Románia: Cezar – It’s my life

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eWTpnQtY8qQ[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Ma este Románia is választott dalt a 2013-as Eurovízióra: a zsűri és a közönség döntése alapján Cezar “It’s my life” című dalát láthatjuk májusi második elődöntőben. Gratulálunk!

60 Comments

Borzalom! Sajnos ezzel is biztos döntősök lesznek.

Nálam eddig Románia átvette a vezetést…az utolsó helyen 🙂
Ilyen se volt. Te jó ég…pedig eddig mindig szerettem őket.

Elnézést az Erdélyi olvasóktól de ez borzalmas. El tudnám képzelni a döntőt Románia nélkül, de esélyes, hogy bejutnak.

Van esély dalcserére? Most az egyszer még azt is megbocsátanám. Nem értem hogy tetszhet ez bárkinek is. Az egy dolog, hogy férfiszoprán, de maga a dal is szörnyű. Csak nehogy jövőre Vásáry Andrét küldjük. 31/31

Engem emlékeztet egy 2006-os dalra, azt hiszem DavidDior dalára. Elmegy. Az egyik leg jobb volt, na de azért Al Mike feat. Renee Santana – What Is Love jobb lett volna.

Nekem erről Bulgária 2009-es próbálkozása jutott eszembe. Nem tudom mennyire lesz sikeres, de nem hiszem, hogy jó eredményt érnének el vele. Cezar se egy szépség, sőt…
23/31 eddig.

Ez a vernyákolás borzalmas. Amit meg az erősen alulöltözött hölgyek csinálnak a gitárral nagyon legalja. Úgy összességében is az. Pedig a románok nem szoktak rosszat küldeni, de ez minősíthetetlen.

Na, egyből felértékelődött nálam a La Voix. 😀
Erről a Cezarról egyébként egyszerre ugrott be Drakula és Conchita Wurst. 😀 Nem is tudom, melyik a rosszabb, ez, vagy a szerb dal… gőzöm sincs, hogy ezek után Alexnek milyenek az esélyei, de ha Izland és Norvégia nem lesz döntős, akkor menten eret vágok…

Képzett hangú énekes és a falzettet is jól nyomja…de:
“A falzett az énekművészet egyik külön ágát képezi; ritka az olyan énekes, ki művészi tökéllyel tudja használni. Főleg piano vagy decrescendo hangvételeknél van helyén, s ilyen esetekben szép hatásokat is lehet vele elérni, különben gyakran alkalmazva egyhangúvá s férfiatlan hatásúvá válik…”
Ennyi.

Nem kell bocsánatot kérnetek a romániai magyaroktól, mert ez tényleg borzalom.Én meg sem tudtam mukkanni mikor kiderült, hogy ez megy.Hát Románia nem lesz 3. idén az biztos.Komolyan mondok eddig olyan jó dalokat küldtek a románok, most nem tudom, hogy mi van velük. Ovi és Paula, Hotel FM, Mandinga nagyon szerettem őket, erre meg jön egy ilyen nulla.Szerintem Románia nem lesz döntős idén, ahogy Magyarország sem.Megvan a kettős állampolgárságom, szóval nem is tudom, hogy ki mellé álljak.
Egy biztos, nagy trauma lesz látni, ahogy mind a két ország kiesik.
Szerintem ebben az évben pihennie kéne az Eurovíziónak, mert borzalom!

Kínzás! Ráadásul kicsit hamiskásnak hallom még azt is, amikor éppen a normál hangján énekel. Remélem, Alex előtt lesz, jó kontraszt lenne utána fellépni, minden szempontból.

Az én nevemben senki se kérjen elnézést, hiszen a legtöbb erdélyi vagy bánsági magyart teljesen hidegen hagy minden ami román. A legtöbbünk román ellendrukker úgyis 🙂

És azért nagyon örülök, hogy ekkora borzalmat küldenek, hogy még jobban leégjenek Európa előtt. Napjainkban a kutyának se kell Románia bárhol Európában.

Legalább lesz egy év, mikor (hogy szépen fogalmazzak) Románia zászlója és a ROMANIA felirat nem lesz rajta a pontozótáblán a döntőben, valamint a Wikipédia térképén keleti szomszédunk piros színben fog pompázni.

Még nem hallgattam meg az összes eddig feltett dalt, de van egy olyan érzésem, hogy Románia kapja az utolsó helyet nálam. Pedig az utóbbi években nagyon jó román számok voltak az ESC-n, a tavalyi az egyik kedvencem. Ez a mostani szám szörnyű, az előadó hangja hallgathatatlan, a produkció is rossz. Ha Románia ezzel a dallal a döntőbe kerül, akkor egy nagy bunda az egész verseny.

Nagyjából az én Top listám is hasonló, azért kedves tőled, hogy a saját országodat nem az élére raktad, mert láttam már egy jó pár olyan Top listát, ahol a saját országát rakta az első helyre.

a dal nem rossz, ha nem sikitozna, mint egy buzi, akkor jónak tartanam. De így nem az sajnos. De szerintem döntős lesz Románia, mint mindig

Buzifesztiválra buziknak való mocsok. Jobb lenne, ha Magyarország nem indulna ezen a kultúrálisnak nem nevezhető szennyes buzeránsvetélkedőn! Ez a “zeneszám” pedig gusztustalan. Művészi értéke: 0.

A nicknevedhez annyit, hogy a sorozat helyesen így hangzana: AdolfBenitoFerenc. Vagy csak elírtad a Szalacsit? Mint afféle jó munkás ember…

A dal meghallgatása közben valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag rám tört a nevetés. Ez sajnos borzalmasan nevetséges (vagy nevetségesen borzalmas).

Comments are closed.