Naptár

2013. február
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Norvégia: Margaret Berger – I Feed You My Love

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8C9cC09azYo[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu

Ma este Norvégia választott dalt a 2013-as Eurovízióra. A tíz résztvevős döntőn a szuperdöntő után Margaret Berger „I Feed You My Love” című dala nyerte el a jogot Norvégia képviseletére. Gratulálunk!

50 hozzászólás Norvégia: Margaret Berger – I Feed You My Love

 • Fabiana

  Zseniális dal. Nagyon futurisztikus és elegáns és az énekesnő is kellemes jelenség. Csak áll egy helyben, nem hadonászik össze-vissza és mégis el tudja adni a dalt. Ez egy top5-ös produkció szerintem, bár kíváncsi vagyok hogy sikerül visszaadni ezt a hangzást Malmöben.

 • Minoli

  Ilyen dal születne, ha a Depeche Mode, az A-ha és Björk jammelnének egy jót 😀 első hallásra fura, de nem mondom, hogy rossz.

  • Rita

   Valóban, nagyon jól összefoglaltad a különböző jegyeket a dalban, de éppen ettől nagyon izgalmas és különleges dal 🙂 Nálam toronymagasan vezet 🙂

  • Pitbull

   A legtalálóbb jellemzés erről a dalról!
   Az eddigiek közül ez az egyetlen ami igazán megfogott, ezt hallgattam meg a legtöbbször, simán veri a Cascada-t is, pedig igencsak kedvelem a németek előadóját. Jó lesz ez! Szerintem tuti Top10.

 • Edcsi

  Nagy kedvenc, bizony! 🙂

 • ESC SHAME

  ENGEM ZAVAR EZ A TORZITOTT ANALOG SZAR BASS

 • Sisere

  Nagyon durva! 🙂 Ütős, lendületes, nagyon profi, és egyáltalán nem izzadságszagú. Eddig ez tetszik a legjobban.
  Természetesen ByeAlex után. 😉

 • Agi

  Nem akarom a norvégokat védeni (mivel itt lakom), de szerintem az egyik legszupibb dal és Margaretnek a hangja is jó, tisztán is énekel..Biztos,hogy döntős lesz.
  Itt minden héten van egy müsor a TV-ben ahol elemzik és pontozzák az összes eurovíziós számot ami résztvesz ez éven.
  A norvégok szerint az ukrán, a belga és a svájci az esélyes.
  A magyarokat még nem pontozták (majd csak jövő hétfőn), de már előre félek és szégyellem magam..Még a zene el is megy, de nem kéne ByeAlexet egy orr-fül-gégészhez elküldeni? – mert, hogy hangja és hallása az 150% hogy nincs a srácnak! De annak sem aki rá szavazott! Sorry, de ez kész ciki lesz Mo.-nak…-sajna:(

 • tOM

  Nem tudom akiknek nem tetszik azoknak miért nem, és nekem miért nem tetszik ami nekik, de ilyen az élet .. 😀
  Ennek a dalnak íve, lefutása van. A dán nyertes dal sokkal átlagosabb, lötyögősebb, csak a furulyás részek fognak meg abban. Az én sorrendem : 1.Norvégia 2.Hollandia 3.Ukrajna, a dán valahol a középmezőny eleje ..
  Amit még máshol nem olvastam (a Depeche nekem is egyből beugrott): a szám 3/4-énél lévő szünet Madonna-ra emlékeztet, az előadó mozgása (amit valaki említett, hogy felesleges hadonászástól mentes) pedig az ‘5-ik elem’ című filmben, a Díva dalára. Az indulástól kezdve (sötétkék háttér, ütemre villanó fények) az egész látványvilága a számnak hatalmas.
  Az idei dalok sokkal jobbak voltak mint a tavalyiak, ahol csak egy értékelhető volt (az ukrán), és az is csak a 15.lett.
  Ami Alex-et illeti, én a magyarországi versenyen a közé a 30 közé se juttattam volna be, akik a képernyőre kerültek ..,
  és általában nem hat meg, hogy magyar egy dal, ha egyszer nem jó.