Naptár

2011. március
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Ukrajna: a szuperdöntő előtt kiestek az ellenfelek

Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com

Tegnapi hír, hogy az ukrán szuperdöntőnek elnevezett újabb nemzeti döntőnek egyik versenyzője, Jamala visszalépett az újabb megmérettetéstől. Az viszont mai hír, hogy a hármas szuperdöntő másik résztvevője, Zlata Ognevich is visszalépett, így a múlt hétvégén győztesnek kihirdetett Mika Newton egyedül maradt. Így végül mégis ő lesz az ország képviselője az 56. Eurovíziós Dalfesztiválon.


A hivatalkos közlemény szerint Jamala örül hogy háromszor több ember szavazott rá mint a győztes Mika Newtonra, de „nem akar manipulációval és korrupcióval terhelt versenyen résztvenni, melyen bizonyos ambíciózus emberek miatt figyelmen kívül hagyják a támogatók véleményét.” A döntését tovább ecsetelte: „Egy másik, úgynevezett szavazás is be lett jelentve. Több mint biztos, hogy a verseny szervezői nem tesznek semmit azért, hogy bizonyítsák igazukat, így lehetőségük lesz arra, hogy újra megalázzanak engem és más művészeket.”

A másik versenyben maradt művész, Zlata Ognevich pedig azért lépett vissza, mert az új döntő idején már egy másik show-ban fog szerepelni, ami az adott csatornán 1 hónapig fog tartani, így nem lesz ideje az újabb versenyzésre.

A csavar az egészben, hogy Mika Newton korábban bejelentette, hogy jobban szeretne a nemzeti döntőn hallotthoz képest egy másik dalt vinni Düsseldorfba.

7 hozzászólás Ukrajna: a szuperdöntő előtt kiestek az ellenfelek

 • Zolecs

  Nem csalódtam az ukránokban,szinte meg is lepődtem volna ha nem lett volna megint cirkusz 😀
  Abszolut érthetőek a visszalépések,de a dalon már nem kéne variálni, az „angel”-ért szavaztak mikára és nem pedig a személye miatt.Szóval miféle modor lenne ha dalt cserélne?
  Menjen csak az eredetivel,amugy sem rossz az a dal 😛

 • Erika

  @Zolecs: A belorusz vezetőség is kicserélte tavaly a választott dalt egy unalomra. Vannak ilyen országok…

 • Istenem, már megint hozták formályukat az ukránok :@

 • Balázs

  Szerintem nincs gond a lány hangjával, az maradhat, meg a lány is normálisan néz ki, számomra idegesítő Jamala és Zlata hangja és fellépése is.. Egy másik dal tökéletes választás volt az ukránok részéről, remélem egy gyors számot választanak, egy versenyre jó, ha van lassú szám, de akkor annyira legyen különleges, hogy elvarázsolja a közönséget is! A többi dal, pedig legyen gyors és élvezhető, vidám. (:

 • Fabiana

  Mostmár hivatalos, Mika Newton az Angel c. számot fogja előadni…
  Egyébként enyhén szólva is unszimpatikusan nyilatkozott a szerepléssel kapcsolatban: ( a lényeg kb.: )

  Egy rakás számot írtak neki már Amerikában, de nem szeretné, ha gondja lenne az embereknek azzal is, hogy másik dalt választ, ezért inkább dolgoznak még az Angel-en, hogy jobban tessen a közönségnek… Ha lennének millióik, akkor egyáltalán nem érdeklődnének az Eurovízió iránt… És egyébként amerikai pénzek segítik ők és nem ukránok.

  Vajon az NTU mit szól ehhez a megnyilatkozáshoz??

 • fairygirl

  Csak nekem van bundaszaga ennek az ügynek?