Naptár

2012. március
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Szerbia: Željko Joksimović – Nije ljubav stvar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pPMNXJifN9Y[/youtube]Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: escxtra.com
A dal angol verziója: http://www.youtube.com/watch?&v=KtAHccmWGbw

Déli szomszédunk, Szerbia már korábban meghatározta indulójukat, Željko Joksimović személyében. Ő az Eurovíziós Dalversenyen már veteránnak számít. 2004-ben képviselte az akkor még egységes Szerbia & Montenegrót a Lane moje című dallal, továbbá több produkciónál dalszerző volt, sőt 2008-ban még az Eurovíziós Dalverseny műsorvezetői szerepet is megkapta.
Ma este egy mini koncertet tartott az RTS Szimfónikus zenekar közreműködésével, ahol az idei dalát, a Nije ljubav stvar-t is előadta szerbül, majd angolul, azonbam megerősítették, hogy az Eurovízión anyanyelvén hallhatjuk felcsendülni. Gratulálunk!

37 hozzászólás Szerbia: Željko Joksimović – Nije ljubav stvar

  • rajongó tenor

    ….ez profi…..minden együtt van , kiváló ének , ragyogó hangszerelés , szenzációsan épül elsőtől az utolsó pillanatig , ügyesen ötvözi a folklórt , közepétől árad belőle az energia a ritmus ….. azt kell ,hogy mondjam , erre a gagyi parádéra sajnos túl jó …..ahol az igénytelen bohóckodás a divat , ahol a lassú balladát lehurrogják a pl. Lena rajongók …..oda ez nem való…pedig EZ ZENE !!!

  • Lina

    Azt írja néhány kommentező, hogy jobb angolul-lehet-de legalább ő Szerbiát képviselte SZERB NYELVEN-és a magyarok??-angolul énekelnek. Pedig a magyar nyelv az egyik legszebb nyelv…-Akkor miért nem magyarul énekelnek a magyar énekesek, egy ilyen nagyszabású versenyen??? És amennyire rossznak tartották itt sokan, ez a dal a harmadik lett, és magyar???