Naptár

2013. március
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Szerbia: Moje 3 – Ljubav je svuda

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FALM7PHVujw[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: escxtra.com

Tegnap este Szerbia választott dalt a 2013-as Eurovízióra: egy háromtagú lányegyüttest küldenek, melynek egyik tagja, Nevena Božović 2007-ben már indult Junior Eurovízión is. A Moje 3 formáció “Ljubav je svuda” című dala képviseli Szerbiát. Gratulálunk!

42 hozzászólás Szerbia: Moje 3 – Ljubav je svuda

 • yugo

  Ktasztrófa ez a 3 „sponzoruša” (plázacica)…

 • Geera

  Kedves force! Nem Zeljkoért „nyivákolunk”, hanem azért az értékért, amit képvisel. Te örülnél neki, ha három ilyen alulöltözött, nyekergő „hölgyemény” képviselné Magyarországot például? A dal szövege pedig (google translate azoknak, akik nem értik), egyenesen szörnyű! Már születnek róla a paródiák! Szerbia soha nem volt még ilyen csalódott, még a Cipela esetében sem. Svilar értéket képvisel. Ezeket egy belgrádi sexshop öltöztette. Hol az érték?

  • Máté94

   Nem mindegy nektek ki képviseli Szerbiát?Attól,hogy Szerbiában éltek,még nem vagytok szerbek.

  • Gabiii

   A határon túli magyarok helyzete azért ennél egy kicsit bonyolultabb.

  • Geera

   Máté94, te hol élsz? Mert ha Magyarországon, akkor fogalmad sincs. Magyar vagyok, de Szerbia az otthonom és szeretem, akár tetszik, akár nem. Engem ez a három spiné képvisel, sajnos. Egyébként szerintem ByeAlex jó döntés volt, már csak azért is, mert végre magyarul énekel.

 • Zsuzsi

  Ez pontosan így van,ez a három spiné nem méltó arra,hogy képviselje az országot.Dusan Svilar lett volna méltó erre a feladatra.Ezek is túl vannak sztárolva,mint más tehetségkutatók egyes résztvevői.Bár ahogy néztem az euroviziós toplistákat,amiket egyesek felállítottak,nincsenek rossz helyen,amit én egyes esetekben túlzásnak gondolok.

 • Zoli

  Amikor először meghallgattam, akkor kínosnak éreztem. Másodszor szintén. Harmadszor idétlennek is hatott mellé. A mentségük csupán a külsejük, de azért na, egy Eurovízión legyen mögötte tartalom. A „néha azzal szakítom meg az irdatlan ordítást, hogy kacér pillantásokkal ellenőrzöm, megvan-e még az ördögszarvam”-attitűd egészen más műfajnál lehet sikeres.