Nagy-Britannia: Bonnie Tyler – Believe In Me

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HALTU11QE6g[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Nagy-Britannia ismét egy állócsillagot küld az Eurovízióra. Engelbert Humperdinck után idén Bonnie Tyler fog énekelni az idei Eurovízión. Dalának címe: Believe In Me, szerzője a Desmond Child. Az énekesnő a legnagyobb sikereit a ’80-as években érte el a Total Eclipse Of The Heart és a Holding Out For A Hero című dalokkal.

30 Comments

Bonnie Tyler? Ez még a tavalyinál is nagyobb meglepetés. Viszont úgy látom, az eurovíziós szereplés valamiféle életműdíj-intézménybe kezd átmenni a briteknél. 🙂

Sikerült meglepniük, de pozitív értelemben 😀
A Total Eclipse of the Heart, az egyik régi nagy kedvencem,amit nem tudok megunni. Örülök hogy már Bonnie is köthető az ESC-hez 😀

Karakteres hang, ismert énekesnő, minőségi dal..: <3
Szeretni fogom őket 🙂

Nekem a tavalyi daluk is tetszett, és megdöbbentem a helyezésükön. És ez is tetszik. anyuék oda meg vissza lesznek az örömtől!
😀

Nekem abszolút nem tetszik a dal. Unom, elalszom. És a britek továbbra sem értik, hogy a rég lehullt csillagokat már nem lehet feltámasztani (lásd 2011, 2012).

Tusánnal értek egyet.
ezen nincs mit ragozni,amióta nem engedik a közönséget szavazni a bbc a saját tehetséges fiataljait csinálja ki – pedig vannak bőven.

Akkor mostantól ő a legnagyobb név aki valaha részt vett az Eurovízión! 🙂
UK tényleg úgy csinál mintha valami életmű díj lenne a részvétel de hát inkább ez legyen mint a múlt évtized borzalmai. 20 év múlva meg Adele is indulhat. 😛
A dal jó, nem nyertes de 1 szavazat tőlem minimum menni fog már csak azért is hogy hasonló neveket láthassunk még a következő években.

szerintem nem rossz és én szerintem idén top10ben fognak végezni és ehhez kívánok nekik sok sikert. szerintem megérdemelt lenne.

Ha a tendencia marad, akkor jövőre a ’90-es – ’00-es évek sztárjai közül kapunk valakit. 😀 (Reménykedek az S Club 7-ben, imádtam őket gyerekkoromban. :D)

Én pedig Natasha Bedingfield-et látnám és hallanám szívesen, az Unwritten óriási kedvencem, ha egy ahhoz hasonló dallal indulna, azt nagyon lálykolnám!

Jó dal, tetszik. A tavalyi totális mellélövés és törvényszerű lebőgés után meglepetés az idei választás, de lehet jól is csinálni, hogy régi neveket indítanak. Az idei mezőnyben ez feltétlenül TOP 3 nálam.

Nálam a TOP 5-ben van. Ezért is meglepő számomra, hogy a youtube-on található legfrissebb toplistákon meglehetősen hátul kullog.

Nekem is teszik, bár én nagyon tartok tőle, hogy megint az utolsók közt lesz.A tavalyi előadó rendkívül tapasztalt és tehetséges volt, de a dal nem a legjobb.Idén is egy kicsit ilyen érzésem van.
1.)Grúzia
2.)Ukrajna
3.)Dánia
4.)Ausztria
5.)Spanyolország
6.)Németország
7.)Egyesült Királyság
8.)Oroszország
9.)Izland
10.)Finnország

Végre!!!!……..erre vártam. 🙂 Szerintem nagyon jó választás Bonnie Tyler. Pont a napokban gondolkodtam, hogy mennyire eltünt, és láss csodát, itt van! 🙂
Én tavaly Engelbert Humperdincket is nagyon kedveltem, csodálkoztam mennyire hátul végzett.

Nagyon kedveltem a régi nagy slágereit és a hangját is, most már inkább zavar a nagyon rekedtes hangja, de zenével jól szólhat élőben.

Én ismerem személyesen, egy rendkívül kedves és közvetlen nő. Az új albumának kiváló promóció, ha nem végez jó helyen, akkor is. Azzal ő is tisztában van, hogy politikai szavazás az egész, ki-kit szeret alapon szavaznak az országok. A dala lehetett volna erősebb is, ajánlom figyelmetekbe az All I Ever Wanted címűt. Ezt azért nem küldhették, mert korábban megjelent, mint lehetett volna.

Első számú hang, és a zene sem rossz, de nekem nagyon furcsa, és kicsit csalódás, hogy ez a szerintem inkább rokkercsaj egy ilyen “mai cicababáknak” való számot énekel.

Bonnie Tyler-rel nincs gond, a Total Eclipse of the Heart és a Holding out for a hero jó kis dalok (habár nem éltem még akkoriban a magam 22 évével). Ez a dal viszont semleges számomra, nem rossz, de nem is kiemelkedő.
U.i.: Egyetértek Csengettyűvel, Sophie Ellis-Bextornak én is nagyon örülnék. 😀

Én egyetértek Leslievel.
Szerintem maga Bonnie erős viszont a dal gyenge.
Ő többre is képes a dalt nézve,hisz ott van a Total eclipse of the heart,sőt napjainkban megjelent All I Ever Wanted nekem sokkal jobban tetszik.Mindenesetre drukkolok neki,szerintem előkelő helyet fog elérni. 🙂

Neve van az énekesnőnek,a dal elég gyenge a hangjához képest.Nem nagy eresztés.A sok botox segített azért az arcán.

Az előbbi kommentemhez még annyit teszek hozzá :
Nagy rajongótábora van (németeknél,norvégoknál,franciáknál,svájc stb.)
Ja és egy biztos Bonnie mindenképp nyer az eurovízióval,ha nem is az első helyen fog végezni új albumának jót tesz 🙂

Comments are closed.