereink vannak ami biztosítja számunkra azt, hogy csakis érvényes szavazatokat számoljunk össze. Úgy érezzük, hogy a televoting rendszerével totálisan képben vagyunk – tette hozzá jan Ola Sand.

A televoting és a zsűritagok szavazása fókuszpontként szerepel idén. Ezúttal nyilvános a zsűritagok neve, és a szavazataikat is nyilvánossá tesszük a nagy döntő után.

Dilara és András – hála a munka ünnepének – meglátogattak tegnap egy állat menhelyet azért, hogy önkéntes munkát végezzenek. Eközben Mariya Yaremchuk meghívta Mariko and The Shin csapatát egy kis hajókázásra.

A bukmékereknél még mindig Örményország a favorit, A britek kicsit feljebb jöttek, Magyarország a hetedik.

Elkezdődtek a második próbák sorozatai, lássuk mit kap a magyar résztvevő az oikotimes.com kritikusától, Olivertől.

Fuss András, Fuss!
A kívülálló
Minden rendben van ezzel a produkcióval: egy tehetséges helyes énekes, nagyszerű gyors dal, érdekes üzenet, és legalább van egy előadó aki kihasználja az aréna gyönyörű színpadát (őszintén szólva a két maszkos táncos inkább haszontalan a színpadon). András az az előadó aki megpróbálja elfeledtetni velünk a nagyon drámai dalszöveget. Olyan nyertesünk lesz aki egy gyermekbántalmazásról szóló dalt énekel? Higgyétek el, nagyon is lehetséges.

11 hozzászólás Pletykaszüret a második próbák napján – András jó kritikát kapott megint

 • Iza

  Magyarorszag a hetedik??? Ki az az elso hat, valaki mondja mar meg?!

  Es mi az, hogy a tancosok haszontalanak a szinpadon? Na ne maaaar 🙁

  • Rita

   Valami kritikát meg kellett fogalmazni. Szerintem egyébként úgy értheti, hogy András annyira uralja a színt, hogy a táncosok már nem tudnak érdemben mit hozzáadni, csak kiegészítik őt. Jelzem, szerintem a tánc a produkciónk egyik legbiztosabb eleme, nagyon jó, hogy ők ott vannak 🙂

 • djtanarur

  1. Örményo., 2. Svédo., 3. Dánia, 4. UK, 5. Ukrajna, 6. Norvégia

 • HunMateo

  Nem értem, miért vagyunk még mindig csak 7ek, mikor nekünk van eddig a legütősebb produkciónk!
  Dánia, Ukrajna mit keres előttünk?
  És Örményország még mindig 1.? Érthetetlen, magyarázza már el valaki!

 • Iza

  Szeretem a dan dalt, de 1.) hazai kozonseg ele en ezt nem tennem ki, 2.) nem erdemli meg a top5-ot. Szerintem.

  Ormenyorszag meg…..fuhhhh, rohadt ideges leszek ha az elso 3-ban vegeznek. (illetve, ha Andras elott)

 • A Wiwibloggs kritikusát is meggyőzte András, ezt írta:

  Elált a szavam. Ez volt a nap legjobb előadása. A történet a kitartásáról a bántalmazás esetében megható, és ez a történet a táncosokon által a színpadon is megjelenik. András a hős szerepében tetszeleg, nyugtató hangja és erős karjai védelmet nyújtanak a rászoruló áldozatnak. A színpadra vétel elképesztő, a színek fantasztikusak a táncosok pedig hihetetlenül jók. Miközben néztem az elődadást folyamatosan azt gondoltam: Ő fog nyerni. Remélem igazam lesz.

  De szeretem én ezeket olvasni 😀

 • Léránt Lajos

  Jó olvasni a jó kritikákat. S a szinpadi kép se 2011. Ütős sztem. Örmény rem nem nyer. Elalszom az elején. Mitől favorit fogadóirodáknál?

 • Gyuri123456

  3. Dánia?! Sztem ezt ők se gondolták komolyan! Most is jó kritikákat kaptunk ez tök jó:) A többi dalról nem lesz cikk, hogy arról mit gondolnak?!:) Azt is elolvasnám szívesen!:) Kíváncsi vagyok! :$ 😀

 • Zolecs

  Ez a fogadóiroda féle sorrend egy kabaré. Szerintem az is közrejátszik hogy ne lehessen már megjósolni ki nyer, mert az elmúlt két év ebből a szempontból elég unalmas volt.

  A magyar próba szerintem nagyon jól sikerült, végre egy normális igényes dal, és színpadkép. A kettő együtt nemigen volt még..szóval ígéretes. 🙂

  Azt gondolom ha Molly nem übereli akkor nyerhetnénk is.. 🙂

 • Tibicsoki

  Üdv a helyszínről….A tegnapi próbákról csak annyit, hogy Izland, Azerbajdzsán, Ukrajna, Hollandia és a mi produkciónk tűnt a legjobbnak élőben, ugyan még nem néztem vissza mit látunk a képernyőn.
  Amúgy szinte mindenki jól énekelt, a belga nagy tapsot kapott a kevéske jelenlévők közül is…
  Akikkel beszéltem jó véleménnyel vannak Andrásról, úgyhogy én bizakodom 🙂

 • Aemilia1988

  Nagyon drukkolok Andrásnak, szerintem minden idők egyik legjobb magyar Eurovíziós dala (ha nem A legjobb, pedig nem vagyok valami nagy rajongója Andrásnak, de ez nagyon ott van).

  Nálam idén a komplett mezőnyben 14 dal van, ami egyáltalán tetszik, nálam András a 3. helyen áll és remélem, meg fogja kapni azokat a pontokat, amiket megérdemel, és az eddigi legjobb magyar helyezést éri el, vagy legalább a második legjobbat Friderika 4. helye után! 😉

  1. Azerbajdzsán
  2. Spanyolország
  3. Magyarország
  4. Svédország
  5. Finnország
  6. Norvégia
  7. Belgium
  8. Nagy-Britannia
  9. Albánia
  10. Lettország
  11. Ausztria
  12. Olaszország
  13. San Marino
  14. Hollandia

  Lehet, hogy néhol fura sorrend, de ez az én ízlésem. 😛 😀