Naptár

2013. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Kedvesem – Translation competition!

Source: MTVA

We all know that ByeAlex will perform his song at the Eurovision Song Contest in Hungarian, a language only few understand. Despite that, it already inspired fans around the world to record a cover of the song. Now we want to go further: in order to spread the song’s message, we have launched a video campaign and ask fans to translate „Kedvesem” to their own language!

We provide the official English lyrics of ByeAlex’s song, enabling anyone around the world to translate it into any language. Participants are asked to send their videos to the official Hungarian ESC Facebook site facebook.com/eurovisionhungary where they will be shared with a broad audience.

Help us to reach out to the people’s hearts with „Kedvesem”! Translate ByeAlex „Kedvesem – ONE 4 ME” to your language!

Participants of the campaign get a free download of the Swedish-Hungarian version of the song at: cls.hu/keepcalmandbyealex

The campaign lasts until 10 May, 2013.

Magyarul röviden (old.eschungary.hu fordítás): Annak ellenére hogy kevesen értik a magyar nyelvet az Eurovízió nézői közül, sok rajongót inspirált már a ‘Kedvesem’ szerte a világon. Azért, hogy minél több emberhez eljuthasson a dal üzenete, videókapányt indított a magyar delegáció azért, hogy megkérje a rajongókat, fordítsák le a ‘Kedvesem’ című dalt a saját nyelvükre! ByeAlex dalának hivatalos angol verziójú szövege az alap, ez alapján sok nyelvre le lehet fordítani. Az akcióban résztvevők töltsék fel videóikat az MTVA Eurovízióval foglalkozó Facebook oldalára: facebook.com/eurovisionhungary, itt lesznek publikálva a fordításos videók. A résztvevők ingyenesen letölthetik a svéd-magyar verzióját a dalnak innen: cls.hu/keepcalmandbyealex. Az akció május 10-ig tart.

3 hozzászólás Kedvesem – Translation competition!

 • qpak

  Ezzel késtek cirka 1 hónapot

  • Zoli

   Miért késtek volna? Szerintem pont jó az időzítés, nem kell minden lehetséges népszerűsítési eszközt ellőni egyből a nemzeti döntő után.

 • qpak

  Akkor nagyobb volt az érdeklődés nemzetközileg, épp csak befejeződött a Dal és többen figyeltek volna föl a promóciós anyagra is. Szvsz azért késtünk el vele mert már csak a kitartó eurovíziós fanok hallgatnak meg minden számot mégegyszer, a többiek max csak véletlen bukkanhatnak rá. De persze valszeg csak túllihegem:)