Eurobulvár: Mindenki magára gondol – Ortal (ESC 2005) az ikreire

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d65hoJq5Wos[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com

Ortal, a 2005-ös Eurovízió francia képviselője a Chacun pense à soi vagyis a Mindenki magára gondol című dalt énekelte. Mostanság a babáira gondol, hiszen pár napja egy párizsi kórházban kétpetéjű ikreknek adott életet. Az andalúz és berber gyökerekkel rendelkező, de Izraelben született énekesnő ismeretlen előadóként nyerte meg a 2005-ös francia válogatót. Az Eurovízió nézőit nem nyűgözte le kijevi produkciója, a francia és belga slágerlistán az 52. és 47. helyezést tudta csak elérni. A verseny után az énekesi karrierjére fókuszált, népszerű zsidó és izraeli dalok feldolgozásaiból 7 albumot is kiadott, Párizs legfelkapottabb klubjaiban találkozhatunk vele előadói estjein. Jó egészséget kívánunk a családnak!

6 Comments

Ha már babáknál tartunk, az idei észt fellépő, Birgit is babát vár! Kíváncsi vagyok májusban mennyire lehet majd látni a pocakot! =)

(egy bolond kérdés… 😀
ha az észtek idén terveztek Birgit mögé mondjuk 3 vokalistát, és egy táncos párt, akkor megvan a max létszám. De tegyük fel, ha Birgit is ikreket várna, mint a francia hölgy, akkor az azt jelentené, hogy Ő már hárman van a színpadon, plusz még az 5 előbb említett, az már 8 fellépő?…. 🙂 )

Zolitt kérdésre: nem hiszem, h ennyire szőrszálhasogató lenne az EBU 😀 bár bőven kitelik tőlük 😀

Egyébként Ortal volt az egyik kedvencem 2005-ben, az én 2005-ös listámon Izrael után második lett Franciaország. 🙂

2006-ban a lengyel produkciót nézzétek meg, főleg az utolsó mp-ket! 🙂 Valamint a 80′-as években a Hot Eyes nevű formáció hölgy tagja igencsak nagy pocakkal lépett színpadra. 🙂 JA, és 2011-ben az Albán énekesnő is szíve alatt hordta gyermekét amikor a színpadon énekelt. Biztos volt még néhány hasonló “szabálytalankodó” 🙂

Comments are closed.