Naptár

2011. március
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

MTV: jövő héten lesz bemutatva a dal

Tudósító: Klész Imre
Forrás: MTV Sajtóiroda

/hu/ A Magyar Televízió a jövő hét folyamán mutatja be versenydalát a közelgő Eurovíziós Dalversenyre. A köztévé az idén belső válogatás után választotta ki az eurovíziós versenydalt. Magyarország képviselője a 2011-es verseny első elődöntőjében fog színpadra lépni. Az m1 élőben közvetíti a két elődöntőt és a döntőt is.

/en/ MTV is going to present its entry for the upcoming Eurovision Song Contest next week. The Hungarian song has been chosen by an internal selection. Hungary will compete in the first Semi Final of the Eurovision Song Contest 2011.

/en/ MTV launched its official Eurovision Facebook page as well, like it!
/hu/ Az MTV elindította hivatalos Eurovízió oldalát is a Facebook-on, „tetszikeljétek”!

304 hozzászólás MTV: jövő héten lesz bemutatva a dal

  • Nyee

    Én nagyon örülnék Katinak,szuper ez a dal,csak ne legyen teljesen angolul,mert megint túl átlagos lesz:S

  • Ben

    fer köszönjük az információkat, én bízom benne, hogy Kati megy… az ő dala nekem azért tetszik mert nagyon változatos.. és ha megnézzük az eddig dalokat.., nem nagyon durranás volt egyik se elsőre, de Kati dalát amikor meghalottam elsőre fülbemászó volt és megtetszett… ezért drukkolok neki.. sőt az RTL is népszerűsítené szerintem, mint annak idején TV2 Magdit és 2009-ben az RTL Márkot..igaz 1-2 napig..

  • Zsolti

    Tompos Kátya esetéből tanulva az MTV biztos egyeztet az előadóval. Ha Kati az, akkor már tudja. Nyilván nem mondhatja el. Ha viszont nem ő az, miért húzná a rajongókat… Én 70%-ra teszem, hogy ő az.

  • Remélem nem ezt a Júliát fogják választani… Most már csak válasszák Wolf Katit, hacsak nem tudnak jobbat 🙂

  • Zsolti

    „az ő dala nekem azért tetszik mert nagyon változatos..” zeneileg nem változatos, és főleg nem „nagyon változatos”.

  • Ben

    a változatosság alatt arra gondoltam, hogy van amikor pl. gyors tempójú és van amikor lassú tempójú és ahogyan ő is mondta megtudja mutatni benne minden oldalát a vagány csajt és a dívát is..

  • Nyee

    egy kis más:Azt hiszem jövőre Yerevánba megyünk:D

  • Ben

    Nyee szerintem is olyan ország fog nyerni aki eddig nem mutatta be a versenydalát, de én jobban örülnék ha Jereván helyett Budapest lenne…
    BUDAPEST 2012… nem is hangzik rosszul..;)

  • fer

    Nekem nem tetszenek az Ormeny dalok… sem az enekesnonek a hangja… szerintem olyan gyenge gyerekes a hangja…
    BIZTOSAN nem Ormenyorszag fog nyerni!!! 🙂

    http://eurovision.am/

  • fer

    Szerintem is van eselye Budapestnek, meg UK-nek is, talan… 😛
    Esetleg Bukarest is elmenne… :))))))))

  • force

    Bukarest 2012? Ne vicceljünk már! 😀
    Az idei román dal az egyik legrosszabb román dal az ESC történtében. Budapest 2012 már sokkal jobban hangzik, tény, de ehhez Wolf Kati kell 😉
    Az örmény dalok pedig jók, a többi országhoz képest mindenképp, bár Emmy hangja nem a legerősebb, de csak nekem tűnt fel, h mennyire gagyik a címek? Ayo, Boom-Boom, Hi, Goodbye? o.O
    Az pedig, h olyan ország nyeri meg amelyik eddig még nem mutatta be, hát nemtom. Az, h az eddigi dalok között nincs kimagaslóan jó, egyértelmű. Vannak jók, de nekem kimagaslóan jó egyedül az ukrán eddig, és én még mindig bízom abban, hogy Mika Newton marad az ukrán képviselő és ne cserélje le a számot lehetőleg 🙂

  • Máté94

    Az örmény dalok nagyon is jók. 🙂 remélem az Ayo-t küldik,de a Boom-Boom sem rossz.

  • Máté94

    egyébként köszönjük szépen fer hogy érdeklődtél. 😉

  • Zoli

    Azért az, hogy az ESC történetében a legrosszabb, az erős túlzás. Az áthangszerelt verzió pedig csodát fog tenni. Döntő 8-15. helye közé teszem így. Csak a dal alapján 12-15-öt írnék, de a mezőny miatt előrébb is juthat. Budapest sem sanszos, bár nagyon szeretném. De ez megint nem eredeti téma…

    Szerintem amúgy az MTV már tudja a nevet. Amire még kíváncsi vagyok, hogy csak felrakják a netre a dalt? Vagy lesz megint olyan sajtókonferencia? Esetleg a híradóban, mint tegnap tette Ciprus? Vagy fonogram adásán kívül felveszik ezt is azon a színpadon, hogy stílusos legyen, és halljuk az élő éneklést?

  • Máté94

    Zoli fogalmam sincs,mert ugye a TwiiNS a szlovák szépségversenyen fogja előadni a dalukat.Nálunk pedig semmilyen nagy esemény nem lesz a jövő héten.Szal passz.

  • KiKi

    a wikipédián azt írják Magyarország angol nyelvű dallal indul :O ez az infó eddig nem volt ott
    http://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2011

  • Fabiana

    Zoli! Escdaily-s cikkben annyit írtak, hogy az MTV-n lesz a dal bemutatása… Hogy ez alatt mit kell érteni, azt nem tudom.

  • Remélem amúgy Ukrajnából a Kukushka megy 😀

  • Bia

    Tuuudom, hogy le vagyok maradva, de leírná valaki, hogy kik a jelöltek? Tudok néhányat, de nem mindenkit! Becsületemre legyen mondva, hogy nem vagyok magyarországi, és csak most kapcsolódtam be a magyar történésekbe ESC-szinten!:)

  • Fabiana

    Esetleg az is lehet, hogy egy délutáni beszélgetős műsor keretében fognak az ESC-ről egy pár szót ejteni és ott fogják bemutatni a dalt… Szerintem akár ez is elképzelhető… Csak találgatni tudunk.

  • Máté94

    Nincsenek jelöltek.Király Viktor (2008-as Megasztár győztes.) és Hettmann Júlia (Berlinben él,beszél 3 nyelven xd) ők ajánlgatják magukat. De Mi viszont, Wolf Kati – Szerelem, Miért Múlsz? c. dalt szeretnénk látni Düsseldorfban.

  • Zoli

    Jelöltek nincsenek, maximum önjelöltek:)
    Az MTV nem adott ki információt a nevekről, amit lehet tudni, hogy többen jelezték szándékukat: Janicsák Veca, akinek nincs még dala, vagy csak még nem hallottuk; Hettmann Júlia, Király Viktor, állítólag Wolf Kati és Tóth Vera is…

  • ubulthebest

    Húú de jó lenne ha tényleg Kati menne. 🙂 Az lenne csak az igazán király. 🙂 Remélem hogy mindenképp egy ütős, jó, és nem egy 2008-09-es próbálkozás lesz belőle… az nemigen kéne… van már elég jelölt a lista utolsó harmadára. Mi most kivételesen legyünk a felső harmadába. 😛

    Meghallgattam az örmény dalokat. Nekem elsőre az jött le, hogy mindben van valami jó, amit imádok… lehet hogy csak 20-30 mp de király… De szerintem a Goodbey és a Hi sikerült a legjobban. Bár a Ayo is jó. 😀 Így kizárásos alapon a Boom boom a leggyengébb szerintem. Döntő tuti meglesz mind a 4 dallal… Az énekes hangját tekintve nekem bejön alapvetően, pár helyen nem, de hát ilyen ez. Nem rossz! 😀

  • Bia

    Akkor minden lehetséges fórumon Wolf Katiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Dorka

    Én már annak is örülök, hogy egyáltalán van hír :).Egyébként én nem értem ezt a Wolf Kati-hisztériát… nem azért, jó a dal, de a maga kategóriájában hallottam jobbat is, és nem elég változatos-nekem legalábbis. Az mondjuk nem kétséges, hogy remek élőben, és gyönyörű a hangja.
    (én a magam részéről a mostanában megjelent dalok közül Rácz Gergő Harc és vágy-át küldeném, az üresjáratok likvidálásával… úgyis le kéne húzni 3 percre :D)

  • dano89

    A delegációvezetők találkozója is Düsseldorfban lesz, márc. 14-én? Addigra remélem beszerzik Katinak a repjegyet! 😀
    😀 De végre valami új hír, így már én se fogom nézni a fonogramot, mert nincs értelme egy két apró infóért végigszenvedni az a nemtom hány órát! 😀

  • SOMTOM

    Katinak komoly esélye lenne, remélem angolul is jó lenne a dala, bár sztem az osztrák dal a legjobb eddig, és Katiénál is jobb.

  • force

    Igen, az örményeknél tényleg az Ayo a legjobb. Ahogy többször meghallgattam, azt kell, hogy mondja, TOP 5 lesz, ha megnyeri.
    Egyébként nekem még mindig a norvég a favorit, na meg az ukrán, hiába szórakoznak itt az NTU-nál, Mika Newton NEM csalással nyert. Ezt minden győztesre rá lehetne akkor húzni, ennyi erővel.

  • Gabi

    LENA MEYER-LANDRUT az RTL KLUB-on! A 20 éves az Opel Magyarországon c. reklámban épp hallottam háttal a TV-nek, h ezt a dalt nem Lena énekli? Megfordulok és az RTL-en ott mosolyog az autóból az Eurovízió győztese! Tök jó! És láttátok? http://euro200.net/EU-nation.htm Lena Németországon kívül az EU-ban egyedül Magyarországon szerepel slágerével. Németben a Push Forwarddal és a Taken By A Strangerrel, itthon meg a Satellitetal. Szejasztok!

  • Bakancs

    Egyébként csak egy javaslat: ne áradozzunk túl sokat Wolf Katiról, mert ha esetleg nem ő lesz, akkor nagyot fogunk koppanni 🙂
    Készüljünk fel valaki másra, hogy legalább kellemesen csalódjunk, ha mégis őt választják 😀