Naptár

2012. május
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Napi Eurovízió 2012: Németország

Tudósító: Szücs Zoltán
Forrás: eurovision.tv

Tavaly Düsseldorf adott otthont a rangos fesztiválnak, de idén a németek ismét „vendégként” lépnek majd az Eurovíziós Dalfesztivál színpadára, ezúttal Bakuban. Lena mesterhármasa nem teljesülhetett be (hogy sajnos, vagy hála Istennek, mindenki döntse el maga), hiszen idén Roman Lob, a fiatal tehetség LOBogtathatja május 26-án a fekete-piros-sárga zászlót.

Véletlenül éppen Düsseldorfban született, 1990. július 2-án. Nagyapja kántor-orgonaművész volt a helyi templomban, így a zene sosem volt idegen a srác életében, aki kórusénekesi pályafutását már az óvodában elkezdte. A zongoratanuláshoz ugyan később jött meg a kedve, de ettől függetlenül ez is kiválóan ment neki. A dobokat is lelkesen püfölte néhány eddigi garázszenekarában. Rivaldafénybe csak idén került, az „Unser Star für Baku” című válogatóshow apropóján, ahol Standing Sill című számával egy azerbajdzsáni repülőjegyet nyert. Versenydala Wayne Hector, Jamie Cullum és Steve Robson szerzeménye.

Kapcsolódó cikk: Németország: Roman Lob – Standing Still

Köszönjük a 42 napon keresztül tartó figyelmet! Örömmel jelentjük be, hogy holnaptól kezdődik az Eurovízió 2012 hete, minden nap főpróbákkal, kedden, csütörtökön és szombaton 21:00-tól élő televíziós közvetítésekkel. Magyarország csapata a keddi elődöntőn fog küzdeni a döntőbe jutásért.

8 hozzászólás Napi Eurovízió 2012: Németország

  • Zolecs

    Ezzel a dallal sincs az semmi bajom, kellemes stb. Örülök hogy idén nem Lénát kell hallgatnunk, remélem jövőre az írek is váltanak. 42/19
    A részletes toplistám a kávézóban prezentálom.. 😀

    Köszönjük a „mindennapi víziót” a szerkesztőknek 😉

  • juhanoe08

    LOBogtathatja….. ez betett XD

  • Balint005

    Örültem volna, ha megint Lenát küldik, de erre nyilván esély se volt :/
    De ez a dal is jó, nálam a 10. hely környékén van, de nem vagyok elájulva tőle, mert elég unalmas már a végére, Roman pedig nagyon nagyon kifejezéstelen számomra a színpadon.

  • Edd

    Nekem egyik kedvenc dalom ebben az évben. Mikor néztem az Unser Star Für Bakut nem neki szurkoltam, sőt Roman ellen voltam, de valahogy megszerettem ezt a dalt. 1-2/42 (a helyezése csak szombaton fog kiderülni, mert akkor össze fogom tudni hasonlítani Loreen-el :D)

  • Zsolti

    Nem kedvencem a dal, Roman éneklési stílusa se jön be. Amikor hallgatom, mindig ez a két szó jut eszembe: nyálas és nyers. Élőben még meggyőzhet.

    Emlékszem, mennyire le voltam lombozódva, amikor először végighallgattam a dalokat, most már jóval pozitívabban gondolok a mezőnyre (még jó, hogy nem a verseny alatt hallom először a felhozatalt). Vannak már kedvencek és közepesen kedvelt dalok, jó kis hét lesz ez. Ennél rosszabb évünk ne legyen! 😉

  • smileyshine

    A mezőny legcukibb tagja, úgy szeretem hallgatni és nézni <3 🙂 Egyébként ha figyelmen kívül hagyjuk a külsejét, nekem akkor is tetszik a dala, illetve a stílusa, szerintem nagyon jól fel van építve.
    (Sokáig gondolkodtam azon, hogy idén hogy lehetnek 26-an a döntőben, ha tavaly csak 25-en voltak, de rájöttem 🙂 )

  • nagy a punnyadás (ahhoz képest hogy elvileg 58an vagyunk fent) így leíroma véleményemet. nagyon szép dal, de kicsit unalmas. nincs az, ami arra késztetne, hogy elküldjek egy voksot. de azért megérdemelt nálam egy 10/42-őt 🙂 ettől függetlenűl nem örülnék egy újabb német versenynek!