Örményország: Gor Sujyan – Lonely planet

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bektj-KsEK8[/youtube]Tudósító: Peterman Róbert
Forrás: eurovision.tv

Gor Sujyan belső választás útján nyerte el a jogot Örményország képviseletére a 2013-as Eurovíziós Dalversenyen. A tegnap este tartott négy dalból álló nemzeti döntőben a zsűri és a közönség közösen választották ki a versenydalt. A szavazás végeredménye szerint Gor a „Lonely planet” című dalt fogja májusban előadni. Gratulálunk!

21 Comments

A stílus nulla. a dal meg elmegy.Sokkal többet vártam az örményektől.A 2008-as daluk volt az igazi, szerintem akkor a simán nyerhettek is volna, hát idén nagyon nem.Sajna nálunk sokkal jobb.
11.)Örményország (közepes)

szerintem is nagyon jó. De valóban, a többi örmény dalhoz képest egy kis visszaesés. Főleg a 2008-11-es időszakhoz 🙂

Én valami egyedibbet vártam volna az örményektől, nem olyan rossz, de én csalódtam. Viszont az énekesnek nagyon ott van a hangja.

Ez a dal tetszett a 4 közül legjobban nekem, szóval nincs bajom a nótával 🙂
Valószínűleg majd a stúdióverzió is lök majd rajta valamennyit. Egyenlőre középmezőny eleje.

Nekem nem tetszik. Már amikor az előadót bejelentették tudtam, h nem fogom szeretni az örmény dalt idén. 26/27 nálam.

Unalmas, egysíkú,de legalább tud énekelni. Viszont nem hiszem, hogy nagyon kedvelni fogom. Legfeljebb az elődöntők és döntő alkalmával lehet előbbre sorolom, ha jól teljesít, mások pedig nem. Mert bár a dallam ízlés dolga, de a hang, a produkció minősége értékelhető akkor is. (Bár sokan süketek, és egy egyértelműen rossz hangról sem tudják eldönteni, hogy kukába való a dala, nem a rádióba.)

Szerintem jo dal. Bár az eddigi Örményekközöt egy kicsit gyengének tartom:-( .De kiváncsi leszek h, malmöbe élőben h, énekel. 11/28

Comments are closed.