Naptár

2011. április
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Kati első próbája/Kati’s first rehearsal

8 hozzászólás Kati első próbája/Kati’s first rehearsal

 • Máté M

  Kati fellépése biztosan nagyon jó lesz, és az említett „kevés” koreográfia fogja nekünk magyaroknak meghozni, a már régóta várt sikert, hogy nyerjünk, vagy megdöntsük Friderika eddigi legjobb helyezését!

  Egyébként a mókusok is éneklik a dalt: http://www.youtube.com/watch?v=gbf05csRW90&feature=mfu_in_order&list=UL Szép hallani ilyesmit is 😀 Olyan funny xD

 • Patrik

  nem értem másoknak mi a problémájuk a kicsit sötétebb bőrszínű táncossal. Szerintem ne magyar fejjel gondolkozzunk most! Szerintem egy elég karizmatikus személyiség! Hajrá!

 • camelia

  A dal ütős, a klipet nem a Megasztárosok csinálták sajnos, azok nem rakták volna bele azt a nyálgép pasast és Katira sem adták volna azt a fakítóseszínűrosszulszabott izét, amiről biztos azt hitték, demenőleszKatitőle… Hát, a Megasztárban a piros verzióban jól állt neki, ez rém előnytelen… De szerencsére ezen is átragyog Kati… Remélem jobb ízlésű cucc lesz rajta a döntőn. És a „kevés” táncot a koreográfusszőke valóban kevésre csökkenti. Egyelőre nagyon buzog mindenki Kati körül, SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK a tánc Timike!
  Ne csak mondd, csináld is! Hagyd Katit érvényesülni és ne a szaltós izomkötegeket és a pörgő-forgó hölgyikéket. Igy ez eddig nagyon gáz és csak egy bárban trendi…

 • Boti

  Te camelia te olyan nagyokos liba lehetsz.Nagyon tutin tudod mi kell az eurovizion…ja miert is nem te jelentkeztel a tokeletes elkepzeleseddel.Hajra Kati szuper lesz.

 • Patrik

  jaja. Ez csak magát minősíti 🙂 Hajrá Kati jó lesz! 😀

  Amúgy tényleg X-faktor nem Megasztár 😀

 • István33

  Bár Camelia lehet, hogy rapszodikusan fogalmazott, az ő véleményében is van némi igazság. A ruhával kapcsolatban egyetértek, és azzal is averzióim vannak, hogy egy szomorkás hangulatú dalba miért kellenek feltétlenül szaltóugrások. Nem a koreográfus személyével van problémám, de ez is a rosszemlékű 2009-es szereplésünkre emlékeztet, holott inkább tanulnunk kellene a korábbi hibáinkból.
  Mindennél fontosabb, hogy Kati a külsőségek helyett az éneklésre tudjon koncentrálni. Az, hogy Európa a videoklip- változatot ismerte meg előbb, nagyon magasra teszi a mércét.
  Élőben minden eltérés, vagy egy picivel is haloványabb éneklés végzetes lehet, mert kiábrándulhatnak a dalból. (Láttunk már erre több példát is pl: 2008 Svájc.) Az élő felvételeket elhallgatva a legveszélyesebb rész a „What about my life”, mert magas a hangfekvése, nehéz kiénekelni, viszont ez a refrén felütése, s a jelenleginél sokkal erőteljesebben kéne hangoznia.
  Ezek nem kötekedések voltak, hanem építő jellegű kritikák, s féltem Katit a túl magasra helyezett elvárások miatt. Bízom benne, hogy májusig a táncpróbák mellett sikerül kijavítani a most még kétségtelenül meglevő hangtecnikai hibákat, s egy korrekt (esetleg lehengerlő) produkcióval meg tudjuk győzni Európát.

 • Robek

  István33! TE hallottad már Katit énekelni? A versenydalt!? Nos , mi tegnap hallottuk! Tökéletes volt! nem kell tartani attól, hogy rossz lesz, ja és a próbán hallottam a lányokat fiúkat….whoooooaáááááoooo, ütős volt, ez nem tud rosszul szólni élőben!