Naptár

2014. május
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió 2014: Pletykaszüret a második nap próbáiról

Fotókredit: Thomas Hanses (EBU)

Fotókredit: Thomas Hanses (EBU)

Tudósító: Klész Imre
Forrás: 12points.tv – oikotimes.com

A második próba szenzációja: 2008 után ismét lesz korcsolyázás a színpadon! Dima Bilan annak idején Jevgenyij Plusenko háttérkorcsolyázásával megnyerte a versenyt, idén Montenegró próbálja ki ezt a trükköt.

A sajtóközpontban Hollandia és Izrael nagy tapsot kapott, Portugália viszont kiábrándító volt.

A spanyol Ruth Lorenzo lebetegedett! Ezt saját twitter madara csiripelte el. Az orvosok 48 órás pihenést írtak elő, le kellett mondania a próbákat és vendégfellépéseket.

Még mindig Örményország a legnagyobb favorit a bukmékereknél.

Az észt Tanja megerősítette, hogy a haja valódi, nem használ műhajat.

Orosz negyed

15.000 orosz írta alá az a petíciót, amiben kérik, hogy távolítsák el az osztrák versenyzőt az idei Eurovízióról, mert az előadó életmódja nem egyeztethető össze az oroszokéval. A műsort gyerekek is nézik, az előadó fellépése a szodómia melegágya az Európai Liberálisoktól kapott hátszéllel. Oroszország szinte az egyetlen olyan európai ország, ahol sikerült megtartani az egészséges családi értékeket ami a szereteten és egy férfi és egy nő kapcsolatán alapul – áll a petíció melletti nyilatkozatban. A verseny igazgatója, Jan Ola Sand szerint a petíció nem befolyásolja az orosz köztévé közvetítésének folytonosságát.

Oroszország másik üggyel is fókuszpontba került: A Krím-félszigeten élők szavazatai az ukrán szavazatokat fogják gyarapítani. Az ott élőknek még ukrán telefonszámuk van, így ezen szavazatok Ukrajnához lesznek összesítve.

Oroszország sajtótájékoztatóján az orosz ikrek provokáló kérdést kaptak egy orosz újságírótól az aktuális politikai helyzet miatt. Az énekesnők ügyesen kivágták magukat: nem kellene a politikát és a művészeteket összekeverni egymással.

Oroszország remekül asszisztál Conchita Wurst győzelméhez: A Rosszija 1 televízió népszerű beszélgetős műsorában a Tolmacsevij ikrekről és az Eurovízióról kellett volna beszélgetni, ehelyett az osztrák énekessel szembeni gyűlöletkeltésbe torkollott a műsor. Artur Gaszparjan, a híres örmény műsorvezető és zenekritikus védelmébe vette Conchitát: szerinte ez a ballada az idei év egyik legjobbja, és ezután kivonult a stúdióból, mert nem kívánt tovább részt venni ebben a műsorban. Az ügy pikantériája, hogy a Rosszija 1 teret ad ilyen intoleráns és gyűlöletkeltő műsornak, ráadásul részt vesz az idei Eurovízión és EBU tag is – kommentálja az oikotimes.com.

10 hozzászólás Eurovízió 2014: Pletykaszüret a második nap próbáiról

 • Iza

  Ajjj, olvasva, hogy szenzacio, 2008 es Dima Bilan, mar remenykedtem hogy az oroszok bejelentettek a jovo evi indulojukat 😀

  Uhh, bar nem szeretem sem ot, sem a dalat, de Ruthot sajnalom 🙁 Remelem a dontore jobban lesz!

  Az oroszok meg szanalmasak, de nembaj, ezzel csak sajat magukat gyengitik. (illetve az amugyis rendkivul eros produkciojukat) 😀

 • eschungary93

  hogy a bukmékereket vigye el a frász , áhh… vérnyomás az egekbe szökik ha ilyet olvasok 🙂

 • eschungary93

  Nincs többé műhaj ,csak kivasalt haj – szegény Tanja … 🙂
  nem értem honnan vették ezt a baromságot ,hogy műhaja van neki

 • eschungary93

  Jajj azzal a 15000 aláírással mit kezdenek majd az oroszok ??? Azt hiszik ,hogy megváltják a világot ettől ??? Majd elkapcsolnak arra a 3 percre míg Conchita fog fellépni …

 • Sztbeni

  Azért az vicc, hogy sokan mennyire le akarják járatni az oroszokat politikai okokból. Én teljesen egyetértek velük minden téren, kapnak is tőlem szavazatot. De az eurovízió ne a politikáról szóljon!

 • Balázs

  Nagyon sajnálom a Tolmachevy lányokat! Kitesznek magukért, remekül éneklik a dalukat, és csak azt kapják, hogy „az oroszokra nem szavazunk”. A legjobb lenne, ha egy közös képet csinálnának Mariya Yaremchukkal és megosztaná a eurovision.tv. Szerintem így fejezhetnék ki azt, hogy valóban komolyan gondolják, hogy a zene és a politika két külön dolog!

  Egyébként Ruth reméljük felépül, mert nagyon nagyon elszomorítana, ha pont az egyik legjobb hang veszne el!