Finnország: Krista Siegfrids – Marry Me

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6cCLcjfRKlc[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Finnország szombat este 8 résztvevős döntőt rendezett, ahol a zsűri és a közönségszavazés alapján Krista Siegfrids „Marry Me” című dalát küldik az 58. Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntőjébe. Gratulálunk!

Comments

37 hozzászólás a(z) “Finnország: Krista Siegfrids – Marry Me” bejegyzéshez

 1. Lali avatar
  Lali

  Pöcsék. :S

 2. Lali avatar
  Lali

  Izé.. pocsék. Bocsi. 😀

 3. Zeneszaki avatar

  Szerintem sem tökéletes, de még így is jobb sokaknál:
  1.)Ukrajna
  2.)Dánia
  3.)Izland
  4.)Finnország
  (a többi kritikán alóli)

 4. smileyshine avatar
  smileyshine

  Nagyon kedvelem Kristát, simán leénekelné például Lady Gagat vagy Katy Perryt, de ne ezzel a dallal. Biztos voltam Mikael győzelmében, már ki is találtam, hogy rá fogok szavazni májusban… Nem tudom mit gondoltak a finnek, de hatalmas hiba volt a részükről hagyni a ‘We should be through-t’ kiesni. A másik legjobb pedig az Arion volt, de az ő döntésük… :/

 5. force avatar
  force

  Eddigi legjobb. Kifejezetten örülök, hogy nem Mikael nyert, dög unalom volt az a dal szerintem, hiába jó a hangja.
  Nálam Finnország toronymagasan az első jelen pillanatban.

 6. Zolecs avatar
  Zolecs

  Na ilyenre sem emlékszem még a finnektől. Jó ötlet hogy van egyfajta témája az egésznek. Bár nem mondanám tuti sikernek, nálam valószínűleg középmezőny eleje lesz belőle.

  1.Dánia
  2.Svájc
  ——–
  3.Norvégia
  4.Finnország
  5.Izland

 7. BeN avatar
  BeN

  Nekem ez tetszik. Sőt.. nagyon tetszik. Finnország engem megvett. Hajrá! 🙂

 8. krobert avatar
  krobert

  10 youtube videot megnézve:
  1.Dánia 96
  2. Norvégia 86
  3. Litvánia 62

  6.Finnország 54
  egyébként elsőre nem jön be, és a döntő sem biztos de még viszonylag kevés dalt ismerünk

  1. Levi21 avatar
   Levi21

   20 youtube videót megnézve:
   1.Dánia 193
   2.Norvégia 177
   3.Ukrajna 120
   4.Izland 113
   5.Finnország 110
   6.Fehéroroszország 97
   7.Svájc 91
   8.Litvánia 89
   9.Málta 81
   10.Albánia 65
   11.Belgium 24

 9. Dani avatar
  Dani

  Nem rossz dal, a döntő még meglehet…én Diandrát vagy Elinát választottam volna, de nagyon örülök, hogy nem Mikael, a Great Wide North vagy az Arion nyert.

 10. Nyee avatar
  Nyee

  Összesen 2 dal fogott meg,ez és Elináé.Szerintem a legjobb nyert és gyanítom,hogy a középmezőny elején lesz nálam.Jól van finnek 😀

 11. Sanya avatar
  Sanya

  Középmezőnybe lesz az elődöntőben…vagy még ott sem.

 12. Máté94 avatar
  Máté94

  Ez szerintem borzasztó.Nálam utolsó előtti helyen áll eddig.

 13. Gabiii avatar
  Gabiii

  Nem néztem az UMK-t de nekem ez tetszik! 🙂
  A sokat emlegetett Mikaelt megnéztem, hát nem csodálom hogy nem azt választották, azzal simán kipottyantak volna, ezzel van egy kis esély.

  1. smileyshine avatar
   smileyshine

   Ezzel nem értek egyet. Nem tudom, mennyire szoktál külföldi oldalakat nézni, de Mikael magasan vezette a kedvenc-dal listás, ja és a Twitteren még vasárnap délután is azon volt kiakadva a nép, hogy nem küldték ki a dalt. Azt gondolom, ennyi ember nem tévedhet! Európát végre ki kellene zökkenteni ebből a sok hulladék dalból, ami folyamatosan jön. Mi van emberek, félünk az érzelmektől?

  2. Ariza avatar
   Ariza

   Nem figyeltem a külföldi oldalakat, de azt nem nehéz belátni, hogy Mikael dala van olyan jó, mint a tavalyi észt, úgyhogy miért ne juthatott volna tovább? Erős a gyanúm, hogy rossz évben próbálkozott.

  3. smileyshine avatar
   smileyshine

   Köszönöm az egyetértést, nekem is Ott jutott róla eszembe, pedig két különböző dal, de két dolog közös: van egy remek előadó és egy dal, ami megérint. 🙂

  4. Gabiii avatar
   Gabiii

   Az elmúlt években lassú dalokkal próbálkoztak, nem jött be ezért nem csodálkozom a választásukon.

  5. Gabiii avatar
   Gabiii

   Még csak annyit hogy a netes közvélemény folyamatosan téved, egyáltalán nem mérvadó. 🙂

 14. Ariza avatar
  Ariza

  Finnország már úgyis régen küldött viccprodukciót. Azt megértem, hogy nem akartak harmadszorra is lassú dalt, de ezen az amcsi tucatkacaton kívül is lett volna miből választani. ESC-n viszont a döntő tutira meglesz, még úgy is, hogy a háttérvokál nem mehet playbackről.

  1. Ukrajna
  2. Dánia
  3. Norvégia
  4. Izland
  5. Svájc
  6. Litvánia
  7. Albánia
  8. Málta
  9. Finnország
  10. Belgium

 15. pizsu avatar

  Nincs benne semmi wow! , Olyan tipikus ESC dal, na de nem rossz, jobb mint egy ujabb ballada, mint pl. a tavalyi.

 16. Tusán avatar

  Egyszerűen gusztustalan.

 17. Pitbull avatar
  Pitbull

  Egy hálivúdi romantikus vígjáték vége-főcím dalának elmenne, de az ESC-re valami fajsúlyosabbat kellett volna a finneknek küldeniük, finn rock foreva!

 18. Rivgos avatar
  Rivgos

  Inkább ez, mint Janicsák agyonintonált, eklektikus, érthetetlen, dekadens és dallamában megjegyezhetetlen „művészi” katyvasza. Hajrá finnek!

 19. Rita avatar
  Rita

  Előre is bocsánatot kérek a dal kedvelőitől, de az én fülemnek ez a dal egyszerűen hallgathatatlan. Nem vagyok popzene-ellenes, sőt, a jó zenét, jöjjön az a zenepaletta bármelyik pontjából, szívesen meghallgatom, de ezt a dalt nem sikerült. Hol van ez a tavalyi bájos-melankolikus dalhoz képest? Nem ismerem a többi résztvevőt, de el tudom képzelni, hogy lett volna ennél jobb választás.

 20. B.B avatar
  B.B

  Hát nem értem ezt a sok fanyalgást.Szerintem remek dal,szokatlanul pozitív ami a finneket illeti.Van benne látvány is az énekesnő igazi előadó, jó hang, jó látvány.Ezenkívül nagyon nemzetközi a dal egy kicsit amerikai egy kicsit katty perrys.Nagyon is fog működni azt gondolom top 10 is lehet Finnországnak.Szóval nekem nagyon rendben van ez a dal fülbemászó és hatni fog.Európa fog erre szavazni.Tuti döntős

  1. Máté94 avatar
   Máté94

   De mi magyarok nem.;)

 21. B.B avatar
  B.B

  Mi magyarok is fogunk rá szavazni.Ez a dal olyan édes méreg.Azon veszed észre magad hogy dúdolod.Nem fogok meglepődni ha jól fog szerepelni főleg a televotingnál.A stílus amúgy olyan popdal mind az ikrek Írországból csak sokkal jobb vokál.A fiatal generáció zabálni fogja.Amúgy soha nem volt igaza az internetes fórumoknak,nézettség ide vagy oda a pillanat fog számítani.Eddig nekem tuti döntős Dánia,Norvégia,Finnország,Ukrajna.A többi kérdéses.

  1. Lali avatar
   Lali

   Az ikrek egyik évben sem voltak egy sikertörténet, mert szvsz már a tavaly előtti épphogy top10 sem lehet annak nevezni, legalábbis, ami hype-ot bevágtak miattuk, a tavaly meg egyenesen csúfos bukás. Amúgy az eddigi versenyeredményeket nézve szerintem ez pont nem fog bejönni Európának, de emiatt nem ugrunk egymás nyakának…

 22. B.B avatar
  B.B

  Lali nem fogunk egymás nyakának ugrani, de nem értek egyet veled.Az ikrek 2011ben nagyon is bejottek Europanak olyannyira hogy 8-ik helyen vegzett Írország ami hosszú évek után egyik legjobb eredményük volt.Sőt igen sok pontot is kaptak tobb mint 100-at.Ami a tavalyt illeti szintén bejöttek mert a televotingban 10ikek voltak 89 pontal.A helyezésüket a zsűri húzta le.Én is figyelem az utóbbi évek versenyeit sőt 8 éve nézem is és Lali azt tudom mondani majd meglátjuk kinek lesz igaza.Megérzésem szerint Finnország döntős lesz.

 23. EuroMach avatar
  EuroMach

  Nem olyan kiemelkedő de nálam az 5.

 24. Czigel avatar
  Czigel

  Közömbös vagyok ezzel kapcsolatban, nem fogott meg semmilyen szinten..

 25. Kajli25 avatar
  Kajli25

  Hallgatható. Pernilla jobb volt tavaly – szerintem 🙂

 26. Minoli avatar
  Minoli

  Haha, ez nagyon vicces! 🙂 Mondjuk ehhez érteni kell a dal szövegét. Nem kell mindig nagy íveket énekelni, meg a világot megváltani. És hiába egyszerű a dallam, a lány hangjáról így is el lehet dönteni, hogy nagyon jó. Nekem ez tetszik 🙂

 27. ESC SHAME avatar
  ESC SHAME

  BORZALMAS, CUKORMAZ ES BUTA SZEGENYKE, CSAK RA KELL NEZNI

 28. porcukor90 avatar
  porcukor90

  Tetszik, vidám kis dal, jó kedvem lesz tőle. 🙂