Naptár

2011. április
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Wolf Kati a Soho Londonban

Tudósító: Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu

Tegnap este „Eurovíziós Party Wolf Katival” című rendezvényen voltunk Budapesten. Aki esetleg kihagyta a tegnapi estét, itt egy rövid összefoglaló az eseményekről.

Mikor még az M3-ason autóztunk a csapattal, olvastam az MTV eurovíziós facebook oldalán, hogy végül tisztázva lett az a pletyka, hogy nem mehetnek be 30 év alattiak a Soho Londonba. A Nagymező utcába körülbelül 22:30 körül érkeztünk meg, bementünk mindannyian, korra való tekintet nélkül. A szórakozóhely 3 szintes, belépéskor felfelé invitáltak minket. Az emeleti helyiségbe érve még kevés embert láttunk, azok szétszóródva ültek az asztalokat körülölelő ülőalkalmatosságok szélein. Egy plazmatévén az idei versenydalok klipjei futottak, ami segítségével méginkább ki tudtuk fejteni véleményünket a dalokkal kapcsolatban. A szomszédos asztaloknál is ez volt a téma, az ott el-elcsípett véleményekkel némelyikünk nem értett egyet, de nem rendeztünk vitaestet az asztalok között. Közben egyre több vendég érkezett, megjelentek az MTV képviselői is. A sajtófőnök készítette az anyagokat a videóbloghoz, a delegációvezető pedig leült közénk, akit kifaggattunk a düsseldorfi menetrendjükről. Sajnos amint lement az összes videó, leszerelték a tévét a falról, elköszönt tőlünk a terem házigazdája, és invitált minket az alagsori tánctérbe, ahol Katink fog énekelni. Az alagsorban az „I will sirvive”-tól kezdve az aktuális amerikai sztárok slágerein keresztül mindent játszottak. Elég sokan voltak lent, a hangulat jó volt. Később kiderült, hogy Wolf Kati versenydala volt az egyetlen, ami az Eurovízióhoz köthető. Persze volt Boney M is, de nem a „Nightflight to Venus”-t játszották, ami az idei svéd versenydalhoz lenne köthető. Kati három dalt énekelt, a végére hagyta versenydalát és kérte a közönség támogatását a májusi versenyen. Az élő bemutató után DJ Dominique vette át a keverőpultot, és folytatódott a régi és aktuális rádiós slágerek felvonultatása. Közben jött a hír, hogy az emeleti teremben, ahol kezdtük az estét, lehet találkozni Katival. Volt tévéinterjú, autogramm-kártya osztás és közös fotózkodás is. Kati nagyon kedves és mosolygós volt. Noha aznap az ország másik két pontján is fellépett, bírta a terhelést. Véletlenül kiderült, hogy a fotózkodó rajongók között vannak old.eschungary.hu olvasók is. Nagy öröm mindig a személyes találkozó! A fotózkodás után lementünk ismét a legalső szintre táncolni. Többen kértek/küldtek számot egymásnak, így mi is megpróbálkoztunk Charlotte Perelli „Hero” című dalával. Nagyon sajnáljuk, hogy a DJ zenei kínálatában nem szerepelt ez a dal sem. Így hajnal 3-kor elindultunk vissza Debrecenbe. Összefoglalva nagyon jó terep volt az est arra, hogy beszélgethessünk a versenyről a többiekkel, miközben mentek a videók, egy rajongói találkozó ideális helye. Másrészt egy darab Eurovíziós dalra tudtunk táncolni, így a rendezvény megnevezését túlzásnak találtam.

18 hozzászólás Wolf Kati a Soho Londonban

 • Máté M

  Tiszta jó lehetett. Amúgy valahogy éreztem, hogy semmi esc nem lesz a dologban… De nem baj. Örülök, hogy egy szép estétek volt 😀 Egyébként ki tudnátok fejteni bővebben ezt: „a delegációvezető pedig leült közénk, akit kifaggattunk a düsseldorfi menetrendjükről.” köszi.

 • vicesc

  A végén annyit pontosítanék, hogy DJ Dominique figyelmébe ajánlunk egy olyan előadót, akinek a Hero c. dala egy évnél is tovább szerepelt a Mahasz hivatalos listáján, és a legnagyobb Eurovíziós oldal látogatói (vagyis ennek az oldalnak a látogatói) megszavazták az elmúlt 11 év legjobb számának. Ismerjük meg Charlotte Perrellit…:)

 • Ezüstróka

  És Kati hogy énekelt? Minden klappolt a dalban?

 • vicesc

  Tökéletesen énekel élőben!

  Amúgy tök jó volt a tegnap este, jó volt találkozni, beszélgetni és bulizni Lady Gagára… 🙂 Ja, és el van találva a cikk is!

 • Nyee

  Úgy látszik megint én vagyok a renitens.Kati 2 dalt adott elő.Az első tényleg tökéletes volt,de a második(a versenydal) sajnos nem sikerült a legjobban.Én ezt betudtam annak h 2 koncertet lenyomott és hajnali fél kettőkör énekelte a 3. etapot.Hajrá Kati,Düsseldorfban tökéletes lesz!

 • Nyee, biztos hogy kettő volt? Egyszer kérdezte Kati h milyen dalt énekeljen, volt a versenydal de szerintem volt egy harmadik is. Bár én a fényképezővel voltam elfoglalva, nem sikerültek jó felvételek :s

 • Robek

  1.)hót sztáf
  2.)Cserháti Zsuzsát akart énekelni de végül valami angol számot énekelt
  3.)ESC dal
  Tehát 3-at énekelt!!!
  Elégedetlenül jöttem haza, ami a bulit illeti.Viszont a társaság jó volt. Ja, és nem gondoltam volna, hogy Kati felismer! 🙂
  Szerintem meg tökéletesen énekelte a versenydalt, aki ettől jobban tudta volna elénekelni, ment volna fel a színpadra ő maga.

 • Nyee

  :DBocsi nekem nem tűnt fel a váltás…de most h így mondjátok…

 • fer

  Nem filmezett senki semmit? Lassunk mi is valamit az egeszbol 😛

 • Sanyi

  Kicsit túlzás volt az „Eurovíziós buli” megnevezés,azon kívül, hogy a 43ország klipjét lejátszották és Kati elénekelte a versenydalt semmi extra nem történt. Rajongói találkozónak jól jött a buli, de reméljük pár év múlva már egy eredeti csak eurovíziós számokat játszó buliba bulizhatunk, ha nem itthon, akkor majd Düsseldorfba tuti 🙂

 • Máté94

  Innen megy valaki a versenyre?:D

 • István33

  1. Donna Summer: Hot stuff
  2. Anastacia: I’m outta love
  3. Wolf Kati: What about my dreams?
  Így történt.

 • tacom

  István33!
  Tudsz adni mail vagy valamilyen elérhetőséget? Nincs semmi különös, de volt már, hogy lett volna, és sehol nem találtunk.
  Küldd az info kukac eschungary pont hu-ra! Köszi!

  Nézzétek, ilyen sem volt még soha, hogy egy szórakozóhelyen Magyarországon lejátsszák az összes (vagy akár egyetlen) eurovíziós induló klipjét! Én is többre számítottam, de nézzük a jó oldaláról! Találkozni veletek ismét nagy élmény volt, és ez a fontos. Ráadásul végül Katival testközelbe kerültünk.