Naptár

2011. május
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Kati második próbájának kritikái

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vnQNbTZPVY0[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: különböző források

Péntek délelőtt kapott Magyarország egy újabb lehetőséget arra, hogy próbáljanak. Ezúttal sem maradhatnak el a kritikák isertetése.

escdaily.com
Kati ma sokkal jobb, de nem viselte most azt a kék ruhát amivel fel fog lépni a versenyen. Ez talán azzal magyarázható, hogy van egy kis probléma a megvilágításokkal, amik nem mennek a ruhához. A hangja sokkal jobb és kidolgozottabb most.

esckaz.com
Magyarország úgy néz ki, hogy egyike az idei favoritoknak a versenyen, a sajtóközpontot is teljesen megtöltötték! Az énekhangok nagyon jók az arénéban, de azt hallottuk, hogy a monitorokon keresztül nem működik olyan jól a dolog. Meg fogjuk nézni. Nem vagyunk biztosak a háttértáncosok szükségességében, és egyáltalán mi olyan jó abban, hogy ledek vannak a ruhákon? Úgy érezzük, hogy a táncosok nem találják a helyüket Kati mellett. Mindemellett nyilvánvaló továbbjutónak tartjuk.

eurovision.tv
Katit családtagjai veszik körül, akik az énekes támogatása miatt érkeztek Düsseldorfba. A csapat csak kisebb változtatásokat épített be a második próbába. És most nem viselte fellépőruháját, amit az első próbán láthattunk. „Próbálok kicsit többet mozogni, de az éneklésre fogok koncentrálni, mivel nem egyszerű elénekelni.” A sajtótájékoztatón elmondta, hogy dolgoznak egy angol nyelvű albumon, mivel meghívást kapott több országból. Kati szerint két dolog határozza meg versenydalát. „Imádom a ’90-es évek zenéjét, ezért érződik ez a hatás a dalban, ráadásul kapcsolódik hozzá egy modern megjelenés, ezért viselnek a táncosok futurisztikus ruhákat.” A sajtótájékoztató végén egy díjat vett át, amit egy német rádió képviselője adott át azért, mert a hallgatóik szavazásán a magyar dalt jelölték meg kedvencként.

oikotimes.com
Wolf Kati következik a színpadon. Sajnos Kati ismét nem találja meg a hangokat a dal sok részében, de nemcsak hogy nem találja, hanem küzd is a dallal sok helyen. A háttérvokálosok próbálják megmenteni a helyzetet, de végeredményben ez nagyon távol van a döntőtől. A színpadi LED falon van néhány furcsa grafika, és úgy tűnik, hogy nem néznek ki jól a képernyőn keresztül.

3minutes.me
Tegnap második alkalommal kapott lehetőséget a magyar delegáció a produkció elpróbálására. Kati ma melegítőben volt látható. Talán a tisztítóba küldték az első próbán látott ruhát? Kaptunk erről egy üzenetet itt és ott, és még túl korán is van, lehet hogy elnézést kérünk tőle ezért a kijelentésért. Sok rajongó azon aggódik, hogy Kate Ryan sorsára jut, de a produkció nem tudja túlszárnyalni magát Katit. Az énekesnő többet mosolyog most, így nagyon valószínű (reméljük), hogy bejut a döntőbe, de azt gondoljuk, hogy a hátsó régióban fog végezni.

79 hozzászólás Kati második próbájának kritikái

 • Petya

  Hát…
  Többen oldal is kiakadt azon hogy Kati nem viseli a kék ruháját, és sportruhában ment fel a színpadra. Ez miért baj? Kímélik a ruhát, nem hiszem hogy azért nem vettel fel mert valami probléma van vele, egyszerűen most nem vette fel, kímélik a ruhát, ennyi.
  Az oikotimes-ra megint haragszom, most kicsit finomabban fejezték ki magukat, de megint próbálták lehúzni Katiékat. „LED falon furcsa grafika” … Egy led falon egy furcsa grafika nem mutathat jól? És mi bajuk a kamerákkal. Istenem.. Jó lesz ez, Én érzem, tudom, koppanni fog mindenki áll a gyönyörűségtől, mikor látják majd Kati produkcióját. Ennyi. 🙂

 • RG1990

  ha jól emlékszem, Lena is bírálva volt tavaly (többek között itt is felmerült a dolog) hogy helyenként nem énekel tisztán… csak kritizáljanak nyugodtan…

  • Petya

   Igen, és igazából igazad is van, hagy kritizáljanak. Jó lesz ez, Én mondom, csak azért mégis idegesít kicsit az, hogy feleslegesen „kombinálnak” ezek az oldalak. Ez a kék ruhás dolog is röhej, szerintem. Az oikotimes meg pofátlan módon próbálja lehúzni Katiékat.

 • Dávid

  Érdekes kritika…

  Én ahogy nézegettem a videót arra jutottam, hogy a táncosok fölöslegesek. Vagy készült volna egy komoly koreográfia, mint pl.: a svédeknél vagy semmilyen. Tudva, hogy ki a koreográfus én a helyében letagadnám, hogy én csináltam. Valami eszméletlen gagyin mutat. Van pár mozdulat meg az ugri-bugri és semmi látványos dolog. Én botlábú vagyok, de a szaltón kívül én is megcsinálnám bármelyik részt akár… Hiszem, hogy ezen nem bukhatjuk el a dolgot, de hogy nem is segíti elő a dolgokat, az is biztos.

  Nem akarok megint negatív lenni, tudom, hogy majd élesben tök más lesz a kamerák miatt, de akkor is az a véleményem, hogy ez a koreográfia egy kalap sz*r. A ruhákról meg ledekről nem is beszélve…Végre egy baromi jó dal meg énekes és a körítést jó magyar szokás szerint elfuserálják…

  • Dávid

   Természetesen szurkolok, alig várom a keddet és tetszeni fog bármi lesz, csak tényleg vegyes szájízzel vagyok ismét. Ha sokan mások tudnak egy korrekt előadást csinálni, akkor a magyaroknak miért kell mindig valamit elbaltázni? Tudom ízlés dolga minden, valakinek tetszik valakinek nem, de ez a koreográfia-ruha téma túl sok embernek nem jön be, így sejthető, hogy tényleg nem jó.

  • cic

   Én országos bajnok vagyok ackrobatikus rock&roll-ban
   Szal nagyjából egyetértek veled csak vicces amit írtál, hogy komoly koreográfia mint a Svédeké! xd ez vicces

   • Dávid

    Jó, most itt a komolyat úgy értsd, hogy látványos, hogy kitölti a tánc azt a 3 percet, együtt mozognak a táncosok, profi módon mozognak a zenére és Kati mögött mi megy?! Becsattognak a dal felén, egy-két kézmozdulat utána álldogálnak, stb…Biztos érted mire gondolok, nem a svédet kell majmolni, nem is mondom hogy az mennyire bonyolult…

   • cic

    persze, persze értem mire gondolsz de a svédek koreoja az nagyon ratyi! 😀

   • Dávid

    Mint „nem” hozzáértő, én olyannak látom, ami komolyan fel van építve, amit régóta gyakorolnak és látványos, ezen a versenyen ez elég. A Katiénál pedig az az érzésem, mintha az első próbára menetel előtt 2 perccel találták volna ki, és épp akik kéznél voltak, azoknak tanították be 5 perc alatt (ezzel nem a táncosokat minősítem, hanem a koreográfust).

   • principessa

    Cic, tényleg? Lehet, hogy ismerjük egymást? 🙂
    Egyébként Dávidnak annyiban igaza van (és ezt a hazai akrobatikus rockys társaságnál senki sem tudhatja jobban), hogy ha egy koreo látványos és egységes, akkor annak ellenére az fog jó pontot kapni, hogy amúgy egy nagy kalap sz*r. A laikus tévénézőknél meg pláne így lesz, ők csak azt tudják megítélni, hogy valami egyben van, vagy szétesik. Hogy az amúgy táncos szempontból mekkora egy teljesítmény, vagy hogy mekkora ötlet van mögötte, azt nem.

    Persze elhiszem, hogy a produkciót más kamerabeállításokra találták ki és élőben majd ütni fog, már csak azért is, mert ez a mi érdekünk, és Kati és a dal megérdemelné. Ehhez a részéhez nem értek. Jelenleg viszont senki nem tud feltételezések alapján véleményt mondani, csak azt látjuk, hogy a többieknél a tánc akármilyen kameraállásból jól néz ki, így az összehasonlítás elkerülhetetlen.

    Az oikotimes stílusa meg ettől függetlenül minősíthetetlen, annyira egyértelműen savanyú nekik a szőlő, hogy nem is érdemes rajtuk idegeskedni.

  • Petya

   Figyelj, Én amúgy is elfogult vagyok Katival, és Én úgy gondolom, hogy nem véletlenül Pap Timi a koreográfus és nem véletlenül azok a táncosok akik ott vannak, és még sorolhatnám, szóval úgy gondolom, hogy értik a dolgukat, profik a szakmájukban, és jól látnak mindent, Én teljes mértékben bízok bennük. Igazából Ők látnak mindent, és mi a sok amatőr felvételből azért nem látjuk a dolgokat. A kameramozgatásokkal még jobb lesz majd a tévében a dolog, de ezt csak kedden láthatjuk.

  • Fabiana

   Dávid, ezt hiába hajtogatjuk, úgyis csak el vagyunk kussoltatva, hogy mi nem vagyunk szakértők, Katit pedig profi emberek veszik körül…

 • Alen

  na oiko… nem is vártam mást.

 • fules87

  A finnektől 10 pontot zsebeltünk be
  http://escdaily.com/
  Amúgy kaphatunk hideget-meleget mi akkor is 1. leszünk

 • qwertz

  Ezek a kritikák kicsit sértőek…

 • István33

  Én először a továbbjutástól félek. Már az elődöntő elejétől -mielőtt lefutott volna az összes produkció – lehet szavazni, és mi időben hátul vagyunk. Az előző három évünk (mint ország) megítélése csapnivaló, s ami a legrosszabb, hogy – két-három kivételtől eltekintve – politikailag nagyon nem jó országokkal vagyunk egy elődöntőben. Az én tippem, hogy Kati a zsűri segítségével, a 10. helyen jut tovább az elődöntőből.
  Itt viszont már bármi lehet, mert letudtuk a konkurens dalokat, a közönség az elődöntőben már megismerte a produkciót (ami reméljük minden szempontból jó lesz), s itt lesznek a ránk szavazó újabb országok is. (Németország, Ausztria, Svédország, Románia stb.) Így itt már az első három hely egyike sem kizárt.
  Szóval megint nagy csalódás lesz vagy nagy mennybemenetel. Középút nincs.

  • schanc

   Azért – remélem – a továbbjutástól nem kell félnünk. Az előző években kb. 60 pont már elég volt a 10. helyhez. Nálunk szavaz UK és Spo., ami lehet, 22 pont, de 20 minimum sztem. Ezenkívül az északiaknál általában jól szoktunk szerepelni (és most Norvégia, Finno. és Izland is itt vannak), Szerbiától is remélhetünk szép pontszámot, Azerbajdzsán még Ádok Zolira is 8 pontot adott, és még a többi, akiknek csak egyszerűen tetszik a dal 🙂 Szóval bizakodjunk.

 • Mettyú.

  Hát nem hinném, hogy a vége felé jutnánk be a döntőbe. Az egy finn, svájci, szerb dalnak van kibérelve. szerintem. mi az elején fogunk tovább jutni, az azeri, török, orosz, norvég valamint (nagyon remélem) lengyel produkciókkal. 🙂

  • István33

   Remélem ezt Örményországban, Grúziában, San Marinoban, Máltán vagy Izlandon is így gondolják majd és kerülni fogják a geopolitikai alapon történő szavazást.

 • Mogyi

  Sziasztok!
  Jó megijedtem………
  Am megnéztem Kate Ryan-t a 2006-os Eurovision………
  Kur…a jól énekelt és kiesett sokan említik így de remélem nem így lesz!
  Szerintem nagyon jó lesz Kati minden lépését figyelem…
  Remélem még azért a koreográfián javítanak és a Gokálosokon.
  Szerintem bejut…… és a döntőben 25/1-4. helyen fog végezni!
  Hajrá Kati!

 • Mogyi

  Mármint remélem nem fog úgy járni Kati!

  • Zsolti

   Mi a közös Kate Ryan-ben és a Feminemben? Egyrészt persze, hogy jó helyezést jósoltak nekik és nem jutottak a döntőbe. Ám másrészt azt, hogy nem angolul énekeltek. Nem örülök neki, de számít…

   • Balint005

    Hát azért ez nem ilyen egyértelmű. Mert tavaly nem csak a Feminem volt a meglepetés hogy kiesett, engem sokkal jobban meglepett hogy Anna Bergendahl akit sokan esélyesnek tartottak, kiesett. Pedig ő angolul énekelt.

   • Fabiana

    A Femminem nekem nem volt meglepő, viszont Svédország esetében kamilláztam rendesen… Szlovákia esete sem volt túl nagy meglepetés számomra, hiába szerettem a dalt.

   • Zsolti

    Ez is igaz, valóban meglepetés volt.

 • Zsolti

  A kritika egy ilyen műfaj, gyakran szembemegy a többség akaratával, ezzel tud érdekes lenni. Ki foglalkozna velük, ha ugyanazt mondanák, amit az emberek is gondolnak?

  A LED-eknek egyébként én sem nagyon látom értelmét, de valahol ez is egy olyan dolog, ami még inkább megjegyezhetővé teszi a produkciót. Akit dallal meg lehet fogni, annak ott lesz Kati, aki pedig a show-ra vevő, annak ott lesznek a LED-ek. Mindenkinek adunk okot a szavazásra. 😉

 • fer

  Kate Ryan nem enekelt jol… neked van fuled???

  Tobb videot is vegighallgattam es nem enekelt olyan jol, sot… es amugy a szam kulonbozik, szerintem olyan nagy baromsag ilyen hasonlitasokat csinalni, foleg olyan emberektol , akik ,,szakertok”…
  Zome az esc-es ujsagiroknak BUNKO!!! Ezt teljesen oszinten es meggyozodessel mondom…
  Mindenki odavan a sajat orszagaert, ott reklamozzak az orszagukat ahol csak tudjak, a tobbiekre 2 lejt nem adnak…es nem is figyelnek hogy milyen kommenteket irnak roluk…
  Es egyezunk meg valamiben,: az ujsagirok is csak emberek, ok csak a sajat velemenyuket irjak le… Ne mondjatok azt nekem, hogy bevallt valaha az amit ott 100-an leinrak kulonbozo honlapokon…
  Mese habbal…

  Vagy az egesz verseny meg van csinalva Esztorszag v Franciaorszag szamara ebben az evben, vagy Magyarorszag benne lesz a top 5-ben…

  Hulye tudotisok… Nem is kene velemenyeket adjanak, csak lekene irjak, hogy mi zajlott a probakon es ANNYI!~!!!!

  • Mogyi

   Részben igaz amit írsz…………
   Csak a saját országukat akarják előtérbe helyezni azzal hogy kitérnek minden ország gyengéire, de melyik országnak nincs gyengéje????
   Na majd meg látjuk!
   Csak annyit tehetünk várunk és szurkolunk!

  • Fabiana

   fer, te mit is mondtál még anno, ki fog nyerni idén? 🙂

  • Petya

   Nem is kell foglalkozni ezekkel az újságírókkal, bár engem is idegesít a bunkózásuk, egyszerűen undorító. Mindegy, Én bízok a csapatunkban, leginkább Katiban, nagyon jók leszünk, biztos vagyok benne. Utána leszek kíváncsi mit írnak az újságírók, ha esetleg továbbjutnánk. 🙂

 • fer

  Nem tudom mit mondtam, talan UK… de oszinten , nem hiszem hogy UK nyerjen 🙂

  Szerintem Esztorszag v Franciaorszag nyer… En Francia orszag dalat szeretem, de inkabb ne nyerjen egy opera… nem hiteles
  Esztorszag nekem tul infantilis…
  En ebben az evben Svedorszaggal es Magyaroszaggal tartok, de mivel Saade nem tud enekelni, igy azt szeretnem, hogy Magyarorszag nyerjen 🙂
  Nem tudom mit mondtam, oszinten…

 • Petya

  „A sajtótájékoztatón elmondta, hogy dolgoznak egy angol nyelvű albumon, mivel meghívást kapott több országból.”

  Ezt viszont nem értem. Katiék angol nyelvű albumon dolgoznak??

 • Toki

  Mit tett Kati az oikotimes ellen, hogy azok a retkek mindent leszólnak ami Katihoz és a magyar versenyszámhoz/esélyekhez kötődik?

  • Fecó

   Nem kell foglalkozni velük, azért van hogy megingassák az emberüket a hitükben, szerintem az elődöntőt az 1-2 helyen végezzük! Minden esély megvan rá!
   🙂 majd meglátjátok!

 • Matt

  Észtországot nem azért istenítik annyira, mert most lépett be az euro zónába?

 • force

  Annak ellenére, hogy azt terveztem, hogy nem nézem meg a magyarok egyik próbáját sem, legyen meglepetés, miután elolvastam az oikotimes kritikáját az első próba után, muszáj volt megnéznem. Őszinte leszek. Én nem látok benne annyira sok hibát. Nem tudom, hogy ti láttátok-e azt a videót, ami az aréna végéből van filmezve, amin látszanak a kivetítők, na azon, a kamerállásokkal sztem rohadt jó. A hangok azért nem a legjobbak, mert nem kell még azoknak lenniük, az majd a keddi elődöntőn legyen jó. Nem csodálom, h visszavesznek magukból, nem hiszem, hogy Kati megkockáztatja, h esetleg megerőlteti a hangszálait és keddig elmegy a hangja, ha meg idegeskedik akkor meg még inkább elképzelhető, hogy ez megtörténik, de profi ő ahhoz, hogy tudja mennyit engedhet meg magának az éles előadás előtt, ahhoz, h ne legyen belőle probléma. A második próbán a vokál már egy fokkal jobb volt, de van még mit csiszolni rajta. A lány vokalisták magas hangjai ajjaj, dobhártya szaggatóak néha. Az oikotimes.com pedig egy katasztrofális oldal. Annyi hülyeséget tudnak írni, hogy az valami elképesztő és látszik rajta, hogy abszolút nincs mögöttük egy profi, szakmai csapat. Amikor kezdődtek a második középdöntő próbái, megjelent a cikkük róla az oldalon, a szöveg az oké volt, csak a videók helyett a máltai próba videóját tették fel, vagy nyolcszor egymás után. Könyörgöm, ez mi? Ez egy profi oldal? Ennek a véleményére se lenne szabad adni. Eleve egy görög oldal, és számukra minden évben, ami nem görög az már csak sz*r lehet. Nem tudom emlékeztek-e arra, hogy 2009-ben pont ez az oldal és a görög ERT volt az, amelyik lejáratókampányt csinált a norvég dal ellen és istenítette Sakis-t. Na most ugyanezt csinálják a magyar dallal, mivel irigyek, tudják, h idén a görög dalnak nem sok esélye van. Összegezve: Magyarország szerintem döntős lesz, nem kell félni. A külföldi rajongók zabálják a számot, a próba is tetszik nekik, nincs nagy gond szerintem 🙂

 • István33

  Legyen szives, valaki szóljon Katinak, hogy a What about-ot ne kapja össze! Úgy kéne elénekelni, ahogy a videón van, nem elhadarva, ebből a What-ot pedig hangsúlyosan megnyomva, kiénekelve.
  Ez nem kötekedés, de mivel ez fordul elő leggyakrabban a dalban, ráadásul a refrén elején, a korrigálása nagyot javítana az előadásmódon.

  • Zsolti

   Érdekes, nekem ez pont tetszik benne, valahogy olyan karakteresebbé teszi.

  • Zsuzska

   Ezek szerint nem csak nekem tűnt fel ez a „What about”-os dolog!
   A lányok vokálja szerintem is magas, és lehetne több a fiúké.
   Jó lenne, ha valaki figyelne ezekre!
   Mindent egybevéve szuper lesz, nagyon tetszik! 🙂

 • esckazzal egyetértek. A LED-del én sem vagyok kibékülve… És a táncosokat is feleslegesnek érzem… :S

 • Dorka

  Én azt nem értem, miért kell minden koreográfiában erőltetni a szaltókat… egy kifejezett táncprodukcióba kell, látványos meg minden, de ide, ESC-színpadra vmi olyan koreográfia kellene, ami látványos… attól, hogy egyszerűbb mozdulatokat tesznek benne meg nem mutatják be a háttértáncosok a technikai tudásuk legjavát, attól még nem lesz szar vagy gagyi egy koreográfia… sőt, akkor legalább tényleg hozzátesznek a színpadi látványképhez és kvázi aládolgoznak az énekesnek és a dalnak, nem pedig az van, hogy idegennek érezzük, vagy nem tudjuk, hova figyeljünk, az énekesre vagy a szaltózó táncosra. Remélem, azért a kameramozgások jók lesznek, és nem olyanok, mint Zolinál anno (komolyan mondom, az kész katasztrófa volt… volt olyan, amikor több mp-ig azt láttuk, hogy a színpad egyik végéből átsétál 4 színes folt a másikba…).
  A másik dolog, amit nem értek, az az, hogy miért nem látják be sokan, hogy a kevesebb néha több… egy ilyen nagy, csillivilli színpadon elég vmi egyszerűbb ruha is (mondjuk a táncosoknak mi a francnak kell led)… attól nem lesz profibb meg sokkal extrább az előadás, ha tele van nyomva az összes ruha ledekkel…
  Egyébként az oiko egy dilettáns banda, akik mindenkit, akik vmilyen szinten ellenfelei lehetnek a görögöknek, agyba-főbe fikáznak, gyakran mindenféle megalapozott ok nélkül… szánalmasak. Nem vagyok abszolút hallású, de sztem egyáltalán nem volt rossz Kati második próbája (az első sem volt annyira, mint amennyire beállították)… nekem inkább a koreográfiával kapcsolatosan vannak kételyeim… de attól még elég nagy rá az esély, hogy továbbjusson (fogalmazzunk úgy, hogy egy ideálig világban csont nélkül… :D).

  • Fabiana

   Azért használják a LED-et, hogy futurisztikus legyen az egész… Az a 2 bazi nagy LED fal a cikázó-villógó fényeivel már alapból annak hat, nem kellene még tetézni, de mindegy… A 3 táncos közül a vegyvédelmi ruhás néz ki a leghülyébben azzal a világító kapucnival meg lábszárvédővel… Túlzásba viszik ezt a LED-ezést nagyon sokan a versenyen. Az oroszok még jobban rájátszanak a dologra. Plusz 2 ledfal a színpadon, a hátuk és még a cipőjük!! is világít… Iszonyat. Remélem ennek a LEDezgetésnek hamar vége lesz, mert ez katasztrófa.

   • zolitt

    hehe 🙂 nekem ha a tv-n keresztül nézzük bejönnek azok a ruhák! 🙂 amúgy az a világítókapucnis erre emlékeztet mindig:

    http://spsitee.gportal.hu/gindex.php?pg=24256357

    xD xD xD

   • Fabiana

    Ja, nekem is Kenny jutott róla eszembe rögtön! XD De szegény miénk még világít is… XD

   • Dávid

    A leddel még az is baj, hogy hülye helyre tették őket. A vokálosokon mint egy nyaklánc, de baromi nagy, a táncosokon mindegyiken más és más helyen, semmi logika, csak össze vissza…akkor már lett volna valami egységes helyen vagy alapból a ruha körvonala lett volna ledes, de ez így rossz.

   • Fabiana

    Dávid, én is azt vallom amit te, de megkapjuk, hogy nem vagyunk szakemberek… Igaz, nem vagyunk, de szemünk az nekünk is van, és ez bénán néz ki. Ennyi. Ha mindenkinek egyforma lenne, akkor még oké, értem a koncepciót, de így…

 • fules87

  Akkor ezek szerint mi csak 2020-ban nyerhetünk legkorábban?
  Feltéve ha addig be tudjuk vezetni az eurót????
  🙂 🙂 🙂

 • sparksfly

  Nekem tetszik ahogy Kati mozog, sőt még a LED fallal is kivagyok békülve, mert szerintem nem olyan rossz..
  De a táncosok.. Úgy vágnám ki őket onnan, ahogy vannak.. 😀
  Remélem, hogy a kamerák majd főleg csak Katit fogják venni, a táncosokat meg nem… 😀
  Hajrá Kati!

  • Fabiana

   Nem a táncosok a hibásak, ők csak azt csinálják, amit mondanak nekik.

   • Dávid

    Igen, ez kb olyan, mint mikor valamiről van egy véleményed, de azt mondják neked, hogy mit szólsz bele, csináld jobban ha tudod. Youtube-on sok ilyen elvakult van, aki azt hiszi, hogy nem lehet véleményed, csak ha jobban csinálod, mint akit kritizálsz. Engem nem zavar, szerintem bárki bármit mondhat itt, úgyis a szakemberek tudják a legjobban….legyen.

 • zolitt

  De amúgy felesleges ezeken aggódni… megmondták, hogy az egész hátteret, a mozgásokat a kamerákra a tv-re találták ki.
  lehet hogy sok helyen sutának hat a mozgás, de mindig a legjobbon lesz rajta a kamera, mindig a legjobb mozdulatokat veszik. 🙂 egyben lesz majd, én nem félek ettől. na jó egy kicsit deee, de az kell. 😀

 • graffy

  Dorka egyetértek veled. Én amikor elsőnek láttam, hogy a
  koreográfiában szaltóznak, röhögő görcs jött rám.

  Csak azt tudom mondani hogy jobbat is kilehetett volna
  találni, erre a jó dalra.

  Valakinek a dala nem annyira jó de mégis a koreográfiával
  felhozzák ..

  Mi meg pont az ellenkezőt csináltuk. Kár érte,
  Mert szerintem tényleg a legjobb dal a mezőnyben.

  Ennek ellenére az 1-10 – be várom őket.

 • martica

  Szerintem már bizonyított Kati a külföldi közönségnek is,ezért úgy gondolom,hogy függetlenül a dalverseny végeredményétől számtalan felkérést fog kapni más országokból.Nagyon jó érzés,hogy egy ilyen tehetséges énekesnője van az országunknak,aki mindenek felett megállja a helyét,és képvisel bennünket.Politika ide vagy oda,(elméletileg semmi köze nem lehetne a zenéhez)nyernie kell!

 • Mettyú.

  Olvasom eurovision.tv-n a próbáinkhoz készült cikkeknél a kommenteket. talán egy-kettőt találtam ami ellenünk van, de a többi komment a nyerésről szól, hogy tényleg elhiszik hogy mi nyerhetünk ( és idősebb korosztályból is vannak hozzászólók) és nagyon elégedettek sokan Katival a hangjával. Amit néha felhoznak esetleg hibaként az a koreográfia.
  olyan jó érzéssel tölt el. 🙂

 • Matt

  http://www.youtube.com/watch?v=AsHn-4J6UfI&feature=related
  Mi a véleményetek erről? Lehet, hogy így fognak tényleg pontozni? Jó lenne ha így lenne csak a franciák a másodikok! 🙂

  • Dávid

   Jól emlékszem, hogy pár éve volt szintén francia előadó, aki operázott? Vagy legalábbis mikor néztem ezeket (mikor magyar induló is volt) dereng, hogy volt, de nem ért el nagy helyezést. Talán most is ez lesz, bár sosem lehet tudni.

  • István33

   Ez egy nagyon valószínű pontozás, jó volna tudni mi alapján készült. És hogy tudják, hogy mi magyarok Azerbajdzsánt és Lengyelországot nyomjuk!

 • Matt

  Az lehetséges, hogy Magyarország nem jut be a döntőbe?

 • Zsoca

  Valaki írjon már be az oikotimes-nek, (angolul) hogy álljon le a részre hajlással, mert ez öli meg a versenyt! Felháborító. Egyébként meg a táncosok azért vannak háttérben, mert Kati és a dal a lényeg… De lehet, hogy a külföldi nagyokosok ezt nem bírják majd felfogni…

 • Tyky8

  Ezek az oldalak nagyon el vannak tájolva… páran már elmondták, hogy mit, hogyan írtak meg, egyetértek velük.
  De egy újdonsült érdeklődő valószínűleg nem ismeri ezeket az oldalakat (Tudom, Google)
  De mi van a hivatalos oldallal? Valahányszor odakattintok, mit látok?
  Lena, Blue, Eric… Katit soha nem láttam. (lehet rosszul időzítek)
  Minden szentnek maga felé hajlik a keze, németek szerkesztik az oldalt. De ezt én itt elég komoly reklámnak gondolom. A Google ráadást Írországot teszi nyerő helyre, mi 14 (elméletileg csak a YouTube nézettségekből kalkulál, de azok alapján Lena győzelmét borítékolni lehetett)