Románia: Cezar – It’s my life

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eWTpnQtY8qQ[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Ma este Románia is választott dalt a 2013-as Eurovízióra: a zsűri és a közönség döntése alapján Cezar “It’s my life” című dalát láthatjuk májusi második elődöntőben. Gratulálunk!

60 Comments

Még akkor sokáig bírtad…nah neki léptek rá a lábára meg rúgták t..ön!Májusig nem szeretném meghallgatni egyszer sem ezt a dalt!!!

Előrebocsátom,hogy nagyon szeretem a férfialt-hangszínt,barokk operákban megvan a maga helye,és vannak akik csodásan énekelnek így.
DE!Ez a dal teljesen kimeríti a giccsparádé minden fogalmát.
Nagyonnagyon szeretem amit a románok szoktak csinálni,úgy hiszem ez az egy kivétel erősiti e szabályt.
Sajnos nagy leégést kell jósolnom.

Én érzem csak azt, hogy most mindenki valami “egyedivel” akar nevezni? Annyi a “különleges” szám már, hogy lassan Dunát rekesztünk vele. De nem biztos, hogy ami egyedi, az jó is. 🙂

Szerintem ez a dal forradalmat csinál az opera énekeseknek! ,mert igen amit ez az Úr előad ez tudás és zene egyben.

Szerintem ez a dal forradalmat csinál az opera énekeseknek! ,mert igen amit ez az Úr előad ez tudás és zene egyben.Úgylátszik az igazság fáj, azért nem teszi közzé az én véleményem!!!!!!!!!!!!!!!!!!ígenis gyönyörű ez a dal

Anna manó egyetértek! Ez a dal a profizmus legmagasabb szintje! Most a popzene és az opera ötvözetét láttuk! Kiváló, magas művészi értékkel rendelkező dal! Sajnos Magyarország (bár idén szerencsére nem ezt tükrözi ByAlex) még mindig a tehetségkutatók posványos ösvényeit járja, de szerencsére más országokban bölcsebbek az emberek!

Tényleg jó ez a dal és igenis szépen énekelte…Alex semmivel sem volt jobb mint Cezar!!!sajnálon hogy ilyen véleményen van mindenki…miért jó ez az embereknek hogy ennyire rossz véleményt mondjanak másról?nem hiszem el hogy ennyi rosszindulatu ember van…ugy gondolom,a véleményünket másképp is ki tudnánk fejezni…nem muszály ennyi szemétséget irni valakiről,akit csak elöször láttun és hallottunk…csak azért mert román!És Vásári André is nagyon szépen énekel…Ide zene hallás kell és nem fölösleges vélemény!!!

Csodálatos, fantasztikkus ez a dal. Bár még egy hete ismerem, és azóta csak ezt hallgatom amikor tehetem. És táncolok rá, és erőt ad nagy munkámhoz is!
Igen, először meghökkentő volt, de aki tud vele szárnyalni ilyen magasságokban, azt magával ragadja.
Elismerem, hogy ehhez némi zenei, művészeti kultúra kell,legalábbis fogékonyság.
Aki tud így szárnyalni, ővele is, az tudja csak igazán mi az élet és mi a szerelem és mi az ilyen hévvel tenni dolgainkat.

Nálam rengeteg javult a román dal megítélése, de így se juttattam volna döntőbe.

Megjegyzés: valakinek TÚL SOK email címe van 😀

Comments are closed.