Lángok között a Compact Disco

MTVA Sajtóközlemény
Fotón: kirándulás jutott a mai napra

Tegnap lezajlott a Compact Disco második próbája a bakui Crystal Hallban. A srácok elégedetten hagyták el a színpadot, ahol négyszer is előadhatták a Sound Of Our Hearts-ot, és most már a pirotechnika is működött.

Az együttes délután sajtótájékoztatót tartott, melynek során meglepődve tapasztalták, hogy a világ minden tájáról érkezett újságírók kifogástalanul felkészültek “belőlük”: a Depeche Mode-tól Lisztig minden szóba került, még arra is kíváncsiak voltak a jelenlévők, hogy miért változott meg az albumborító grafikája. A nap befejezéseként 15 rádió- és tévéinterjú várt még a fiúkra az Eurovíziós Press Centerben.

Ma a csapat egy része kalandos kiránduláson vett részt, mely során az Absheron-félsziget történelmi és építészeti emlékeivel ismerkedtek meg, és többek között megtekintették Surakhaniban a zarathusztriánusok XII. századi templomát, ahol az égő fáklyákat az alattuk lévő földgázmező táplálja. A Compact Disco ma este részt vesz az Eurovíziós Dalverseny hivatalos nyitófogadásán, melyet az Euroclubban tartanak.

21 Comments

Huuu ezt a pirotechnikát megnéztem volna de keddig kell várni, ha csak az m1 nem csinált megint egy összeállítást és hátha benne lesz.
Nagyon jók vagytok CD, kár hogy nem lehet rátok szavazni… remélem nagy meglepetés lesz, és igen is ez szám az ESC-re való, mikor első alkalommal hallgattam meg a számot nem hittem volna hogy ez tényleg magyar csapat lenne, de mégis ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!

Na, lehet ma se fogunk unatkozni? 🙂
Egyébként elképzelem, ahogy fer a létező összes élő és holt vallás istenéhez/bálványához imádkozik a magyarok ellen 😀
(A magyarok csapataitól ments meg uram minket…. ^^)

Hát ez de nagy! 😛 😀 😀 😀 Kapnák egy ívet ha egy ilyen “Fer imádkozik” videó felkerülne xDDDD 😀

Már nem győzöm kivárni a keddet…Nagyon ütős produkcióra számítok, és biztos is vagyok benne hogy nem fogok csalódni.

A döntőnek is meg kell lennie! Nem létezik hogy a sok lim-lom dalt jobban preferálja a jónép. 😀

Nagyon szurkolok nekik!! Remek a dal és a csapat is! Nem görcsölnek a győzelmen, és így kell ezt – csak érezzék jól magukat, csak érezzék a dalt, hagyják hatni!
Imádom őket!! :)))

Hűha, erre a pirotechnikai dologra nagyon kíváncsi vagyok!
Amúgy meg nagy kár, hogy a Csabi ruháját megváltoztatták!:(
Sokkal jobban ált neki, amikor kint volt a mellkasa, ez a mostani ruha nagyon “bezárja” a nyakát..
Bár ez nagyon apróság és semmit sem számít!:-)

Várom a keddet, végre újra eurovízió!
Nem nézi valaki amúgy a BBC Entertainment-en a “Beautiful People” című sorozatot? Állandóan viccelődnek az ESC-vel, múltkor az egész róla szólt.:)

A google amúgy idén nem csinált előrejelzést a keresésekből, mint tavaly?

Valami többet lehet tudni erről a pirotechnikáról? Milyen hosszú lesz? Mert ilyet gyakran láttunk az elmúlt évek során is, de a legtöbb annyiból állt, hogy egyszer-egyszer “felcsapott” a tűz, ritmusra néhányat.
Persze biztos az sem kevés pénz, én örülök neki, hogy kicsit feldobja a produkciót. Hajrá Compact Disco! 😉

A jól elhelyezett néha felvillantott pirotechnika sokszor többet érhet mint az állandó „tüzelés” (lásd 2011 Albánia). Nem az a lényeg hogy mennyi lesz hanem hogy a dal melyik pillanatában 🙂 Jó lesz én biztos vagyok benne. Eddig minden amit láttunk az idei team jó ízlését mutatja. Végre!

A CD vagy nagyon elől lesz vagy nagyon hátul, középmezőnynek most kicsi az esélye. Bízzunk az első változatban.
Hajrá fiúk! Egyediek vagytok, remélem ez a többségnek majd bejön.

Comments are closed.