Az Elle Magazin bemutatja: Csézy Collection 2013

csezycollectionTudósító: Szalma Róbert
Forrás: csezy.eu
Időpont: 2013. március 23. 15:00
Helyszín: Millenáris, D épület

A harmincötszörös platina lemezzel jutalmazott, Viva Comet díjjal kitüntetett Csézy saját tervezésű ruhakollekcióját mutatja be az Elle Fashion Show-n. Csézy 2013-as ruhakollekciója újraálmodott matyó motívumaival, egyedi stílust és eleganciát képvisel. A légies, finoman hímzett minták nagyszülei örökségét tükrözik, a Kisjankó dinasztia értékeit őrzik.

Csézy a matyó motívumokat másképp mutatja meg, mint ahogy eddig láthattuk. „Nagyon szeretném a matyó tradíció értékeit továbbvinni, megismertetni napjaink fiatalságával. Ezért olyan mintákat terveztem, melyek a családtól tanult, matyó világot, a XXI. század frissességével ötvözik. Már a 2008-as, Eurovíziós Dalfesztiválon is saját tervezésű motívumok díszítették a fellépőruhámat, azóta gondolkodom ezen a kollekción.” Csézy 2013-as kollekciójában épp úgy megtalálható a hétköznapi viselet, mint az estélyi, rendkívüli alkalmakra szánt ruhaköltemény.
Csézy ruhakollekciójának bemutatója az Elle magazin két napos ELLE FASHION SHOW sorozatának része lesz.
http://www.ellemagazin.hu/ELLE-Fashion-Show/2013/02/20/Divatbemutatok/

Comments

3 hozzászólás a(z) “Az Elle Magazin bemutatja: Csézy Collection 2013” bejegyzéshez

 1. Erka avatar
  Erka

  Harmincöt platinalemez???? Na ne már…
  Csak azért mert a Nők Lapján keresztül hozzá jutott boldog boldogtalan,azt azért ne mondjuk már,hogy 35 db platinalemeze van,mert az KAMU!

 2. Csinibaba avatar
  Csinibaba

  Csézy nem tud énekelni

 3. escfan avatar
  escfan

  Csézy egy elitk.rva, már nem tudom hányadik milliomos vagy milliárdos hapsit fogyasztja.