Düsseldorf 2011: A második magyar próba

354 Comments

amugy meg nem kell elkeseredni mindenféle hülye weboldal miatt, lehet, hogy pont azért fogunk nyerni, mert most “mindenki lehord minket” :D:D

Gyerekek… lassan kezdek kiakadni…. mi a f…mért ne nyerhetne szerencsétlen csóri Magyarország??? én is tudom hogy ki hova szavaz… oké… Görögország odaadja Ciprusnak a 12 pontot, kész.. ki fog még oda szavazni? van egy 12 pontja bumm… 10 pontot még adhatnak Bárkinek! Nekünk is… Meg mi az hogy Magyarokat nem szeretik??? Én Németországban dolgozom már 3 éve nyaranta, és én kimondottan büszkén mondtam mindig hogy magyar vagyok… és nem nagyon emlékszem hogy ehh köcsög magyar mi a faszt akarsz itt??? hanem mindenki mosolyogva a Pörkölttel a Ritmussal, a magyar tánccal jött elő…

Katiéknak is lehet simán olyan erős az előadásuk, hogy bezsebeljenek majd minden országtól 7-8-10-12 pontokat!!! Meg ott a zsűris szavazás… ami elvileg korrigálja az ilyen ide-odaszavazok trendet..
Meg ott a zsűri is, akik szerintem nagyon fogják értékelni, hogy Kati mennyire oda tudja magát tenni.. Ha valakinek a hangját Whitney Houston-hoz és Celine Dion-hoz hasonlítják a hozzáértő emberek, akkor a zsűri is ha tényleg hozzáértő, akkor biztos hogy jutalmazzák pontokkal!

Egyszerűen nem értem, hogy miért kell annyi mindenkinek leírni mert Magyar??!!!
pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff :S

Sajnos nem mindig a legjobb dal nyer. 🙁
Minden évben kikiáltanak egy országot győztesnek, és meg is nyeri. 🙁
Remélem idén tévednek! Ezért a poperáért túlzás a 2,5-ös odds.
Én meglepetésekre számítok:
-a francia dal dobogós, de nem nyer
-Svédország épp’, hogy bejut a döntőbe
-Írország a TOP5-ben
-Horvátország a döntőben
-Olaszország TOP10
-Blue, Lena a lista végén
-Magyarország szoros küzdelemben felülkerekedik Észtországon.

😀 😀 😀

Ha ez igaz lenne, akkor a magyarok történelmet írnának, és akkor még 30 év múlva is erre emlékeznek majd! Akkor nem az ország szimpátiája és nagysága lenne előnyben, hanem az igazi győzelem! Bárcsak ez történne!!! 🙂

“Minden évben kikiáltanak egy országot győztesnek, és meg is nyeri.” Elég sok helyről hallani, hogy idén Magyarország a nyerő. Szóval akkor megnyerjük? 😀 Úgy legyen!

Komolyan ez a tök világvége hangulat uralkodik egyeseken.
Inkább ne bocsátkozzunk víziókba, s örüljünk annak hogy tuti joo helyezést fogunk elérni (min. top10)
és szurkoljunk Katinak …. mert 3 nap és eldől minden, addig meg ülünk a farkunkon és várunk ügyesen 😀

Én olyan szinten örülnék TOP 5-nek hogy az nem igaz de még a 10el is elégedett lennék ha nyernénk akkor meg hát nem tudom:D

Tyűha, ilyen oddsokkal akár el is könyvelhetjük a franciák győzelmét. Nagyon jókor küldték ezt az operaszámot, pár évvel ezelőtt esélye sem lett volna.

Nah megjöttek a “nagyok” … még szerencse, hogy nem vártam őket tűkön ülve.

Szerintem a franciák nem gondolták komolyan, hogy egy opera áriával állnak ki. A srácnak jó hangja van, de még szerencse mert ebből él. De ez a dal tipikus példája annak amit úgy hívnak , hogy nem eurovíziókompatibilis.

Én szeretem az olasz dal ezért elfogult vagyok 🙂 Szeretem a hangulatát, olyan lokál nóta, örülök a a sok hangszernek is. És amúgy örülök, hogy visszatértek az olaszok! Welcome back!!

Nekem az “I can” nagy favoritom, de sajnos elég kiábrándító volt ez a show amit mögé raktak. Azt nem tudom, hogy direkt vagy sem van a negyedik kép fáziskésésben de nagyon vacak. A mátrixzöld sem jön be. Arról nem is beszélve, hogy néhol fájt a fülem … kár lenne érte … pont ma láttam a klippet az M1-en és imádtam, eszembe jutott, hogy rájuk szavazzak majd, most nem tudom. Azért még nem adom fel a reményt mert nagyon szeretem a dalt.

Lena … hát amennyire tavaly szerettem annyira nem szeretem az idén. Jobban affektál mint valaha. Az egészben a legvége volt jó, ahogy összetörik a kép. Barbara Dex-re nagyon esélyesek …
a spanyolok meg egy nagy káosz… sokra ne számítsanak az idén a dal is rossz és a produkció is.

Hajrá Kati!!! Egyre jobban odavagyok a magyar produkcióért! Hajrá Hajrá

én se igazán szeretném őket (franciák) győztesként látni. Gonosz leszek, de bárki más, csak nyerjen, de ne ez a dal. 🙁

Nekem csak az a bajom a dallal, hogy egyáltalán nem ide való. (Jó, ezt mondtam anno a Lordira is, aztán meg is nyerték. :))
Amúgy jó a dal, meg biztos aki ért is a zenéhez, az látja, hogy művészi, professzionális, stb. De nagyon sajnálom, nekem nem jön be ez a műfaj.
Maléna dala anno tetszett. De ezt amikor meghallottam először. Talán az egy volt amit tovább tekertem. Tényleg sajnálom. :/

A 21. században miért ne lehetne operát hallgatni? Én pont a tavalyi évben szerettem meg ezt a műfajt. 🙂

Pedig jó szám, csak szokatlan az ilyen az Euróvízión. Nehogy azért kezdjük el utálni a franciákat, mert jelenleg ők a favoritok.

Én már akkor nem bírtam a franciákat, amikor meghallottam elsőnek ezt az operát. :S És nem tudom hogy miért szeretik ezt ennyire az eurovízión… :S Nem örülnék neki, ha nyernének. Nállam a TOP5: Hungary, Slovenia, Sweden, Estonia and Poland. 🙂 Ha valamenyik nyerne közülük igen boldog lennék, de remélem, hogy az osztrákok is jó helyen végeznek! 🙂

Mert egyedi. A Euróvízió megnyeréséhez vagy egyedinek (és jónak) kell lennie a dalnak, vagy nagy támogatottsággal kell rendelkezni.

Akkor le is vehetnék a ledfalról a világítást, mert az elég béna egy operához,nem? Ezt így is felehetne fogni egyedinek! XD

Nem tudom elképzelni, hogy a fiatalabb korosztály dob egy hátast a francia srác képességeitől illetve a daltól. A Romeo & Júlia stílus talán 2005 környékén kaszált volna, de 2011-ben… hát nem tudom. Bízom benne, hogy idén meglepetés győzelem lesz…;) (Hungary) Akiket nagyon nem szeretnék győztesnek látni: Franciaország, UK, Svédország, Írország.

Igaz!!! Ez nem egy modern led világításos 2011-es dalverseny?
Akkor az az operás gyerek mit énekel? Annyira kitűnik a többi közül. Énekli az operát, és közben a led háttér? XD

lehet kicsit szenilis vagyok, de nem úgy van, hogy van egy szakmai zsűri és hát az is pontoz??? mert ha igen azok várhatóan a franciákat felpontozzák, és ezért kb országonként min. 8-10 ponthoz jutnak, nem kell nekik feltétlenül a 12p-t, elég ha az szépen megoszlik különböző országok között….

Igen így van, de remélem ez nem következik be! Basszus! Komolyan a mai emberek legtöbb százaléka (beleértve a 14-20 éveseket is) operát szokott hallgatni, vagy tetszik neki?

Szerintem az Euróvíziót többnyire 25-40 évesek nézik. A fiatalok többsége (saját tapasztalatom szerint) nálunk azt se tudja, mi az az Euróvízió.

most 17 éves vagyok, és már 2007 óta folyamatosan nézem. 😀
hatalmas fan vagyok. és meglepődve figyelem, hogy a korosztályomból elég sokan tudják mi is az euróvízió. de persze ez csak az ismeretségi köröm. 😀

Hát teszek róla, hogy minél több emberhez eljusson. és büszke vagyok, hogy sikerült pár emberrel megszerettetni annyira, mint ahogy én rajongok a versenyért.

Az MTV bal sarkában eurovíziós piktogram van. Nem gondoltam, hogy egyszer ezt mondom, de úgy tűnik, idén tényleg mindent megtettek a jó nézettségért. Végre. Pacsi.

És ez meddig lesz kinn? 😀 még nem is láttam. megyek megnézem. Számol is visszafelé? 🙂 olyan jó.

Most nem látom, de reggel ott volt. Ha jól emlékszem, az eurovíziós embléma alatt annyi volt, hogy Kedd 21:00. Lehet, hogy csak a hírekre vették le.

Ha Magyarország most nem nyer, (vagy nem kerül be az első 3-ba), akkor soha! 20 év alatt most most van olyan érzés, hogy Magyarország LEHET hogy megnyeri! (sajnos kevés esély!)

Én ha kételkedek akkor mindig felmegyek a youtube-ra és megnézem a legutóbbi próbának a hivatalos felvételét és megnézem a kommenteket, illetve a nézettséget, no meg a like-dislike arányt, ami szerintem önmagáért beszél.

én erre az oddsos dologra csak annyit mondok, hogy buktam már el úgy tippmixet, hogy az 1,50-es szorzójú “csapatomat” egy 13-as szorzójú vert meg…….

Itt többen mondtátok a szakmai zsűrit … szerintem ez nekünk is nagyon jó (nem csak a franciáknak) nem nagyon van jobb énekes Katinál a mezőnyben. Vannak jó hangok de nehezebb dal nincs és Kati tökéletesen fogja ezt prezentálni kedden 🙂 !!!

Az esélyesek közül Katinak van olyan dala, amely minden korosztályt megmozdít… sőt, még a melegeket is. 😉 A Blue a 20-30-40-es nőknél biztos bejön, a svéd srác a tiniknél fog aratni… A francia dalnak viszont nem hiszem, hogy nagy rajongói lennének a fiatalabbaknál, viszont az idősebb műfajkedvelők biztos odáig lesznek tőle. Kati dala univerzális és ez előny lehet. 🙂

koreográfus ezt nagyon elbaszta.ez miatt nem fogunk nyerni.
Amig nem tették fel a probákat 1. helyen voltunk most meg
folyamatosan csúszunk vissza…

Hogy lehet ilyen szart csinálni ? aztán meg a fények..
megvakulni oylan, nagyon zavaró.

nem tudom mikor fogunk ilyen dallal megint indulni…kár érte..

Szerintem a TOP 5 tuti a végső győzelem több mindenen is függ.
1. Szakmai zsűri: nem merik azért lepontozni Katit mivel az eurovíziós honlapok szinte mindegyike az 5- be teszi.
2. A tegnapi elismerő díj is magáért beszél. A német hallgatók az ő dalát hallgatták/hallgatták a legszívesebben. (Erről a díjról amúgy tuti hogy értesültek a eurovisionfan rajongók)
3.Nézői szavazatokról: Kérdés az, hogy azok a szavazók akik vacilálnak vajon ránk nyomnak-e, illetve ha több kedvencük van esetleg csak egyre, vagy többre szavaznak egy v. több szavazattal

A franciákról csak annyit. Őket azért Európa nem nagyon komálja. Gondoljunk csak arra hogy azért bennük mindig bent van az a ,,felsőbb rendűség” éreztetése, amit Európa nem komál annyira.(hozzáteszem az idei előadóját tök normálisnak tartom) Akiktől tuti 10, ill. 12 pontot kapnak Belgium, Izrael.

Ugye a másik nagy ,,ellenfeleknek tartott előadók” Svéd-Észtország
Náluk jobban érzem azt, hogy sok országtól kapnak 10-12 pontot
Svédország: Norvégia,Izland, Finnország, Dánia, Észtország
Észtország: mivel a volt Szovetunió utódállamai(kaukázusi országokat ne vegyük most ide) csak az ő számuk ütősebb és valószínű hogy Lett-Litván-Fehérorosz-Orosz-Ukrajnától elég jó pontokat zsebelhetnek be.

Mi magyarok: semmivel sem reménytelenebb a helyzetünk mint a többi országnak. 2005-ben tudjuk, hogy előtte évben volt a kettős állampolgárságról szóló eredménytelen referendum. Jó lehet ezzel jönni, de tuti hogy a szomszédos országban élő magyarok nem szavaztak ránk. Azért most a környező országokkal jó a kapcsolat az ott élő magyarokkal.
Szerbia-Románia-Ausztria-Azerbajdzsán-Egyesült Királyság-Lengyelország-Szlováki 8-10-12 pontot simán eltudok képzelni. És természetesen a többi Európai ország is elismeri Katit.

Összefoglalva: Minden ország számlájára lehet jót vagy rosszat írni, minden országnak vannak szomszédos szimpatizáns szavazói (lásd elődöntő sorsolás 6 kalapból), és olyan országok akik soha nem adnak egyetlen egy pontot sem.

Nem tudom miért parázunk a franciáktól bármelyik internetes szavazáson ahol több ezer ember szavazott ott 10/10-szer megelőztük őket sőt legtöbbször még a top 5-ben sem voltak benne! 😀
Szerintem Kati esélyesebb mint a Franciák! 😀

Szerinted nem fog teljesen máshogy kinézni majd a tv-ben dehogynem és ott olyan ütős lesz, hogy elsőként megyünk a döntőbe és ott is elsők leszünk! 😀

Végig néztem a Svédek próbáját!
Te úristen! Ha az a gyerek nem bu*i akkor nem tudom, hogy mi!
Amikor odamegy az a srác és húzogatja a ruháját az olyan gáz!
Valami iszonyat!
Még Kati koreo.-ja rossz?
Ha az rossz akkor a Svédeké minősíthetetlen!

Te nevezheted minősíthetetlennek, de ez a produkció megnyerte Európa legnagyobb nemzeti döntőjét. Több mint 300 ezer szavazatot kapott a 9 milliós svéd közönségtől. Ha pedig valaki ennyitől b*zi, akkor szerintem az is az, akinek ez jut róla eszébe.

Már bocs, de jó lenne ha nem most fikáznánk a koreográfiát. Örüljünk, és legyünk büszkék arra, hogy ilyen színvonalas produkciót raktak össze a magyarok. Higgyétek el nem a koreográfián múlik ha nem nyerünk.
Tavaly Léna koreográfiája is egyszerű volt mégis nyert.És ott volt Belgium, Azerbajdzsán a maguk egyszerűségében mégis top 5- ben végeztek. A görögök,dánok, jó koreográfiája sem segítette őket a végső győzelemre. Már komolyan az lenne szívás, ha a döntőben 10. hely előtt kerülnénk sorra ne adjy Isten 1.2.3.-nak. Az szívás lenne.

Lehetséges…nincs kizárva,hogy vigaszdíj a 12 pont helyett.Szerintem akkor is 12 pontot kapunk a németektől.Azt érzem,hogy a britektől,németektől,franciáktól nem kell annyira tartanunk…nekem nem tetszett egyik már döntős szám sem.Unalmas mind az öt.Csak túl vannak értékelve!

Comments are closed.