Naptár

2011. május
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Kati második próbájának kritikái

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vnQNbTZPVY0[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: különböző források

Péntek délelőtt kapott Magyarország egy újabb lehetőséget arra, hogy próbáljanak. Ezúttal sem maradhatnak el a kritikák isertetése.

escdaily.com
Kati ma sokkal jobb, de nem viselte most azt a kék ruhát amivel fel fog lépni a versenyen. Ez talán azzal magyarázható, hogy van egy kis probléma a megvilágításokkal, amik nem mennek a ruhához. A hangja sokkal jobb és kidolgozottabb most.

esckaz.com
Magyarország úgy néz ki, hogy egyike az idei favoritoknak a versenyen, a sajtóközpontot is teljesen megtöltötték! Az énekhangok nagyon jók az arénéban, de azt hallottuk, hogy a monitorokon keresztül nem működik olyan jól a dolog. Meg fogjuk nézni. Nem vagyunk biztosak a háttértáncosok szükségességében, és egyáltalán mi olyan jó abban, hogy ledek vannak a ruhákon? Úgy érezzük, hogy a táncosok nem találják a helyüket Kati mellett. Mindemellett nyilvánvaló továbbjutónak tartjuk.

eurovision.tv
Katit családtagjai veszik körül, akik az énekes támogatása miatt érkeztek Düsseldorfba. A csapat csak kisebb változtatásokat épített be a második próbába. És most nem viselte fellépőruháját, amit az első próbán láthattunk. „Próbálok kicsit többet mozogni, de az éneklésre fogok koncentrálni, mivel nem egyszerű elénekelni.” A sajtótájékoztatón elmondta, hogy dolgoznak egy angol nyelvű albumon, mivel meghívást kapott több országból. Kati szerint két dolog határozza meg versenydalát. „Imádom a ’90-es évek zenéjét, ezért érződik ez a hatás a dalban, ráadásul kapcsolódik hozzá egy modern megjelenés, ezért viselnek a táncosok futurisztikus ruhákat.” A sajtótájékoztató végén egy díjat vett át, amit egy német rádió képviselője adott át azért, mert a hallgatóik szavazásán a magyar dalt jelölték meg kedvencként.

oikotimes.com
Wolf Kati következik a színpadon. Sajnos Kati ismét nem találja meg a hangokat a dal sok részében, de nemcsak hogy nem találja, hanem küzd is a dallal sok helyen. A háttérvokálosok próbálják megmenteni a helyzetet, de végeredményben ez nagyon távol van a döntőtől. A színpadi LED falon van néhány furcsa grafika, és úgy tűnik, hogy nem néznek ki jól a képernyőn keresztül.

3minutes.me
Tegnap második alkalommal kapott lehetőséget a magyar delegáció a produkció elpróbálására. Kati ma melegítőben volt látható. Talán a tisztítóba küldték az első próbán látott ruhát? Kaptunk erről egy üzenetet itt és ott, és még túl korán is van, lehet hogy elnézést kérünk tőle ezért a kijelentésért. Sok rajongó azon aggódik, hogy Kate Ryan sorsára jut, de a produkció nem tudja túlszárnyalni magát Katit. Az énekesnő többet mosolyog most, így nagyon valószínű (reméljük), hogy bejut a döntőbe, de azt gondoljuk, hogy a hátsó régióban fog végezni.

79 hozzászólás Kati második próbájának kritikái

  • ==T==

    Szerintem a videóklipben levo fiút kellett volna betenni az egyik táncos helyére. Legalább egy legyen, aki tud táncolni.:) A férfivokált mindenképpen jobban ki kellene hangsúlyozni, mert éloben szinte nem is lehet hallani. A hangzás miatt nagyon fontos lenne. A basszust is nyomni kellene ezerrel, mert kulonben olyan nyávogósnak hangzik ez a kulonben világszínvonalú szám. A LED-ekkel nincs bajom, szerintem jó otlet. Katinak viszont nem kellene a ennyire szuperminit felvenni, egy-két centivel hosszabb szerintem sokkal stílusosabb lenne. Remélem a haját nem fogják túlságosan begondoríteni, mert az nem kimondottan áll neki jól. A dal nekem nagyon nagyon tetszik, igazi Euróvíziós-ra sikeredett, de a mai világban sajnos a korítés is nagyon fontos, ezért aztán stresszelhetunk, hogy minden jó legyen.