Naptár

2013. február
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

A Dal 2013: Tudj meg mindent – Völgyesi Gabi, a Unique hangja

VölgyesiGabiForrás: Sajtóanyag

1977. január 23-án a vízöntők jegyében Budapesten született. Muzikalitását szüleitől örökölte, édesapja zenekarának fellépései alkalmával már egész fiatalon énekelt. Kisgyermek korától tudta, hogy lételeme a színpad, az előadás, az éneklés. Hét évig tanult zongorázni.
Középiskolai tanulmányait, a Táncsics Mihály Gimnáziumban folytatta. Ez idő tájt nyert felvételt a „Tini Tanodába”, ahol éneket, színpadi mozgást, szteppet, pantomimot, színjátszást tanult. A Tanoda keretén belül lehetősége nyílt megmutatni tehetségét a „Vidám Színpad” nézői előtt is, a „Tini Show” keretein belül.

1992-ben megrendezésre került a „Tini Sztár Kerestetik” című országos méretű tehetségkutató verseny, amelyet szólóének kategóriában megnyert.
Gabi céltudatos és ambiciózus lány révén felvételt nyert az Eötvös Loránd Tudomány Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar Jogász szakára, amelyen 2006. februárjában nappali tagozaton végzett el.

Völgyesi GabiFerbár Zsolttal és Kovacsics Ádámmal 1997-ben köttetett ismeretségéből, közös elképzeléseikből, álmaikból és vágyaikból állt össze végső soron az, amit ma a Unique együttes fémjelez. A Unique-nak az elmúlt 13 évben közel 20 rádiós dala volt hallható országszerte, amelyekhez videoklip is készült.

A Unique a hazai könnyűzenében, egyedülálló hangzásvilágával, intellektuális szövegvilágával, előremutató hangszerelésével igazi „trendszetter”. Gabi szabadidejében szívesen olvas, rajzol, utazik, moziba jár, sportol.

6 hozzászólás A Dal 2013: Tudj meg mindent – Völgyesi Gabi, a Unique hangja

 • Zsolti

  Látom, hogy sokaknak tetszik a dal… azért a Uniqe-nak voltak már jóval erősebb eresztései. Ennél minden másodpercben azt érzem, hogy hallottam már valahol, nagyon középszerű, szerintem elveszne Malmőben, ha nyerne.

 • Gabiii

  A magyar nyelvet különösen szépnek hallom ebben a dalban, így mindenképp így hagynám (persze külföldi fülnek nem tudom). Az élőre nagyon kíváncsi vagyok. Hajrá Gabi! 🙂

 • Lara Petkins

  „minden másodpercben érzem, hogy hallottam valahol” Egyetértek! Ugyanazok a manírok mindig.

 • Serinon

  Én is egyetértek abban, hogy nem ez lenne a megfelelő dal Malmöbe, legalábbis ebben a formában. Egyébként nekem ez a kedvencem, ezt hallgatom a legszívesebben, de mégsem ennek a dalnak adnám a győzelmet. Egy kis áthangszereléssel és átgondolással viszont nagyot üthetne.

 • Zoli

  Remélem Gabi hozni fogja élőben is ezt a színvonalat. 🙂 Jó szám egyébként, egyedül azt a hangszert (cselló?) venném erősebbre, ami halkan itt-ott megjelenik. Sokkal szívesebben látnám kint ezt a dalt, mint a két nagy kedvenc egyikét…