Naptár

2012. január
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Holnap megtudjuk, melyik elődöntőben lép fel Magyarország Bakuban

Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com – old.eschungary.hu

Holnap, azaz január 25-én láthatunk először élő közvetítést Bakuból, a 2012-es Eurovízió kapcsán. Holnap a düsseldorfi polgármester átadja az Eurovízió kulcsát Baku polgármesterének, valamint eldől, hogy az elődöntős országok kedden vagy csütörtökön fognak-e fellépni az Eurovízió hetében. A 6, automatikusan döntőbe kerülő ország között pedig azt fogják elosztani, hogy melyik elődöntő szavazásán vehetnek részt.

Nagy show-t ígérnek a szervezők, a fényűző Buta Palota lesz a helyszíne az eseménynek, ahol fellép Ruslana, Safura, Aysel, Lena, Alexander Rybak és természetesen a tavalyi győzte, az Ell/Nikki duó.

Két tévéadó és három internetes közvetítés áll a kíváncsi rajongók rendelkezésére, ami helyi idő szerint 20:00-kor, magyar idő szerint 17:00-kor kezdődik.

eurovision.tv http://www.eurovision.tv/esctv
Ictimai TV mms://85.132.78.130:12345
TRT Müzik http://trt.net.tr/Canli/canli.aspx?kanal=TRTMUZIK&slv=0

Holnapra az Eurovízió referenciacsoportja egy kétnapos találkozót szervezett, ahol nagyon remélhetőleg pont kerül a verseny végső helyszínének meghatározására, az akkreditáció módjára, a vízummal és jegyértékesítéssel kapcsolatos polémiákra.

96 hozzászólás Holnap megtudjuk, melyik elődöntőben lép fel Magyarország Bakuban

  • force

    Néztem tegnap a sorsolást, meg kell mondjam őszintén, a két műsorvezetőn kívül megvoltam elégedve az azeriek munkájával, remélem májusban is hasonló színvonalat hoznak majd, ha nem jobbat. A logó és a szlogen nagyszerű, passzol az országhoz.
    Ami pedig a középdöntőket illeti…

    Asszem nagy mázli, hogy az első középdöntőbe került Magyarország, mert a második „gyilkos” lesz, ráadásul az első középdöntőben egyel kevesebb ország van szerencsére. Annak ellenére, hogy nem nagyon ismerjük a dalokat, elmondható, hogy van pár ország, amik a papírforma alapján be kell, hogy jussanak… Az első középdöntőből a görögökön és az oroszokon kívül szerintem nincs biztos továbbjutó. Van pár ország, amiktől sztem nem nagyon kell tartanunk (San Marino, Lettország, Montenegró). Ami a második középdöntőt illeti: Szerbia, Törökország, Ukrajna, Örményország, Grúzia, Bosznia-Hercegovina, Svédország… Papírforma alapján biztos továbbjutók, persze láttunk már meglepetéseket tavaly (törökök,norvégok,örmények) és tavalyelőtt (svédek).