Naptár

2013. január
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

ESC Hungary szavazás a Dal 2013 versenyzőiről

graffiti_2Kedves olvasóink! Most hogy már meg lehet hallgatni az összes dalt, kérjük a regisztrált olvasóinkat, hogy válasszanak ki 8 dalt a 30-ból. Lehet úgy, hogy a kedvenc dalok szerint, lehet úgy, hogy mi a 4 saját kedvenc és mi lesz a zsűri 4 kedvence, vagy egyéb elgondolás, a lényeg, hogy 8 pipa legyen összesen. Kevesebbet lehet jelölni (de nem érdemes), többet viszont nem lehet, A szavazás eredményéből fogjuk megtippelni, hogy kik juthatnak döntőbe, és ki lehet a végső győztes. A szavazás zárására egyelőre nincs időpont kitűzve. Kérek mindenkit, hogy hallgassa meg az előadókat, és a dalok alapján ítélkezzenek. Nem tudjuk, hogy hogyan fognak muzsikálni a versenyzők a színpadon, így egyelőre a dalokat értékeljük! Jó kattintgatást!

[poll id=”33″]

429 hozzászólás ESC Hungary szavazás a Dal 2013 versenyzőiről

  • heni1999

    Kedves Dun! Én egyáltalán nem Dénes szeme vagy Szilvi vaksága miatt lennék úgy oda értük! 13 éves vagyok..hogy lennék oda egy 21 éves fiatalemberért? Engem Dénes és Szilvi HANGJA fogott meg és maga a DAL! De ízlések és pofonok!

  • blizzzzman

    Nyeee, hagyjuk ezt a rizsát. Az ismerőseid hány dalt hallgattak meg, őszintén? Beették a médiarizsát, ennyi. Szerintem nagyon gáz lenne mind Gigi, mind Pál Dénesék kijutása, ahogy Veca és Vastag Tamás is. Csak mert áll mögöttük egy tinidzsér tábor, nem jelenti azt, hogy jó a daluk, azt meg végképp, hogy kinn szavaznának rájuk.

    • Nyee

      Kedves Blizzzzman…kicsit most mellélőttél,ugyanis nálunk 6-15-en nézzük minden évben az ESC-t.Akitől megkérdezem,h ki menjen és adok is a véleményére az természetes,h meghallgatta mind a 30 dalt.Sőt többükkel egyenként hallgattam meg és úgy véleményezték.Olyan 10 ember van akivel ezt megcsináltam és egy kivétellel mindenki azt mondta elsőre,hogy Gigi dala a legjobb(persze aztán többedszerre már többen is feljöttek mellé).Nem vagyunk tinédzserek és nem ártana elfogadni más véleményét is,nem is szólva arról,hogy többen pofáraestek már az ilyen jósolgatással.Úgy mellékesen megjegyezném,h Walkó Csaba is tehetségkutatós volt…

    • Te jó ég blizzzman, te még mindig ezt nyomod? Félelmetes.

  • Geodit

    Piros Fehér Neonzöld.
    Modern trikolor? A Background tehetséges zenészeit bevettem a legjobb nyolchoz.

  • seneca

    Lehet hogy nekem van fura ízlésem, de ezek közül nekem csak a Plastikhead Gáspár Lacival, Burai Krisztián,Kállay Saunders és a Bye Alex tetszik.
    Az Agárdi Szilvi-Pál Dénes duó meg sehol se lenne (ezt nem bántásból írom énse) ha Szilvi nem lenne vak, a Dénes meg pár napja befutott. Irtó unalmas egy szám.
    Akiben még látok valamit az Gigi és Polyák Lilla.

    • Gábor

      Én pedig se névről, se hangról nem tudtam beazonosítani, hogy kik ők, mégis rögtön első helyre kerültek nálam.
      Ezt meg is említettem abban a hozzászólásomban, melyet ahhoz a cikkhez írtam, amelyben értesítettek minket A Dal mtv-s honlapjáról és közzétették mind a 30 dal elérhetőségét.
      (Egyetlen-egyszer láttam őket korábban a Vojszban, amikor pont egy duettet énekeltek. De annyira nem néztem ezt a műsort, hogy másnapra el is felejtettem, hogy volt egy szép duett-dal, a nevüket pedig meg se jegyeztem. De most már jó időre meg fogom!)

    • Gábor

      Bocs, a természetesen az Agárdi-Pál párosról beszéltem.

  • seneca

    A Voice-ban nekem is nagyon tetszettek, de ez a szám nem jön be, ennyi. Sőt külön-külön a hangjuk is nagyon jó.
    Jobban ki kellett volna használni Dénes különlegesen mély hangját.

  • blord

    Gigike egy szar, nehogy ot merjuk kuldeni.

  • prézli

    Annyira igaz, hogy a magyar ember nem a dalra, hanem az előadóra szavaz…

  • Lukmataa

    Ha Agárdi Szilvi-Pál Dénes duó nem lettek volna benne a Voice-ban és Szilvi nem lenne vak, Dénesnek meg barna szeme lenne, mindenki az utolsó helyre rakná őket!

  • Gabiii

    Így van és az is tipikus magyar tulajdonság hogy a rossz emberi tulajdonságokat mind magyarnak véljük, külföldön meg minden happy… ez elég szánalmas!

  • Azt hiányolom itt sokakból, hogy helytelen szempontok alapján latolgatnak esélyeket és tényleg elegendőnek tartják a jó hangot és a mondanivaló milyenségét. Mint már fentebb is írtam, tessék elkezdeni Eurovízióban gondolkodni, nem pedig autórádióban! Továbbá tényleg nem számít sem az életmű, sem a származás. Nagyon remélem, hogy egy hónap múlva nem kell csalódnom bennetek, mint szavazókban.

  • Mi is ez az Cseurovíziós Csalfesztivál?

  • GIGI GIGI ő a legjobb szavatatok gigire neki kell nyerni

    • Dun

      Igen, eurovíziós színpadra Gigi való. Szép, fiatal a dal is jó és a hangja szerintem magasan veri a mezőnyt.(nem is kell több) Rajta kívül még Lillát valamint Gáspár Lacit tudnám elképzelni. Az ilyen siralmas számokat meg hanyagolhatnánk úgy vélem, nem halottsiratásra megyünk hanem fesztiválra. Ezért tetszik a Melodyfest mert ott 80%ban modern, pörgős dalok vannak, ha lassú akkor is van benne olyan plusz (pl hangszerelés vagy olyan csúcspont h csak nézünk nagyokat), ami a magyarban nincs. Tavaly tán Veres Móniban éreztem ezt a lassúk közül, idén egyikben sem.

  • yesmaam

    Legszívesebben egyiket sem juttatnám tovább. Tavaly legalább voltak kedvenceim, most nincsenek. Veca dala (jobb angol szövegre cserélve) tetszik, meg esetleg Keresztes Ildikóé, de ennyi.

  • Völgyesi Gabi, Éliás Gyula, ByeAlex, Fatima, Background, United, Bogi, Polyák Lilla, Hoffman Mónika és Odett a favorit nálam

  • csinibaba

    Igen jó ízlésed van Imi nekem Polyák Lilla, Hoffman Móni, Fatima,United,Veca a favorit. Sajnos Èliás Gyulát ki nem állom, de sebaj az nyeri meg a versenyt aki megérdemli.

  • blord

    Fatima és Veca? Borzalmas a daluk.

  • qtro

    Keresztes Ildikó nagyon szeretnélek, ha észrevennéd, hogy ehhez a műfajhoz semmi közöd nincs. Légyszi menj nyugdíjba és hagyd a fiatalokat érvényesülni. Ezzel a számmal mindenhol utolsó lennél. Csá
    Qtró Óbudáról

    • bélabácsi

      Nem értek veled egyet. A leginkább csak neki van köze egy ilyen, sőt ehhez a dalhoz. De tudod, ízlések és pofonok… De persze, máshogy is gondolhatod…

  • bélabácsi

    01 FehérZoli
    02 Mrs.Columbo
    03 BariczGergő
    04 Bogi
    05 PalcsóTomi
    06 BackGround
    07 GyurcsíkTibi

    SZAVAZZ! Telefonszám: 06-30-80-888 csak a 2jegyű kódot kell sms-ben elküldeni!

  • gazsi

    Már csak azért is lenen jó ha Szilvi és Dénes nyerné meg a versenyt, mert az ő előadásukban van egyedül zene. Namármost ugye felmerült itt az az érv is hogy két hónapos ismertséggel nehogy má hosszú szakmai múlttal rendelkező előadókat legyőzzenek. Szerintem a hosszú múlttal rendelkező előadókra nézve szégyen ez, hogy csak ennyire képesek. Nem elég a technikai tudás, több kell egy előadáshoz. Elsősorban rendes dal és igazi zene.
    Nem elég az hogy legyen otthon egy zsák pénz és megvegyük a drága programot amin ott a szép nagy piros gomb a MAKE MUSIC felirattal amit megnyomunk és a számítógép kidobja a kész zenét.
    Ebből a 30 dalból 29 hallgathatatlan. A probléma itt kezdődik. Vagyis nem kezdődik mert már szépen előrehaladott, talán soha többé nem is lesz helyrehozható.

    • Vivi

      És mekkora szerencse, hogy a Szilviéké pont hallgatható ugye….
      Ennek a 30 dalnak több mint a fele igenis hallgatható, csak épp le kellene kapcsolni a repeat gombot Szilviék daláról.

    • Zsolti

      Van-e értelme azt mondani egy elvakultnak, hogy elvakult? Teszek egy próbát: gazsi, ha 30 popdalból 1 ennyire kimagaslik, az összes többi pedig egy fabatkát sem ér, akkor elvakult vagy.

  • Zsolti

    Már megint nagyon sok helyen egyetértek a cikkel 😀

  • csinibaba

    Nekem Palcsó Tamás volt a NAGY MEGLEPI, de ok nekem bejön a srác csak picit jobban megráznám, had mozogjon.

  • Ariza

    hálistennek legalább a cikkben nem kellett csalódnom 😀

  • garfielld

    VECA dala a legjobb remélem ö fog nyerni ! <3 <3 <3

  • gazsi

    Nem sikerült a próbád Zsolti :-)))

    Az igaz hogy még az a 29 nem szar, még csak fos, majd ha összeáll akkor lesz szar; hogy egy klasszikust idézzek. 🙂
    Épp úgy ezek a dalok sem többek mint egy hanghalmaz, hiányzik belőlük a zene, a muzsika.
    Épp úgy mint ahogy a szarba is rakhatunk egy zsák cukrot is akkor sem lehet belőle tortát csinálni. 🙂

  • Seatter

    A szombati norvég MGP-t vissza lehet nézni valahol?
    Nagyon megköszönném 🙂

  • endugu73

    nekem két dal teszik nagyon. a dénes szilvi duett s a gáspár laci, nektek bejön laci dala?

  • lilla13

    Szerintem Szabó Ádám fülbemászó dala eurovízióra való, a tehetséges fiú pedig színpadra, aki nem fél megmutatni magát x ezer ember előtt és árad belőle a zene. Az sem utolsó szempont, hogy a sok dal közül látva és hallva őt jól megjegyezhető: harmonikás fiú – Magyarország.

  • Dóri

    Remek énekesek vannak, viszont Gáspár Laci dalával van esélyünk a legjobb eredményt elérni… egy szám első hallásra a dallamával fog meg valakit, hiába a gyönyörű szöveg stb..
    ez viszont nagyon fülbemászó … remélem azért a színpadon próbálnak valami show-t is csinálni , mert ehhez a számhoz az kell

  • Rita

    Bennem most tudatosult, hogy mennyire brutális is lesz a második elődöntő, OMG !! Csak kettő dal, amitől megválnék, a maradék nálam mind továbbjutó 🙁 Érzem, ennek sírás lesz a vége 😀

    • Vivi

      Szintén 🙁 mondhatni csak a kedvenceimből áll az az elődöntő, úgyhogy én is odakészítek majd magam mellé egy pár zsepit 🙂

    • Máté94

      Azért ez még messze nem biztos.
      Máltának olyan dala van,amit vagy nagyon lehet szeretni,vagy utálni.Svájc is dilemmás.Az albán szám pedig nem az a szerethető típus.Izland az amire azt mondom,hogy tuti továbbjutó,de érhetnek meglepetések.

      Görögország tuti továbbjut így látatlanban és hallatlanban.

    • Gabiii

      Hát még tippelni is nehéz de talán:
      Zsűri kedvencek: Szabó Ádám, Völgyesi Gabi, ByeAlex vagy Veca
      Közönség: Vastag Tamás, Gáspár Laci, Kállay vagy Veca
      Szóval kiesik: Odett, Rami (olyan jól indul ez dal de annyira lapos marad :/ ), Éliás Gyula, ByeAlex vagy Kállay.
      Hozzá teszem ez a szerintem lista nem a kívánság 🙂
      Itt tényleg nagyon fontos lesz a színpadi teljesítmény is!

    • Zoli

      Máté, szerintem félreérted a lányokat. 😀

    • Zoli

      Egyébként miért érzed az izlandit tuti továbbjutónak? Szerintem nincsen benne semmi plusz, egy átlagos, unalmas ballada, de cáfolj meg! 🙂 Ha a Never Forget nyolcadikként jutott be, akkor sajnos idén nem látok nagy esélyt… Én inkább Svájcra fogadnék…

    • krobert

      a második elődöntőből eddig én is csak svájcot érzem biztos továbbjutónak (márcsak azért is mert a második felében indul)
      a zsűri viszont értékelni fogja az izlandit (ha már a közönség kevésbé)

    • blizzzzman

      Én semmi brutálisat nem látok benne. Van kb két jó dal.

    • Rita

      Akik nem értették félre, azoknak itt a továbbjutóim:
      zsűri: Éliás Gyula, Szabó Ádám, Völgyesi Gabi
      közönség: Janicsák Veca (ebben 100%-ig biztos vagyok), Vastag Tamás (pff…, de ha Palcsó továbbment…), Kállay vagy Gáspár Laci
      vérzik a szívem érte: Odett, Kállay
      Nálam toronymagasan vezetett KSA a legelején, ma már 5-6 dal is van, amit jobbnak vagy eladhatóbbnak gondolok, majd kiderül szombaton.
      Akik félreértettek: a magyar DAL című műsorról szóló topicban miért értekeznék már a verseny második elődöntőjéről, akik ből össze-vissza ismerünk 1-2 dalt ?? Hm ?? 🙂 Aranyosak vagytok, de erre a kérdésre majd visszatérünk március végén 😉