A Dal – Magyar Nemzeti Döntő 1. elődöntő 28-án este!


Magyar Nemzeti Döntő – 1. elődöntő (promo) by emrefan

40 Comments

Kik lesznek az első elődöntő szereplői?Nem tudja valaki az első tizes listát? Én annyit tudok Gina Kiss a másodikba lesz:)

Hát ha tényleg ez lenne a beosztás, akkor a top8-am pont 4-4 arányban van szétosztva a két elődöntőre 🙂

Most olvastam a facebookon, hogy 17:00-tól, és online is tudjuk követni az esményt! 🙂 kíváncsi vagyok, hogy melyik elődöntőbe kerülünk!
Azt is holnap tudjuk meg ugye, hogy az első vagy a második felében lépünk fel!!?? Tavaly így volt, vagy rosszul emlékszem?

Igen, most tudjuk meg azt is! Nem tudom mivel járunk jobban ha 18 résztvevős vagy a 19 résztvevősbe kerülünk. Bár lényegtelen, csak jó Dalt válasszunk 11.-én és irány a döntő! 🙂

Lesz majd online közvetítés? Ha igen, jó lenne egy link, Írországból is követném az eseményeket 🙂

a Király tesók az új verziót (ami az mtv honlapján van) nagyon elszúrták… A legjobb részt hagyták ki belőle, így már nem esélyes a dal sztem…:S

Az az érzésem hogy kicsit átestek a ló túloldalára. Annyira jót szerettek volna csinálni, hogy végül ez lett belőle. Sajnos ilyen versenyhelyzetben könnyen belebotlanak a fellépők ilyen problémába. Ha jó az alapötlet, utána még tegyünk bele ezt, azt, amazt, még egy kis gitárral is fel lehetne tupírozni, a végeredményt meg majd meglátjuk a színpadon.

A gitár nekem tetszik benne! Viszont a 2 srác totál leülteti az egészet! Mikor Linda énekel, magasra viszi,az nagyon jó de jönnek a fiúk, és mély zuhanás. Ha valahogy megoldanák, azt, hogy nem hagyják egyedül énekelni a fiúkat, hanem az ő részüknél mondjuk 3an egyszerre énekelnének, javulna bőven.

Jesszusom, ki követte el ezt a merényletet Tibi ellen? Nagyon bízom benne, h. angolul fogja énekelni az elődöntőn.
Egyébként ha egy dalt eleve angolul írtak meg, miért kell ráerőszakolni egy magyar szöveget?

Tolvai Reni dala is át lett alakítgatva… Több furulya, egy apró sikoly és egy kicsit cirádásabb hegedűs rész.

Lehet, h. én vagyok ilyen negatív hangulatban ma reggel, de sztem ezen a dalon is rontottak. Meg mintha mások lennének az arányok, mint az előző verzióban, plusz egy kicsit energiaszegényebbnek tűnik Reni éneklése.
Rettentően bízom a Compact Discoban, h. ők csak egyszerűen hozni fogják azt, amit megszoktunk tőlük.

Elvileg ma megtudjuk azt is hogy ki melyik elődöntőben lesz az nemzeti döntőn , ha nem értette félre az MTV a kérdést amit föltettek 😀

Hajra Dancs Annamari!!!Mi az Operett Szinhaz rajongoi szurkolunk neked szombaton. A tegnap este lattalak a Miss Saigon musicalben, csodas voltal,amit harom oran keresztul a szinpadon eljatszottal,nem volt mindennapi.Mutasd meg Magyarorszagnak,mit tudsz!

Ájjáj ez nekem sem tetszik nagyon…vhogy Tamara teljesen ledominálja Attilát,remélem dolgoznak rajta,mert ez így nem volt jó…néhol csúszkált is…

Az első elődöntőben fogunk szerepelni,annak is a második felében:D:D Most lett vége a sorsolásnak..

Comments are closed.