Montenegró: Who See – Igranka

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8BmHI_57vJk[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv
A dalbemutató show újranézése: http://www.eurovision.tv/esctv/past/?program=75493

Montenegró ma este mutatta be versenyzőjét a 2013-as Eurovízióra. A 2000-ben alakult Who See együttes “Igranka” című dalát láthatjuk májusban. A csapat fő célja a bejutás a nagy döntőbe az első elődöntőből. Sok szerencsét hozzá!

22 Comments

Hm.. elsőre borzalmas, ráadásul a rapes részeknél állandóan az euro-neuró jutott az eszembe 😀
Másodjára már okés. Harmadjára pedig azt mondom jóóó. 😀
Többször meg sem merem hallgatni.. :$

A döntő meglehet, főleg szerbia támogatásával.
Nálam viszont még mindig a ’09-es daluk a favorit.

elnézést de nekem ez rohadtul bejön. 😀 és nagyon remélem idén sikerül bekerülniük végre. végre ismét egy eltérőbb dal.
2009-es daluk után a legjobb.

Első hallgatásra nem tetszett, másodszorra már azt mondtam, h oké, ez nem is olyan rossz. Főleg Nina Zizic része tetszik, a rap rész már nem annyira. Nos ez tipikusan az a dal, ami vagy nagyon jól sül majd el élőben, vagy nagyon rosszul. Eddig 21/35.

Hatalmas-hatalmas-hatalmas hiba volt ezt eredeti nyelven hagyni. Az angol segíthetett volna rajtuk… például egy hellyel feljebb végezni. A zenei alap egyébként nem rossz, de ezek a hangok és kesze-kusza, ritmusból kicsúszó szövegelések elrontják.

Hát ez förtelmes. Nem gondoltam volna, hogy Romániánál lehet rosszabb is, de Montenegró elintézte. Nálam eddig 35/35. Biztos kieső, sőt még az elődöntős utolsó hely is elképzelhető (én többet nem is adnék nekik). Montenegró nem akar döntőbe kerülni, vagy mi van? (Küldjék megint Andreát, ő talán bevinné őket! A legjobb választás volt eddig részükről, és Európa remélem, 2009-ben elszégyellte magát!)

Remélem nem… Sokkal szimpatikusabb (nekem) ilyen merész, szélsőségesbe hajló rétegzenével próbálkozni, mint az Andrea-féle tucattermékekkel.

Zoli, mint már oly sokszor, most is egyetértek Veled 🙂 Én is sokkal többre értékelem az efféle próbálkozásokat, mint az ezredik tucatpopdal megválasztását. Ezért is szurkolok idén magunknak és Hollandiának 🙂 (de a listám első helyezettje változatlanul Norvégia)

Andrea esetében a látványvilág volt az érdekes. Persze csak a hozzám hasonló hormonbombák számára. 😀
Erotika Level1000.

Nekem is bejön alapvetően a dal. 🙂 Tetszik. 😀 Remélem Európa egyszer már bizalmat szavaz nekik. 🙂 🙂 2009 után ez az első olyan daluk amire én magam is szavaznék így első megérzésre. 🙂

Szerintem nem gagyi a rap rész, de ha angolul is lenne, ugyanúgy nem lenne sok értelme a szövegnek, úgyhogy jobb is így. 😀 Az énekescsajért plusz, a dupstepért mínusz, nálam a mezőny utolsó harmada.

Nekem elsőre de még másodszorra sem tetszett.Nem csalódtam Montenegróban, hozzák a formájukat évről évre.Már nagyon kíváncsi vagyok mikor fognak egy “jó dalt” is küldeni.

I was one of the participants during the filming of this video,and I can ensure you guys .. this is good song!
Hope we will reach finals.

Wish you all the best, long live Montenegro!

Comments are closed.