Naptár

2013. február
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

A Dal 2013: Második középdöntő ma este

dal_magdiTudósító: Klész Imre
Forrás: MTVA – old.eschungary.hu
Internetes közvetítés 20:15-től: adal2013.hu (Működőképes Silverlight 5 plugin kell hozzá)
http://dunaworld.hu/televizio.html
Kódolatlan műholdas közvetítés – Duna World http://dunaworld.hu/veteli_lehetosegek.html

Ma este ismét 9 dal fog versengeni azért, hogy a zsűri által választott 2 dal és a közönség 2 legnagyobb kedvence a 8 résztvevős döntőbe jusson, Már csak 6 nap van a végső döntésig!

A második középdöntő rajtsorrendjét is homályos köd fedi, a promó videó alapján így néz ki a ma esti verseny fellépőinek névsora:

Agárdi Szilvia-Pál Dénes, Radics Gigi, ByeAlex, Janicsák Veca, Baricz Gergő, United, Palcsó Tamás, Vastag Tamás, Mohamed Fatima.

250 hozzászólás A Dal 2013: Második középdöntő ma este

  • leslie80

    tavaly a döntőben már angolul énekeltek

  • Sanya

    Agárdi-Pál az elődöntőben sokkal hatásosabb volt,most a hangokkal is voltak problémák,igaz Szilvi felszabadultabb volt,ami vesztett a dal komolyságából.
    Vastag Tamás-Holnaptól…szerintem a legerősebb dal volt a mai középdöntőben.Élőben és képernyőn keresztül is nagyon hatásos.
    Gigi számával még mindig nem tudok mit kezdeni,az utolsó 1 perc nagyon el van rontva, nekem a vokál idegsít, a ruha pedig még rosszabb volt mint az elődöntőben.
    ByeAlex pedig már másodjára nem hozta meg azt a hatást mint elsőre,úgy érzem harmadjára már unalmas lesz a tv-ben számomra.
    A zsűri pedig továbbra is no comment!!!

  • JakeJagger

    Én nem vagyok fent Facebook-on, de valaki írjon már a Gigi hivatalos oldalára, hogy mennyire rossz a vokál.
    Konkrétan a vokalisták elrontják az egész refrén hangzását, pedig az a legerősebb része a dalnak.
    Nem értem, hogy miért nem cserélték le a két vokalistát, ők vajon nem hallják, hogy mennyire fülsértő a hangjuk?

  • Évi

    Először azt gondoltam ,hogy az Agárd-Pál párosnak nagy esélye van , de ma tényleg nem volt tökéletes. Én élből Gigit küldeni, a szám is többszöri hallásra bemászik, az ember bőre alá.Tényleg Gigi és András aki színvonalas és dallamos.

  • Gabor

    A végső 4-es szerintem:

    Akit szeretnék ott látni, és ott is lesz:
    Radics Gigi

    Akit nem szeretnék ott látni, de ott lesz:
    KSA
    Keresztes Ildikó
    Rácz Gergő

    Akit szeretnék ott látni, de nem lesz:
    Cserpes Laura
    ByeAlex
    Agárdi-Pál

    Akit nem szeretnék ott látni és nem is lesz: )Remélem!)
    Vastag Tamás

  • Gábor

    Bosszantó, hogy most már a zsűri által kiválsztottak közül lehet dönteni.
    Sokkal jobb lenne, ha döntőben a zsűri pontszámát kiegészítenék pontszámba átváltott közönségszavazatokkal.
    Pesze, először is egy jobb zsűri kellene.

  • Gnyú

    Giginek hiába van jó hangja, szerintem elveszne a mezőnyben. Még kb. 15 ugyanily jó hangú, közepes kinézetű lány lesz ott, és többen valószínűleg hasonló dinamikájú dalt fognak énekelni. Ugyanúgy, mint Wolf Katinál. Gigi dala ráadásul még unalmas is. A női versenyzők közül szerintem Keresztes az egyetlen, aki úgy tudja betölteni a színpadot, hogy ne lehessen máshova figyelni. KSA szerintem ugyanez férfiben, főleg, ha angolul énekel. (érdekes, hogy én ezt a dalát nem szeretem, viszont állandóan megy a fejemben, néha már várom, hogy menjen a rádióban.) Illetve én Dénesék dalát imádom, szerintem Szilvinek gyönyörű hangja van. Nagyon kétesélyes lenne őket küldeni, de én valahogy nem érzem azt, hogy velük annyival rosszabb helyezést érnénk el, mint a többiekkel. Egyrészt mert addig még rengeteg idő van gyakorolni, másrészt nem egyszer volt már, hogy nem tökéletes énekhanggal értek el jó helyezést.
    Kíváncsi leszek, hogy a zsűri berakja-e Rácz Gergő vagy a Vastag gyerek dalát a 4be…nagyon nagy hiba lenne…

  • kate123

    Múltkor lemaradtam a Gigiről hát az a vokalista tényleg szörnyű basszus! nem igaz, miért nem cserélték már le! mintha egy manó vagy kobold énekelne…egyébként a Giginek volt a legszörnyűbb ruhája mindkétszer, eddig olyan csinos volt mindig, nem értem most hogy jöhetett ez a melléfogás. A haja is jobb kivasalva, mint göndören.
    Nekem Gigi száma tetszik a legjobban, Kállay is jó. Keresztes Ildikó dala elsőre bonyolult, nem tudom hogy Malmöbe mennyire tetszene, de kitűnő énekesnő. Vastag Tomiról nekem meg ilyen Ronan Keatinges beütés jött, lehet hogy tényleg komáznák kinnt, Tomi nagyon jól énekelt élőben. ByeAlex, Laura is tetszik. A duó és Rácz Gergő az, akiket semmiképpen nem látnék szívesen az első helyen

  • prézli

    Hajrá KSA és ByeAlex! (De egyikük sem fog kijutni, az az igazság. :/)

  • sicc

    Szerintem még mindig a HOLDVIOLA együttesnek kellett volna mennie, mivel magyarok vagyunk… nem csupa :/ kezdőt.. meg pop zenészeket…abból lesz ott bőven elég annyira, hogy a zsűri meg is fogja unni!!! :/