Klippremier: Gyurcsík Tibor (NF 2012, 2013) – Örök harc

13 Comments

Nagyon tetszik a klip. Passzol a dal témájához és címéhez (az ész és a szív örök harca), igazi pasis klip! 🙂

Nagyon jó lett a klip, szó szerint (is) ütősre sikerült! Gratulálok Tibinek és a csapatnak, remek munkát végzett mindenki! 🙂

Sajna csak otthon tudom megnézni, mert a melóhelyen nem megy a youtube. 🙁 De nagyon kíváncsi vagyok, mert én drukkoltam Tibinek és rettentően sajnáltam, hogy kiesett. Imádom ezt a dalt, nagyon fülbemászó és szerintem megállta volna a helyét kint, simán. Kár, hogy nem jutott el a döntőig. Hajrá Tibi! Remélem jövőre újra jössz egy klassz dallal a válogatóra.

Gyenge. Férfi szemmel harmatos. De ha ez kell a sikerhez, ám legyen. Bár azt gondolom, a tavalyi dal ugyanilyen volt. változni néha nem árt, a sikerhez vezető út pedig nem ezzel a videóval van kikövezve. A férfiasság és a pasisság pedig ez a videón kb annyira jelenik meg, mint a Lolka és Bolka rajzfilmen.

A tavalyi dal egész más szerzőkhöz köthető, mint az idei. Az, hogy van bennük hasonlóság, szerintem azt jelenti, hogy Tibi képes a dalt a saját egyéniségére formálni. Szerintem itt kezdődik az előadóművészet. A klipp meg olyan amilyen. Olyan, mint az átlag.

Ez a dal számomra teljesen máshogy jött át,mint Tibinek. Hitelesebb lett volna,ha nem csak az “örök harc” szóra épül a klipp,hanem a dal mélységébe is belepillantottak volna… 🙂

Comments are closed.