Naptár

2011. május
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Düsseldorf 2011: a fogadóirodák újragondolták

Tudósító: Klész Imre
Forrás: oddschecker.com

A fogadóirodák újragondolták az eddigi tippjeiket. Annak ellenére, hogy Franciaország vezet még mindig, a tegnapi főpróbák alapján Írországot felhozták a második helyre. Azerbajdzsán a harmadik, a brit csapat a negyedik helyen tanyázik, Észtország volt vezető pozícióban is, de a tegnapi próbák hatására az 5. helyre csúsztak vissza. Őket követik a bosnyákok, ezután a címvédő Német Lena következik, utána Wolf Kati következik a 8. helyen, a finn gitáros fiú a 9., Svédország pedig a 10. helyen szerepel. A fogadóirodák az utóbbi években csak a győztest tudták eltalálni, a további sorrendet nem. Péntekig még teljesen átrendeződhet a sorrend. A meglepetés mindig benne van a versenyben, így elmondható, hogy a top10 országok közül bármelyik nyerhet.

32 hozzászólás Düsseldorf 2011: a fogadóirodák újragondolták

 • Bakancs

  Most gonosz leszek: remélem, a győztest nem találják el idén 🙂

 • Patrik

  Volt valami olyasmiről is szó még pár hónapja, hogy a google nyilvánosságra hozza majd, hogy kire kerestek rá legtöbben Eurovíziós téren. Valami olyasmit hallottam/ olvastam, hogy ez eddig még mindig bevált, mert az nyert akire a legtöbben kerestek rá. Tudtok erről valamit?

 • Zolecs

  Az első elődöntőből indulok most ki.Nagyon nagy meglepetésekre számítok itt is:
  Nem biztos h bosznia sokat tud kezdeni az 1-es számmal.
  Kieshet.
  Austria dala szép nagyon, de a maga kategóriájában ott a litván, és túl elől is szerepel h továbbmenjen.
  Belgium:Egyedi, bejuthat.
  Ukrajna: Necces, (török,örmény-ből kiindulva) a homokozó elvonja a nézők figyelmét.Kieshet.
  Svédország: Annyira biztos a továbbjutásuk ,hogy nekem ez gyanús.kate ryan 2011? tavaly is ugyanez volt pont velük.Vagy nem tudom.Kieshet.
  Cyprus: tavaly is meglepődtem h bejutottak, idén is megfogok 😀 Valahogy döntősnek érzem.

  Israel: Mitől olyan biztos a döntő??? Azért mert Dana? Nagy koppanásra számítok.És ilyen lagymatag dallal?Boom boom, haba haba sem jött be, akkor a ding dong miben más?Kieső.

  Szóval a továbbjutók szerintem:

  Ireland,Denmark,Latvia,Belarus,Bulgaria,Cyprus,Bosnia,Ukraine
  Belgium,Slovenia

 • Rita

  Ha tippek helyett vágyakat, reményeket fogalmazok meg, akkor a Jedward nem jut be ma este…nincs az a pénz, hogy én azt a számot értékelhetőnek tartsam…összeszedetlen, nincs értelme, és a fiúk hangja, na, azt inkább nem is minősítem. Mókásak meg minden, de nekem a kedd alapján az jött le, hogy idén Európa a hangi teljesítményre többet ad, mint korábban.

 • Zsoca

  Mindenhol Írországot olvasom nagy esélyesnek! Hol emberek:???A Holdon talán de itt..Komolyan ezek a nagy „megmondó” honlapok hol élnek???

 • Bakancs

  Azerbajdzsán megrohamozta a Googlét. Az előbb az ESC-vel kapcsolatban kerestem, és a szokásos Google hirdetéseknél az azeriek magyar nyelvű honlapja bukkant fel. Aztán még egy.
  Ez jelenthet valamit?

 • Fairygirl

  Emberek! Mondja már meg nekem vki, hogy mi a nagy szám a bosnyák dalban? De most komolyan. Ez vmi vicc???

  • Bakancs

   Ezt én sem értem, de nagyon sok mindenkinek tetszik 🙂

   • radovan

    az a dal nagyon jó.nem sok bosnyákos van benne,de az előadó személye is garancia hogy nem gagyi,óriási arénákban ad pl évek óta koncerteket,óriási repertoárral,nem pedig egyszámos playbackbajnok.

  • Zoli

   Nekem tetszik, de nem tudom, miért. Pedig Dino nem túl szimpatikus az előző Eurovíziós fellépésének hiányosságai miatt, de ez a dal nagyon zene:))

  • Fabiana

   Nekem talán azért, mert emlékeztet azokra az időkre, amikor a folk zene még menő volt az eurovízión… Tetszik benne a tipikus bosnyák hangzás…

 • principessa

  Nekem a legeleje óta nagyon tetszenek az írek, de az azért számomra tök vicces, hogy a legtöbb országnak mindig valami happening (pl. próbák) után mozdultak meg az oddsai, de pl. a franciák úgy állnak ott megdönthetetlenül az első helyen, hogy hetekig nem is hallottunk róla semmit, mert ugye az öt nagyról nem sok szó esett. Az írek meg egyszercsak elkezdtek felfelé kúszni, és azóta is folyamatosan egyre jobb helyen vannak, de mitől? Persze, a próbájuk jó lett, na de aztán? Nem ellenük beszélek, inkább csak azt hiszem, nem igazán értem a fogadóirodák működését. 🙂

 • sengor

  19 Magyarország Kati Wolf

 • Bagaméri Andrád

  A továbbjutók szerintem ezek lesznek:
  Ausztria, Bosznia, Dánia, Észtország, Írország, Moldova, Románia, Szlovénia, Svédország, Ukrajna
  Én személy szerint a ír és svéd helyett a bolgárt és ciprusit juttatnám tovább. A román helyett meg macedónt.
  Akik biztos nem jutnak be: Belgium, Macedónia, Szlovákia, Fehérorosz, Izrael.

 • Fecó

  ezek az előrejelzések teljesen hiteltelenek, 43 ország különféle ideológiáikra ilyen szintű következtetést felvállalni nagy bátorság… arról nem is beszélve hogy az indulók nagyrészének csak ruhapróbás éneklése volt még és nem énekeltek élesben…

 • Fecó

  Az ír csapat egy vicc, sem formailag sem tartalmilag nem tudok azonosúlni velük… 🙂

 • ornithogalum

  Segitsetek , kerlek!

  Kulfoldon vagyok magyar TV csatorna nelkul,akadozo nettel…
  Hogyan tudok a Katira szavazni?

  Valaszzotokat koszonom!

  • Erzsi

   Remélem olyan országban vagy, amelyik indul a versenyen. Csak azok szavazhatnak. Ausztráliából ne próbálkozz. Nézd a helyi tévéműsort és hívd azt a telefonszámot, amit kiírnak Kati fellépése alatt.
   Köszönjük!!!

  • Bakancs

   Nem tudom, hogy így van-e, de én úgy vettem észre, hogy minden országnak más telefonszámra kell küldenie az esemest, illetve más számot kell felhívnia.
   Tehát ugyanazt tanácsolom, mint Erzsi, de azt kiemelném, hogy Kati ötödikként lép majd a színpadra, így szerintem a kódja a 05 lesz 🙂

 • ornithogalum

  Koszonom a valaszt…
  …van meg egy problema…
  …ahol vagyok ott nincs TV…
  … es mivel dolgozom holnap is, nem is tudok elmenni olyan helyre…
  Az adott orszag egyebkent indult-es kiesett…

  • Erzsi

   Az még nem lenne kizáró ok arra, hogy szavazhass. Mármint a kiesés. Ha semmiképpen nincs rá lehetőséged, az más. Az erkölcsi támogatás is sokat számít. Gondolj erősen Katira. (Reméljük, nem fog csuklani tőle.)
   Jó munkát!