Szlovénia: Maja Keuc – No One

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mb3l9KIiKx8[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: escdaily.com
Eredeti kiadás: 2011.02.27. 23:38
Frissítve: A dal címe megváltozott angol nyelvűre

Ma Szlovénia is kiválasztott egy dalt az idei németországi Eurovízióra: Maja Keuc “Vanilija” című dala lesz versenyben május közepén. Gratulálunk!
Kiegészítés: az eurovision.tv szerint angol nyelven fog énekelni Maja Düsseldorfban.

78 Comments

Ja!! Egyébként szerintem is térjen vissza Dana International, rendes nevével leírva ;).. nem a “transzi banya” kisbetűs szóhasználattal élve… ^^ Jaj!! van is egy ideillő idézetem ^^… “Az vesse rá az első követ, aki…”

Akik nem szeretik a fehérorosz dalt, ők tudnak jobb számot írni és kiküldeni az eurovízióra? (: Mert szívesen szavaznék rá, ha indul “Belorussia”-ból ^^.

Szerintem, ha megszavazta a zsűri és tetszik már embereknek (lsd. YouTube) és fehérorosz embereknek is tetszik, ezekszerint letett már valamit az “asztalra” és nem csak “állam bácsi” játszott szerepet, akkor igen is, jó ez a szám! (: Az Eurovíziós Dalfesztivál pedig, ha jól tudom “Európa Kedvenc Tv Műsora”, ide csak minőségi számok jutnak ki! 🙂

Nem tudom mi van most az országokkal,gondolom azért jelentkeztek idén is a versenyre mert nyerni szeretnének.Na de ilyen számokkal? Pl: Olaszország,Belgium,Macedónia és most Fehéroroszország.Foggal-körömmel küzdenek az utolsó helyért.

Ki beszélt itt politikáról úr isten én csak annyit mondtam hogy ez borzasztó te meg erre azt hogy írjak jobbat na ez a hüleség….az asztalra meg nem tett le semmit egyenlőre.

Szerintem inkább a dal írója került egy elefánt segge alá. Azért lett ez ilyen gyenge. Na meg az énekes… a hangja… Ez még Olaszországot is veri… alulról.

Szép dal, gyönyörű hangja van az énekesnőnek… de eddig még nem nyűgözött le. Mindenesetre nyilvánvalóan a jobbak között van :).

Egyébként tök érdekes, most mutattam meg ezalatt az idő alatt egy csomó embernek – akik egyébként nem rajonganak az Eurovízióért, üsse kavics (: – a fehérorosz dalt és ők hogy mondjam Metallicán, ABBA-n, ACDC-n, Rolling Stones-on, Guns N Roses-on stb. (és még sorolhatnám) nőttek fel (16-50 évesek). Nekik ez volt átlagban a véleményük – rossz szó nélkül – maga a szám jó, a szöveg vicces 😀 (de ezt így), az emberek úgyse a dalszöveget nézik, hanem hogy összhangban milyen a dal, nem a legjobb dal, de az eddig mutatott kriksz kraksz nyelvű, lassú, elvont dalok után (eddig 28, leszámítva Ausztria, Észtország.. meg nem emlékszem kit mondtak még :S..) sokkal jobb! és nekik bejött, egy dolog ami nekem sem annyira tetszik, de úgy nekik se az az, hogy ÉLŐben a nő hangja üvöltözős, gondolom a kisebb félelem miatt. Szerintem ennél a dalnál idén sokkal, de sokkal rosszabb dalok vannak, ízlések és pofonok, de egy biztos, hogy “nem a béka segge alatt van (:” köszönöm, hogy leírhattam! ^^ részemről ennyi (:

Még egy dolog, lustaságomban megmutattam a “transzi banyát” is, mindenkinek az volt a véleménye a dalról, hogy “jól kezdődik, kellemes, jó hangja van” (mikor megmondtam, hogy az énekes fiú volt egyből ilyen reakciókat kaptam “és ez KIT ÉRDEKEL??? Fel se tűnt volna és akkor mi van?? jó a dal nem? Egyébként szép a hölgy”

Bocsi, ha egy kicsit hosszúra sikeredett a véleményem! :S… Szerintem abszolút egyetértünk, hogy azok a dalok, amik már híresek lesznek, biztos, hogy “letetttek valamit az asztalra”. Ez pedig kikerült az Eurovíziós Dalversenyre! (((:

Hogy ti milyen fröcsögősek vagytok!Néha szoktatok tükörbe is nézni, vagy csak a szomszédokat bámuljátok zuhanyozás közben és közben csorgatjátok a nyálatokat? Brrrrrr….

Nekem egyenlőre nem igazán tetszik sem a dal, sem az énekesnő hangja. Még emésztenem kell, hiszen a napokban nagyon sok dal lett kiválasztva.

Nem lesz kedvencem, de a mezőnyhöz képest egész jó kis szám. Olyan kis rockos, van benne élet! Hm… nagyon középmezőny eleje lesz nálam, de majd összeállítom a sorrendet és kiderül, hol landol. 🙂

Pedig szerintem eredeti nyelven jobb volt – bár ez alapján a tíz másodperces részlet alapján hülyeség ítélkeznem 🙂

Messze a legjobb. Nálam Szlovénia ezzel a dallal abszolút az első helyre tette magát (Azerbajdzsán volt eddig minden évben még nálam a kedvenc, szóval kivárok addig…)

Küldjék akár ezen a nyelven akár angolul, ezzel belopták magukat a szívembe!

hát az izrael dal nemis tudom, gagyi de fülbemászó. xĐĐ de a kiejtés a kedvencem xĐĐ dzsing dzsong szééj nó móóór xĐĐĐ

1,SERBIA 1,DENMARK 2,HUNGARY 3,SLOVENIA 4,NORWAY 5,ROMANIA 6,SWITZERLAND 7,ITALY 8,FRANCE 9,TURKEY 10,BELGIUM 11,ICELAND
12,GERMANY 13,BOSNIA-HERZEGOVINA 14,LATVIA, 15,UNITED KINGDOM
16,RUSSIA 17,AUSTRIA 18,FINLAND 19,ARMENIA 20,POLAND 21,SPAIN 22, CYPRUS 23,CROATIA 24,SLOVAKIA 25,BELORUSSIA 26,BULGARIA
27,ESTONIA 28,NETHERLAND 29,GEORGI 30,ALBANIA 31,LITHUANIA
32,GRECE 33,MACEDONIA 34,MOLDVA 35,MALTA 36,IRELAND 37,ISRAEL
38,PORTUGAL

Mijáááú!
Ez most angolul vagy szlovénül énekel?
Azért van, ami tetszik benne: az a rész, ahol nem énekel meg a végén a gyors rész eleje nagyon jó, de aztán azt is elrontja. Lehetne azért még belőle döntős szám, ha a szlovént szlovénül ejtené.

Hát nem tudom, mit is írjak az angol verzióról…
Szlovénul egzotikusabbnak tűnt, így meg kicsit szürke.
Át is hangszerelték, vagy csak én beszéltem be ezt a füleimnek? 😀

Comments are closed.