Szerbia: Moje 3 – Ljubav je svuda

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FALM7PHVujw[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: escxtra.com

Tegnap este Szerbia választott dalt a 2013-as Eurovízióra: egy háromtagú lányegyüttest küldenek, melynek egyik tagja, Nevena Božović 2007-ben már indult Junior Eurovízión is. A Moje 3 formáció “Ljubav je svuda” című dala képviseli Szerbiát. Gratulálunk!

Comments

42 hozzászólás a(z) “Szerbia: Moje 3 – Ljubav je svuda” bejegyzéshez

 1. yugo avatar
  yugo

  Ktasztrófa ez a 3 „sponzoruša” (plázacica)…

 2. Geera avatar
  Geera

  Kedves force! Nem Zeljkoért „nyivákolunk”, hanem azért az értékért, amit képvisel. Te örülnél neki, ha három ilyen alulöltözött, nyekergő „hölgyemény” képviselné Magyarországot például? A dal szövege pedig (google translate azoknak, akik nem értik), egyenesen szörnyű! Már születnek róla a paródiák! Szerbia soha nem volt még ilyen csalódott, még a Cipela esetében sem. Svilar értéket képvisel. Ezeket egy belgrádi sexshop öltöztette. Hol az érték?

  1. Máté94 avatar
   Máté94

   Nem mindegy nektek ki képviseli Szerbiát?Attól,hogy Szerbiában éltek,még nem vagytok szerbek.

  2. Gabiii avatar
   Gabiii

   A határon túli magyarok helyzete azért ennél egy kicsit bonyolultabb.

  3. Geera avatar
   Geera

   Máté94, te hol élsz? Mert ha Magyarországon, akkor fogalmad sincs. Magyar vagyok, de Szerbia az otthonom és szeretem, akár tetszik, akár nem. Engem ez a három spiné képvisel, sajnos. Egyébként szerintem ByeAlex jó döntés volt, már csak azért is, mert végre magyarul énekel.

 3. Zsuzsi avatar
  Zsuzsi

  Ez pontosan így van,ez a három spiné nem méltó arra,hogy képviselje az országot.Dusan Svilar lett volna méltó erre a feladatra.Ezek is túl vannak sztárolva,mint más tehetségkutatók egyes résztvevői.Bár ahogy néztem az euroviziós toplistákat,amiket egyesek felállítottak,nincsenek rossz helyen,amit én egyes esetekben túlzásnak gondolok.

 4. Zoli avatar
  Zoli

  Amikor először meghallgattam, akkor kínosnak éreztem. Másodszor szintén. Harmadszor idétlennek is hatott mellé. A mentségük csupán a külsejük, de azért na, egy Eurovízión legyen mögötte tartalom. A „néha azzal szakítom meg az irdatlan ordítást, hogy kacér pillantásokkal ellenőrzöm, megvan-e még az ördögszarvam”-attitűd egészen más műfajnál lehet sikeres.

  1. Zoli avatar
   Zoli

   Mondjuk egy idő után a Sophistic hiányosságairól is megfeledkeztem.