Naptár

2013. február
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

A Dal 2013: a második elődöntő továbbjutói

dal_magdiTudósító: Klész Imre
Forrás: MTVA

Ma este újabb 6 dal jutott tovább a 2013-as magyar eurovíziós válogatójába. A mai adásból megudtuk, hogy az előző fordulóban 41518 szavazat érkezett be összesen 25 országból, mint például Jordánia, Dánia, az USA, Ausztrália.

A második elődöntő eredményei a zsűri szavazataival:

44 pont A szeretet él – Gáspár Laci & Plastikhead (zsűri juttatta tovább)
43 pont Ne engedj el – Odett (zsűri juttatta tovább)
34 pont Hadd legyen más – Szabó Ádám
42 pont Csak te légy – Völgyesi Gabi
42 pont Mindhalálig várni rád – Éliás Gyula
27 pont Puzzle – Rami
43 pont Holnaptól – Vastag Tamás (közönség juttatta tovább)
43 pont Kedvesem – ByeAlex (közönség juttatta tovább)
42 pont Új generáció – Janicsák Veca (közönség juttatta tovább)
48 pont My Baby – Kállay Saunders András (zsűri juttatta tovább)

Az old.eschungary.hu előszavazásán ezúttal 4 továbbjutót sikerült eltalálni olvasóinknak, Völgyesi Gabi és Éliás Gyula helyett Odett és ByeAlex okozott meglepetést ma este.

36 hozzászólás A Dal 2013: a második elődöntő továbbjutói

 • Zsolesz

  Az eredménnyel alapjában véve elégedett vagyok, az est abszolutt kaotikus produkciója Szabó Ádám, akit előzőleg tovább juttattam volna, viszont a produkció egy káosz volt, Völgyesi Gagi dala szintén fantasztikus de az előadás nagyon gyenge volt, és hangjával sem volt valami rendben. viszont én Byealex helyett Éliás Gyula dalát juttatam volna tovább, ami előzetesen nem tetszett, de a produkció és a hang alapján tovább kellett volna jutnia.

  • Nahh én totál máshogy látom, de már elindult a videó a második elődöntőről, hátha a tévében más volt. Szabó Ádám produkciója volt az első, amiben először lehetett látni érdekes színpadi megoldást, nagyon jópofa volt, ahogy ide-oda kerültek azok a kockák. És eszembe is jutott, hogy a zsűri tavaly sem szerette az érdekes, mozgalmas színpadi show-kat, lásd Annamarit tavalyról, ami eurovíziós szempontból öngól a zsűri részéről. Hamisnak én Vecát és Katit hallottam. Éliás Gyula pedig nem volt vonzó a színpadon, pláne abban a tökfödőben. ByeAlex produkciója zseniális volt, mert annyira jó volt a ledfal grafikája, főleg ahogy a babák szemébe repült a kép, majd a szem mögött egy újabb és újabb bukkant föl, végül az egyik baba fogai között végződött a refrén története. Veca a rózsaszín cipőjét legközelebb arany színűre cserélje, vagy surranóra.

  • Zsolesz

   Ma is megnézve Ádám produkcióját, már nem annyira szörnyű de elsőre nekem tv-ben nagyon rossz volt, és ez a leülök felállok, nem hiányzott szerintem. az tény hogy néha az eurovizióra a show kell, de mi magyarok inkább a letisztult produkciókkal szoktunk „aratni” Veca dala engem lenyűgöz, mikor először hallottam nekem is borzasztó káosz volt, de 2-3 alkalom után ennek az elődöntőnek a leg „eurovizió kompatibilisebb” dalának tartom. Éliás Gyula szeirntem jó volt, stabil, és ahogy irtam is a dal korábban nem tetszett, és tény hogy nem egy Robert Pattinson :DDD de egy középdöntőt megért volna. ByeAlex egyébként tetszett, de nekm ő volt a 7. helyen. Viszont megint ujranézve a produkciót már Gáspár Laci elé került… Mivel nekem laciék produkciója is kicst gyenge volt. Veca Rózsaszin cipője viszont tényleg katasztrófa, meg az a fellépű ruha… hát anyukám a piacra jár ilyenekben :DDD akinek viszont nagyon nagyon örülök, az Odett, nekem az a dal varázslatos, és én Malmöben is eltudom képzelni, pont a letisztultság miatt. Persze az elsődleges favoritom nem ő…

  • schanc

   Vecának meghallgattam ma a stúdió változatot is, és már kezdem kapisgálni, hogy mi is a koncepciója a dalnak. Élőben a vizuális hatás talán letaglózóan sok volt, illetve az énekarányok elcsúsztak. Ezzel együtt sem gondolnám, hogy helye van a végső 8 között.

   Egyébként általánosan is igaz, hogy a „kórusos” dalokban nagyon letisztult, tűpontos vokált kell alkalmazni – és ne felejtsük el itt a hangmérnök szerepét sem -, különben ront az egészen a dolog. Vecánál szerintem némileg lehúzta a vokál az összhatást, Odettnél viszont felfelé.

 • manus

  Nálam egész biztosan másképp nézett volna a továbbjutók sorrendje. Éliás Gyula volt a legjobb, leénekelte az egész mezőnyt, és ellentétben Keresztessel neki a dala is jó volt.

  Szabó Ádám szintén továbjutott volna nálam, mert szuper volt a dala, és egy kis csiszolás mellett a produkcióból is nagy dolgokat hozhattak volna ki. Őt is, és az Appril Projectet is sikeresen megalázták az alacsony pontszámokkal.

  Továbbá Gabi is továbbjutott volna nálam, picit ugyan hamiskás volt, nem volt az igazi, de mindkenképpen a legjobbak között volt az este.

  Kállay Saunders András dala nem volt rossz, de ahogy elnyivákolta, az borzasztó volt. Tényeg 48 pontot ért ez a produkció? Szerintem max 40-et.

  Gáspár Laci száma szerintem egy monoton elektropop, ahogy jött, úgy ment, nálam ő is csal alsóhangon juthatott volna tovább.

  Vastag Tamást nem bírom, de Éliás mellett ő nyújtott erőteljes éneklést tegnap. Nála a dallal van a gond, mert a dala az nagyon kis gyenge, nem is a verze, hanem a refrén, ami egy ötlettelen panel.

  Nálam már nem továbbjutó Veca, aki ugyan nem énekelt rosszul, mondhatnám, hogy ESC kompatibilis volt, de maga a dal botrányosan rossz, egyszerűen egy kaotikus zavar az egész, idegesítő refrénnel. „Bízza a dagadt ruhát másra” legközelebb.

  Ramit szintén megalázták az 5-6 pontokkal, nem is értem, hogy engedhette meg magának ezt a zsűri, holott senki más ennyire rosszul nem szerepelt. Rajta verték le a többieknek adott irreálisan magas pontokat. A produkció persze nem volt jó, a dal se tetszett, de szegény akkoris egy minimális respektet megérdemelt volna.

  Odettet mindenki fényezi, nálam ő a hallgathatatlan kategória. Ezzel az affektálással ki lehetne a világból zavarni, a dal is egy semmi extra közepes cucc. Az alterzenékről egyébként is megvan a véleményem, szerintem ezek azok a zenék, amiket amúgy tehetségtelen emberek adnak elő, amikben nincs zenei nívó, és ezek próbálják magukat „alternatívként” meg „undergroundként” eladni.

  A teljes mélypont ByeAlex volt. Ha az volt a célja, hogy röhögjünk azon, hogy mennyire jelentéktelen és szánalmas figura, és hogy mert kiállni a színpadra egy ilyen förmedvénnyel, akkor jelentem, elérte a célját. Ha az volt a cél, hogy zenei nívót hozzon ebbe a műsorba, akkor szánalmas kudarcot vallott.

  • Máté94

   Tehetségtelen emberek adják elő az alter zenét?Wow…
   Épp ez az,hogy pont ők a tehetségesek és ők vannak elnyomva,mert nem divatzenét játszanak.De mindegy is,hallgasd inkább a tipikus divatzenét…

  • Gabiii

   Nagyon sok ember rejti a tehetségtelenségét az underground és alternatív zene címszói alá!!! Attól hogy valaki nem divatzenét játszik még nem lesz tehetséges nem igaz? De sokan ezt gondolják sajnos.
   Ez a hozzászólás nem kifejezetten ByeAlexre vonatkozik bár ő sem egy kimagasló valaki (éneklésben semmiképp).

  • Máté94

   Nem minden alternatív zenét játszó énekesre és együttesre gondoltam.De példának tudnám felhozni az Anna & the Barbies-t,KESH-t és még sorolhatnám.Nagyon jók élőben,de még sem fordítanak rájuk több időt,mert az X-Faktorral és a Csillag Születik versenyzőivel kell foglalkozni.

  • manus

   Dehogy vannak elnyomva. Pont, hogy a felszínre hozzák ezt a sok zenének nevezett hígfost. Egy ilyen ByeAlex vagy Background szerű borzalom helyett miért nem hívták az elátkozott tehetségkutatós Tarány Tamást vagy Rocktenorst. Hallottam a dalukat, és teljesen más nívó. És nem, nem vagyok egy mainstream emberke, keményebb rockzenekarokon nevelkedtem, akiknek a dalait sose játszák a rádiók, de azt is tudom, hogy a zene hol kezdődik. Ez sajnos itt sokakról nem mondható el.

 • Szerintem meg csapnivaló volt minden.Ilyen dalokkal nem kerülünk be a döntőbe, de a ha mégis…..
  akkor elfoglaljuk megint a húszon valahányadik, tízen valahány ponttal.
  Hát én nem akarok ilyet, szóval:
  HAJRÁ GIGI !!!!!!

 • Rita

  Nálam Szabó Ádám tovább nem jutása verte ki a biztosítékot. Hogy lehetett erre a produkcióra ilyen alacsony pontokat adni? Mi az, hogy sok benne a harmonika? Ez a dobozos megoldás engem teljesen levett a lábamról, nagyon ötletes volt, és bizony ez ledfal nélkül is látványos lett volna, mozgalmas volt és lehengerlő. Azon már meg sem lepődtem, hogy a szavazóközönség sem juttatta tovább. Pozitív csalódás azonban Odett zsűri általi továbbjutása, az a zsűri nyomta tovább, akik első körben be sem szavazták a „legjobb” harmincba.

 • schanc

  Erre a CLS műhelyre érdemes lesz odafigyelni a jövőben. Tavaly onnan jött a Compact Disco és Fábián Juliék, idén „kitermelték” a Backgroundot és ByeAlexet is.

 • m_sandor

  Sajnálom Ádámot hogy nem jutott tovább. Örültem a mozgalmas produkciónak, de úgy érzem túl sok volt.

 • heni1999

  Nekem Odett dala tetszett a legjobban 🙂

 • Zolecs

  Tegnap eléggé sikerült felhúznom magam.

  1:Ádámot sajnálom, mindenkire gondoltam hogy kiesik csak rá nem, és azt sem tudom felfogni ő miért nem kaphatott még egy esélyt és kellett megpecsételni a sorsát már a legelején. Ez a doboztologatás nekem nagyon bejött.Kisebb alakítgatásokkal nagyon sokat ki lehetett volna belőle hozni.

  2.Vastag Tamás, a semmitmondó dalával az egekig magasztalták, pedig az a dal teljes mértékben tökéletes lenne altatónak. De igen, a testvére is ott volt ám a sorok között és izgult öccséért…Milyen megható…Küldtem is pár szavazatot egyből..

  3.Ramit sem kellett volna ennyire megalázni, Tamás inkább megérdemelt volna ilyen alacsony pontokat. De hogy is nézne az ki. Ezért lettek beválogatva az ismeretlenek, hogy legyen kibe rúgni.

  4.Aztán rájöttem, mit is húzom fel magam ilyeneken, hiszen színház az egész. A főszereplő a 3. csoportban van, az összes többi csak statiszta. Rakonczai és Csiszár is odatartogatja azt a 10-est pontot.

  • manus

   Én a megasztár idején kedveltem Gigit, de mostanra őszintén herótom lett tőle. Ha ő megy ki, komolyan annak fogok drukkolni hogy leégjen, illetve vele együtt az őt elvtelenül toló magyar zenei maffia is.

 • rivgos

  Komolyan mondom, ez a válogatósdi kezd a vicc kategóriába tartozni, annyira komolytalan. Ennél még az is jobb volt, amikor kijelöltek egy dalt, és minden izé nélkül elküldték. Röhej, hogy az első válogatón nem adtak kevesebbet 7 pontnál, majd nyilván szólt(ak) valaki(k), hogy nana, ez elég átlátszó, tessék kevesebbeket is adni, mire föl közli Rúzsa Magdi, hogy ő tanult az előző hétből, és mert nem jutott tovább az ő favoritja, ezért most elkezdi szórni a 10 pontokat, mert szívömlengése vagy mije van. Bocs, hogy megkérdezem, de egy zsűrinek nem a szakmaiság a feladata, aminek felül kellene emelkedni azon, hogy személyesen kinek mi/ki a kedvence?

  Hogy Saunders 48 pontot kapott a nyávogására egy Ergó-paródiás dalra, miközben Éliás kiesett, no comment. Ezekután már csak aztmondja meg valaki, hogy a supermini elvont, és intonált óratórium Janicsáktól mivel nyűgözte le a közönséget, hogy továbbjutott. Nem ártana szólni a „művésznőnek”, hogy próbáljon meg nem elégedetlen arcot és fintort vágni, ha nem kapja meg a szerinte járó 10 pontokat, mert van nála és a dalánál is jobb. És ezt tessék méltósággal tudomásul venni.

 • András

  Odett 🙂 <3 legjobb volt!!!

 • fanaf1

  Manus véleményével értek egyet leginkább. Illetve Rivgos, beletaláltál, nekem is pont ez fogalmazódott meg bennem tegnap Rúzsa Magdi kapcsán – nagyot csalódtam benne, és egyáltalán nem zsűribe való ilyen „megsértődöm viselkedéssel”. A tavalyi bakijából tanulhatott volna a zsűri, hogy amit ők jónak gondolnak, meg tetszik nekik, az nem biztos – sőt -, hogy működik a szavazóknál is. Ráadásul, ha jól emlékszem, Csiszár Jenő „parasztozta” le képletesen a nézőket, pontosan nem emlékszem már hogyan fogalmazott, de a lényeg az volt: neki kifinomult hallása van, de lehet, hogy más fülnek még az a szám is bejön.

  Amúgy meg, a mostani rendszerben a végső 4-be, amiből a nézők szavazzák majd meg a győztest, biztos nem kerülhet be olyan produkció, amit a zsűri nem akar ott látni – úgyhogy talán jobb is, ha most kiesett pl. Szabó Ádám, Éliás Gyula, mint végigtúráztatják őket, hogy a zsűri sosem szavazza tovább, és a végső döntés előtt még ki is esnek.

 • Dékány Ádám

  Én nekem igazából komoly szívfájdalmam senki miatt nincsen aki kiesett,vagy nem kellett volna bejutnia,mert az 1. elődöntős mezőny sem volt semmi,d ez a 2. valami iszonyat volt.Pl Odettet nem tudom,hogy sikerült a zsűrinek beszavazni,mert végigbeszélte az egészet,van egy különleges hangja,de énekelni nem tud,Völgyesi Gabin a családdal végignevettük az egészet na és az a Rami jelentette a csúcspontot…De Janicsák Veca is katasztrófa volt…Még Vastag Tomi,úgy,ahogy elment,de neki is pl az X faktorban hallottam sokkal jobb produkciót,de egy ilyen számot meg nem küldenék Eurovízióra…Nem hiszem el,hogy Magyarprszágon senki sem tud énekelni…

 • Vivi

  A legjobban Szabó Ádámért fáj a szívem, mert méltatlanul kevés pontot kapott, neki is 40 pont felett kellett volna lennie.
  Azt, hogy KSA hogy és mire kapott 48 (!!!!) pontot, soha nem fogom megérteni, ha egy hétre összezárnak a zsűrivel és a rajongókkal, akkor se 😀
  Vastag Tomi… semmi meglepetés, azon gondolkozom hogy a jövő héten vajon ki lehet a „nem érdekel a zsűri, a tini libus rajongóim úgy is továbbjuttatnak” emberke, és hirtelen Puskás Peti ugrott be, ami ő rá nézve lenne méltatlan ha egy kalapba kerülne a két Tomival, mert Peti náluk sokkal tehetségesebb, bár szerintem ettől függetlenül a zsűri nem fogja továbbjuttatni.
  Komolyan, a jövő heti elődöntőt már a nem az előadók produkciója miatt várom, hanem hogy a zsűri mit fog már megint alkotni..

 • Sanya

  Élőben és videón újranézve teljesen másképp jön le az egész előadás.Nekem az est meglepetése Odett volt,ő volt az akire felkaptam a fejem….hogy hűűű ez valami!Csinos,törékeny énekesnő,remek hang,10pont. Sajnos amit a zsűri is mondott SzabÓ Ádám produkciójával kapcsolatban,nekem sem tetszett,hogy ide-oda pakolgatták a kockákat,elvonta a néző figyelmét,arról nem beszélve,hogy engem különösen irritált a harmónika,szerintem jogos,hogy nem jutott tovább,sokat akartak kihozni a dalból és produkcióból,de ez sajnos nem jól sült el. ByeAlex dalának egyszerűsége ami megfogja az embereket,nekem bejött. Veca produkciójában kicsit csalódtam,ebből a dalból többet lehet kihozni, valamint egy ruhacsere nem árt neki, de már lett jelezve Vecának,remélem megfogadja a tanácsokat,de a 10 pontom neki is jár!

 • Dalida

  Szabó Ádám produkciója szerintem is teljesen kaotikus és élvezhetetlen volt, kár érte.

  Vecánál nem a produkció, hanem a dal kaotikus, nem ilyen kell az Eurovízióra.

  Éliás Gyula leénekelte a mezőnyt, az előadás biztos 10 pontos, maga a dal nálam nem több 7-nél.

  Megdöbbentő számomra, hogy a zsűri a legigénytelenebb tucatdalt értékelte a legmagasabb pontokkal.

  Alex és Odett továbbjutásának örülök, de azért bízom abban, hogy a végső győztes NEM a tegnapi elődöntőből fog kikerülni.

  Vajon ki lehet az a Kati, akit Imre hamisnak hallott?

 • rivgos

  Nincs se időm, se kedvem kikeresni, pedig megvan itthon videón, melyik évben volt ha jól emlékszem Angliának egy feelingjében Kállayra hasonló dala, legalábbis nekem ez ugrott be, amikor a vokál koreográfiáját és stylistját megláttam. persze tévedhetek is.

 • Gábor

  Gáspár Laci: nem sokat láttam, ill. hallottam belőle. Talán a végén egy-két nyögést. Pontszáma érthetetlen.
  Közületek még Manussal értek leginkább egyet, két kivétellel, egyik pozitív, másik negatív.
  Szabó Ádám szerintem is továbbjutást érdemelt volna, legalább a következő fordulóig. Addig viszont komolyan kellett volna még dolgozni az éneklésen és a koreográfián. Éneklése abszolút tiszta volt, de valahogy mégsem zengett az hangja. Talán nem tartotta ki eléggé a hangokat vagy pedig a hangosítás, keverés volt rossz. Ami a koreográfiát illeti, szerintem se kellett volna mászkálnia. A hangszeren kellett volna szélesebb mozdulatokkal és gesztusokkal játszani. Mint ahogy azt manapság a menő hegedűsök teszik. Persze, harmonikán valószínűleg sokkal nehezebb ilyen látványosan játszani. Az operatőri és adásszerkesztői munka itt csapnivaló volt, pl. közelről mindig úgy mutatták, hogy a képernyő alján lévő lila sávtól látni sem lehetett a kezét.
  Szerintem is Éliás Gyula volt az (egyik) legjobb.A hang tökéletes, a dal önmagában jó közepes (jobb, mint az Ildikóé), de az ő előadásában kifejezetten jó a dal is.
  Az egyik, amivel nem értek egyet Manussal, az, hogy szerinte ByeAlex produkciója teljes mélypont volt. Szerintem meg az övé volt a másik legjobb. Neten hallgatva nem találtam elég érdekesnek, de ennek így élőben, egy szál gitárral és egy szál nagyon jó vokálos lánnyal kísérve olyan varázslatos hangulatot árasztott, mint annak idején Friderika.
  Völgyesi Gabi szerintem nem hamiskás volt, hanem lihegéssel szétszabdalta az egyébként jó számot.
  Rami egy vacak számot énekel el végig orrból, de legalább tisztán. Nem volt szabad továbbjutnia, de korántsem az ő produkciója volt szerintem a legrosszabb.
  Hanem a Vecáé.
  Odettel kapcsolatban az undorító pusszys száma óta nehéz elfogulatlanul nyilatkoznom, de megpróbálom: A hangjával szerintem nincs baj, a helyes testtartása teszi csinossá és jó volt a bemutatkozása. Ami a számát illeti: a közepéig jó, onnantól dögunalmas. Néhány számát és klipjét ismerve viszont azt mondom: gátlástalanul szabados. És még erre rátesz az álszent aggódása a ruhakivágás miatt. Aggódott volna akkor, mikor a pusszys klipjét forgatta!
  Kállay-Saunders a maga idegesítő lyányhangján tisztán elénekelt egy olyan számot, ami egyaránt teljesen távol áll mind a magyar népzenei, mind a műzenei hagyománytól. Minket ilyen számmal és főleg ilyen énekhanggal ne képviseljenek! Amúgy jó énekes lenne belőle.
  Tehát az én mostani továbbjutóim:
  Éliás Gyula
  Bye Alex
  Szabó Ádám
  Völgyesi Gabi
  Vastag Tamás
  És még egy kell?
  Ennyi nem elég? Na, jó: Gáspár Laci

 • Bélabácsi

  Én akiket nagyon, de nagyon sajnálok, hogy nem kaptak esélyt sem a zsűritől és sem a közönségtől, hogy ott legyenek (legalább) a középdöntőben: VÖLGYES GABI ÉS ÉLIÁS GYULA!!! Ezért nagyon kár. Bár mindkettőnél javasoltam volna, ha továbbjutnak, hogy a színpadi megjelenést fel kell dobni, az egy kicsit unalmas volt szerintem az elődöntőben. De erről meg már kár is írnom sajnos. A hangjuk, az viszont egyáltalán nem vitatott, csodálatosan énekel mindkettőjük!

 • szasza1975

  Itt van Kállay S. András dalának angol nyelvű változata már rövidített (az Eurovíziós Dalfesztiválon előírt 3 perces) változata! Nekem a magyar nyelvű előadása is bejött, de kétségtelen, hogy angol nyelven sokkal jobb!
  Lehetnek különbözőek a zenei ízlések, de azért ez így slágergyanús. Egy a tegnapihoz hasonló jó színpadképpel, jó énekléssel és vokalistákkal szerintem megállná a helyét.

  http://www.youtube.com/watch?v=1gDPSSOfvUs

 • A Dal: A botfülű szavazóbázis műsora – 2. rész

  „Janicsák Veca szereplését már vártuk, végre egy jó hang, egy kis energia – gondoljuk, és mekkorát csalódunk! Elsőre az az sms ugrik be, amit egy barátnőnk küldött régen, egy fontos fellépés előtt, lámpalázunkat csökkentendő: „Díva vagy, baszod!” Sajnos Veca nem díva, de ő valamiért mégis annak próbál látszani rózsaszín giga-papucsában. ”

  Értékeltük a második élőshow-t… 🙂

  http://vaskarika.hu/hirek/reszletek/6323/a_dal_a_botfulu_szavazobazis_musora_2_resz/

 • Mettyú.

  tényleg igaz, hogy mindenkinek más tetszik, látva a hozzászólásokat. részemről Veca dala volt a tegnap estén a legjobb. és kijelenteném, hogy nem vagyok nagyobb rajongója, mint a többi 9 szereplőé a tegnap estiek közül. Miután meghallgattam mind a 30 dalt, egyből ő volt számomra az első helyen. Nekem pont a sokasága tetszik a dalnak, kaotikussága ebben a kaotikus világban. 🙂 mindezek mellett megértem, hogy nem egy közönség kedvenc szám, amit el fogadok, de én a 8ba azért betenném, még ha nem is ő fog kijutni. Jövőhét után fogok felállítani listát, hogy kit is juttatnák ki, hisz abban az elődöntőben is van még 2 (és fél) reményem.

 • Rivgos

  A feelingről beszéltem, nem a dalról:-)

 • Brokerboy

  Egyértelműen Odett produkciója volt a legjobb. Éliást sajnálom, hogy kiesett. Odettnek – ahogy mondták is – egyedi hangja van. Akinek nem tetszik, ne hallgassa 🙂 Pont ez a lényeg, hogy ő „nem tucat”. Bármikor, bárhol felismered a hangját. Saunders nyávogása..nah az förtelmes.. Nem is értem, hogy mit keres a képernyőn.

 • Zsolti

  Nekem Gáspárék dala élőben sem tetszett. Kicsit csalódás volt Kállay, a stúdióverzió jobb, és ebben az is benne van, hogy akkor nem látom a kínlódó arcát. A többiekkel viszont egyetértek. Még Éliás Gyulával is, akinek pedig dalát ódivatúnak érzem.