Fehéroroszország: Alyona Lanskaya – Solayoh

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Szf_HOmW5p0[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv – oikotimes.com

December 7-én tartotta Fehéroroszország nemzeti döntőjét, ahol a 10 versenyző közül Alyona Lanskaya nyert jogot a malmői Eurovízióra, a „Rhythm Of Love” című dallal. Ahogy azt már megszokhattuk a fehéroroszoktól, hiába a győztes dal, az utóbbi években mindig megváltoztatták a győztes dalt valami másra. Az eurovision.tv híradása szerint egy belga és brit szerzőpáros latin pop dalát fogja előadni, „Solayoh” címmel. Ezzel az ország a fogadóirodák összesített adatai alapján a 38. helyről a 7. helyre kúszott. Előzmény

Fehéroroszország: Alyona Lanskaya – Rhythm Of Love

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ewGLYsqCoN4[/youtube]Tudósító: Klész Imre Forrás: eurovision.tv Eredeti kiadás: 2012. december 07. 22:21 Ma este Fehéroroszország elkezdte a 2013-as nemzeti döntők szezonját. A 10 résztvevős nemzeti döntőn a zsűri és a közönség egybehangzó véleménye alapján Alyona Lanskaya „Rhythm Of Love” című dala nyert, így ha nem jön közbe semmi rendkívüli, akkor ezt a dalt fogjuk hallani a malmői Eurovízió színpadán is. Gratulálunk!

Comments

59 hozzászólás a(z) “Fehéroroszország: Alyona Lanskaya – Solayoh” bejegyzéshez

 1. Sz avatar
  Sz

  nem tudom és nem is értem,miért kúszott feljebb.
  szerintem egyformán felejthető – gyenge

  szeretem belarust általában,de ez…

  1. Sz avatar
   Sz

   mellesleg a hölgy kiejtése borzalmas.

 2. Mettyú avatar
  Mettyú

  hát én nem tudom eldönteni, hogy ezt szeretem-e vagy nem, de talán a Rythm of love jobban tetszett. Első elődöntő erősebb lesz és nem biztos szerintem a továbbjutásuk, bár biztos valami ütős színpadképet kreálnak majd. tényleg olyan érzésem van, hogy ezt már hallottam és most ugyanazzal próbálkozzunk ami évekkel ezelőtt volt jó? kíváncsi vagyok.

 3. Lali avatar
  Lali

  A fehéroroszoknak fölösleges nemzeti döntőket rendezni, mert úgysem az a dal megy, amit decemberben mindig kiválasztanak. Szánalmasak. Bár idén valamivel „profibbak”, mert legalább az előadó nem változott. Haha.
  Amúgy semleges, akár az előző, bár ennek van egy kis ódivatú hangzása, utoljára a 15 évvel ezelőtt divatos egynyári spanyol slágerekre hajaz. A fogadóirodák pedig valószínűleg a rengeteg lötty depis ballada miatt értékelik túl, lassan az Eurovízió lesüllyed az öngyilkosjelölteknek készült műsorává a sok pocsék érvagdosós nyávogás miatt, és levétve lesz csak hallgatható, dallamos, pörgős zene.

 4. Hegedüs Zoltán avatar
  Hegedüs Zoltán

  Mivel akkor még csak 28 dal volt ismert, nyilván nem 38. hanem 28. volt a listán, csak elírták. Az tényleg utolsó, de attól még lehet maximális megszerezhető pontszámmal 1. Sőt, ha a fogadóirodáknál 1., azzal is lehet 0 pontos elődöntős utolsó. Azért érthetetlen mert az volt az egyetlen jó dal a 28-ból. A fogadóirodák meg lehet hogy taktikázás miatt tették utolsó helyre.

 5. Hegedüs Zoltán avatar
  Hegedüs Zoltán

  Ja itt az eschungary-n ezen fórumtéma címe még mindig nincs átírva.

  1. Hegedüs Zoltán avatar
   Hegedüs Zoltán

   Na ebben a pillanatban átírták.

 6. Zeneszaki avatar

  Nekem ez nem tetszik!

 7. Dani avatar
  Dani

  Sokakkal ellentétben én imádom a dalt! Egy Minszk 2014 elképzelhető, és örülnék is neki, ahogy egy Reykjavík 2014-nek is…eddig ez a dal nálam 5. volt, de felugrott a 2. helyre, Izland mögé…de még az is lehet, hogy a végére még Izlandot megelőzve az én győztesem lesz! Sokkal jobb, mint a Rhythm of Love! Kár, hogy nem egy elődöntőben vagyunk velük, mert akkor menne rá a szavazat! Csak jusson döntőbe!

  1. Tusán avatar

   Minszk 2014? Dani, ne ijesztgess! 😀

  2. krobert avatar
   krobert

   Ezek az országok szerintem teljesen esélytelenek 😀

  3. Ariza avatar
   Ariza

   Reykjavík 2014 még esetleg, bár az nem dalon, hanem a mezőny összetételén fog múlni. Minszk 2014-re pedig jobban járunk, ha sosem kerül sor.

  4. Máté94 avatar
   Máté94

   Bocs,de ezek az országok nem nyernek,ebben biztos lehetsz!

  5. olsson avatar
   olsson

   Veled vagyok! Minszk 2014:DD

 8. Csengettyű avatar
  Csengettyű

  Alapjáraton bírom az ilyen „latinpopos” dolgokat, de egyrészt Fehéroroszorágtól kicsir fura választás, másrészt annyira nem nagy dobás.

 9. msz avatar
  msz

  Kicsit tucatdal, de nekem tetszik. Ritmusos. könnyen megjegyezhető. Viszont ez a dalváltogatás nekem sem szimpatikus. Pozitívum: az ukránoknál már két éve nincs balhé! 🙂

 10. Sztbeni avatar
  Sztbeni

  Nagyob örülök a váltásnak, mert az előző egy borzalom volt, soha nem bírtam végighallgatni. Ez viszont nagyon is jó lett

 11. Serinon avatar
  Serinon

  Nekem ez nagyon tetszik, eddig sztem a legjobb. 😀

 12. pizsu avatar

  Kedves msz, tévedsz, mert az ukránoknál csak ez éven nem volt botrány, tavaly Gaitanat azzal támadták, hogy egy színesbőrű nem képviselheti ukrajnát, azelőtt Mika Newtonról azt állították, hogy az apja lefizette a nemzeti döntőt, rendeztek mégegy nemzeti döntőt, és mégegyszer ő nyert. Nekem is feltűnt, hogy ez ezen az éven még eddig nem támadták Zlata Ognevichet, na de még májusig bármi történhet 😀

 13. Geera avatar
  Geera

  Ez a dal a második helyezettem eddig, nálam toronymagasan a Gravity vezet!:) A Gravity régebbi verziója természetesen!