Az Elle Magazin bemutatja: Csézy Collection 2013

csezycollectionTudósító: Szalma Róbert
Forrás: csezy.eu
Időpont: 2013. március 23. 15:00
Helyszín: Millenáris, D épület

A harmincötszörös platina lemezzel jutalmazott, Viva Comet díjjal kitüntetett Csézy saját tervezésű ruhakollekcióját mutatja be az Elle Fashion Show-n. Csézy 2013-as ruhakollekciója újraálmodott matyó motívumaival, egyedi stílust és eleganciát képvisel. A légies, finoman hímzett minták nagyszülei örökségét tükrözik, a Kisjankó dinasztia értékeit őrzik.

Csézy a matyó motívumokat másképp mutatja meg, mint ahogy eddig láthattuk. „Nagyon szeretném a matyó tradíció értékeit továbbvinni, megismertetni napjaink fiatalságával. Ezért olyan mintákat terveztem, melyek a családtól tanult, matyó világot, a XXI. század frissességével ötvözik. Már a 2008-as, Eurovíziós Dalfesztiválon is saját tervezésű motívumok díszítették a fellépőruhámat, azóta gondolkodom ezen a kollekción.” Csézy 2013-as kollekciójában épp úgy megtalálható a hétköznapi viselet, mint az estélyi, rendkívüli alkalmakra szánt ruhaköltemény.
Csézy ruhakollekciójának bemutatója az Elle magazin két napos ELLE FASHION SHOW sorozatának része lesz.
http://www.ellemagazin.hu/ELLE-Fashion-Show/2013/02/20/Divatbemutatok/

3 Comments

Harmincöt platinalemez???? Na ne már…
Csak azért mert a Nők Lapján keresztül hozzá jutott boldog boldogtalan,azt azért ne mondjuk már,hogy 35 db platinalemeze van,mert az KAMU!

Comments are closed.