Norvégia: Stella Mwangi – Haba haba

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pnTSM9Nus8E[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv
Eredeti kiadás: 2011.02.12. 22:49
Frissítve: új verzió készült a dalhoz

Ma este Norvégia is dalt választott, a kenyai származású norvég énekesnő, azaz Stella Mwangi “Haba haba” című dalát hallhatjuk az 56. Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjében. Gratulálunk!

80 Comments

Jó dal, de nem este hasra tőle, a csaj hangja kicsit érdekes…ha jó dalt választunk, és a többi is ilyen lesz, meg mint a finn, akkor biztos döntősök leszünk!

Én se esek tőle hasra, de szerintem is be fog csusszanni a döntőbe, idáig a mai esti felhozatalból ő jön be a legjobban, de az is csak 10/4.5

Még egy unalmas szám. Nem sok szövege van, na és az énekesnő hangja egy kicsit furcsa. Még nem tudom, hogy hova is tehetném a listámban, alszom rá egyet.

Nekem tetszik! Sajnos azt kell hogy mondjam biztos döntősek lesznek, remélem velünk együtt!
Feri erre csak azt tudom mondani hogy a tavalyi francia dalnak sem volt sokkal több szövege és nagyon jó szám volt! Ez is az lesz májusra vannak hiábi de biztos jó lesz sajnos!

Nem rossz, a tegnapi nap legjobb dala,csak az dühítő hogy tudom hogy voltak nála jobbak…nade mindegy ez van.
shakira 2.0 verzió, csak nem waka waka hanem haba haba.
döntősgyanús, viszont jessy matadorhoz hasonlóan sehol sem lesz a döntőben.egy kicsit lehetne dinamikusabb,vagy hogy mondjam,egy kis alakítással többet ki lehetne hozni ebből a dalból.

Egy északi ország egy déli stílusú számmal, nagy ellentét. De nem olyan rossz, és biztos hogy az egyik színfoltja lesz a versenynek. Szerintem is esélyes a döntőbejutásba.
Tipp: elődöntő 8-12/19

Én elejétől ennek a dalnak drukkoltam.Csak remélni tudom,hogy egy kicsit még megtanítják rendesen “elmondani” azt a szerencsétlen 4 sort,ahol nem kell ordibálni.Nagyon tetszik-Döntős lesz…

Mi ez az idei majmolásmánia?? Kiábrándító az eddigi felhozatal…Az MTV pedig csinálhatna már valamit…Mondjuk semmiről sem késtünk még le, de jó lenne, ha már elindítanák a pályázatot vagy az NF-re jelentkezést…bár gyanítom, hogy már nem rendeznek NF-et.

Emberek! Ennek a csajnak semmi hangja, a számnak semmi dallama, a címe meg… komolyan mondom egy 1 évesnek bővebb szókincse van… Norvégiában Afrika???? Gagyi, gagyi, gagyiiiiiiii….

Norvégia biztos döntős. A csajnak tényleg nem sok hangja van (még), de a szám hangzásvilága és látványa miatt rendkívül egyedi színfolt lesz, és a többi vetélytárs dalával ellentétben nem hasonlít egyetlen tavalyi produkcióhoz sem.

Eddigi legjobb szerintem 🙂
Eleve szeretem Stella-t, nagyon jó előadó, amikor megtudtam, hogy a norvég nemzetin is részt vesz, nagyon örültem neki. A dal tuti döntős, és az eddigi mezőnyben a legjobb.
Második helyen nálam Svájc áll eddig, aztán a lengyelek és az írek.

Megnéztem Tanonc linkjét és olyan irigy lettem… Mi miért nem tudunk így hozzáállni?? 🙁 Annyira jó volt nézni a bevezetőt is!! És a Haba Haba olyan Waka Waka-s, de nekem nagyon tetszik 🙂

A csaj nem énekel benne szinte csak beszél, amikor énekel tök hamis és azt is úgy erőlteti, színvonaltalan. Hangot csak akkor lehet hallani, amikor bejönnek a vokalisták, ez nagyon gáz. Persze, zene és szöveg alapján, ami elég kis egyszerű simán lehet egy nyári sláger, az aranyos kis afro lánykával, DE nem ide való, ennyi.

Comments are closed.