Ma este: Spanyolország választ

spainTudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com
Internetes közvetítés 22:30-tól: http://www.rtve.es/noticias/directo-la-1/

Ma este a spanyol nemzeti döntőben az El Sueño de Morfeo három dalt fog előadni, ahol a döntést a zsűri és a közönség 50-50%-os felelősség-megosztással fogja meghozni. A zsűriben helyet foglal a 2002-es spanyol versenyző Rosa Lopez, valamint a 2013-as olasz versenyző, Marco Mengoni is. Az este egyik vendégfellépője a tavalyi spanyol versenyző, Pastora Soler lesz.

Az est versenydalai:
1 Contigo hasta el final
2 Dame tu voz
3 Atrévete

16 Comments

Szintén ez a rangsorom. az Atrévete-nek a legizgalmasabb a dallamvilága, a másik kettő egyhangú.

Nálunk is így kellene: kiválasztani egy fantasztikus hangú énekest, aki elénekelne pár neki írott dalt és abból kiválasztani a legmegfelelőbbet.

Az énekesnő hangjáért nem rajongok, de kedvelni fogom Spanyolországot idén. :)Szeretni csak a Dame tu voz győzelme esetén tudnám.

1. Dame tu voz: szerintem messze a legjobb, az intro és a dudás rész zseniális, bárcsak egy picit erősebb lenne a refrén)
2. Contigo hasta el final (szerintem ez fog nyerni…)
3. Atrévete

ez nagyon gyenge volt. valahogy akarva-akaratlan egy spanyol szappanopera főcíme ugrik be mindegyikről.
nálam a 3. lenne a nyerő.

A daltól függetlenül szerintem Spanyolország készüljön fel egy újabb huszonvalahanyadik helyezésre. Nagyon gyenge az énekesnő…

Én is jobban örülnék, ha Pastora Soler menne ismét, de most az ESDM-en a sor. (Szerintem a spanyolok megijedtek a TOP 10 után, nem is nagyon vágynak most pár évig oda megint…)
Ezzel a kiválasztott dallal véleményem szerint 15-26.hely között lesznek a döntőben. Nálam jelenleg 8/19, közvetlenül a dán dal mögött és az orosz előtt 😀

Comments are closed.