Bulgária 3 dalt fog bemutatni ma délután – március 3-án döntenek

bulgariaTudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com
Internetes közvetítés 14:45-től:
http://tv.bnt.bg/bntworld/
http://www.bgtvspot.net/page.php?78

Elitsa és Stoyan, a 2007-es Eurovízió 5. helyezettjei képviselik Bulgáriát 2013-ban is, viszont nem tudják hogy melyik dalt vigyék a három javaslatuk közül. Eredetileg 5-öt küldtek be a BNT bolgár köztelevíziónak, ebből kettőt kiselejteztek, három dalt pedig bemutatnak már most, hogy március 3-án kiválasszák a malmői versenydalt.

16 Comments

Nézte még valaki? 😀 nekem a harmadik tetszik a legjobban.
Az első se rossz, annak olyan kis “füves” zene hatása volt.
A másodikat nem jegyeztem meg. nálam az felejtős volt.

Már 2007-ben sem tetszettek, de amiket most hallottam, azok még rosszabbak, mint a Water. A harmadik volt a legrosszabb szerintem, de természetesen ez fog nyerni. Én az elsőre szavazok.

Második vagy harmadik, de Water-hez egyik sem méltó és szerintem ugyanaz az előadó ugyan olyan stílusban ne induljon kétszer. Akkora siker biztos nem lesz mint 2007-ben.

Én már 2007-ben is utáltam a dalukat, és Elitsa éneklésnek nem nevezhető kornyikálását, így nem meglepő, hogy nem örültem neki, hogy ők mennek ismét. Elitsa még mindig nem tud énekelni, ez még mindig csak kornyikálás. Förtelem! Remélem, kiesnek! Inkább választották volna Poli Genovát, ő volt a legjobb tőlük!

No, azért hangilag aki ezt utána csinálja, azt megtapsolom… Semmi hamisság nincs benne, és egészen kivételes kliséket villant. Lehet, hogy a stílus miatt, de nekem mindig Palya Bea jut róla eszembe. Szerintem neked leginkább az lehet a bajod, hogy nem ezen a műfajon szocializálódtál… Csak ettől függetlenül a tehetséget tiszteletben kell tartani.

Kíváncsi leszek idén mennyi pontot adunk nekik 😀 2007-ben a középdöntőben 8-at kaptak, döntőben 10-et adtunk nekik 😀

A “Dzupai Libe Boso” tetszik a legjobban, bár szerintem egyáltalán nem biztos, hogy a három dal között van olyan, ami továbbviszi őket a döntőbe. Nem robbantottak idén egyértelműen, ahogyan azt 2007-ben tették.

Ne haragudj de most már nem bírom megállni…az elmúlt hetekben valamiféle káromkodási kényszer gyötör? Máshol éld ki kérlek!

Mindenképpen az egyedibb kategóriába sorolnám őket, teljesen mindegy melyiket is választják végül a 3-ból.
Ebből kifolyólag, szerintem elég esélyesek arra hogy bejussanak a döntőbe.

Most így első hallásra talán a “Samo shampioni” tetszett nekem leginkább, de a “Dzupai libe boso” jobban hasonlít a 2007-es dalukra ha az a cél a részükről 😀

Mindenesetre abban biztos vagyok hogy olyan jó eredményt nem érnek el mint 6 éve.

2007-ben sem nyerték el a tetszésem, de idén sem!
Nem is értem, hogy Magyarország, hogy adhatott rá 10 pontot?!
Megelőzték Magdit ????!!!!
Akkoriban csakis Szerbia volt jobb Magyarországnál, a többi dal helyezéséve nagyon de nagyon nem értek egyet!
1.)Szerbia (ezt megértem)
2.)Ukrajna (hát ez valami borzalmas volt, ki volt olyan hülye, hogy szavazott rá ???)
3.)Oroszország (hát ha a csajok feleolyan jól énekeltek volna, mint ahogy kinéztek, akkor már tényleg megérdemelték volna)
A többit nem sorlom fel.Magdi és Marija voltak a legjobbak !!!!

Comments are closed.